Ruch bez Mariusza Srutwy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Troche zaskakuje mnie to zaskoczenie co niektórych ... Mario zrobił wiele dla Ruchu i Ruch wiele mu zawdzięcza ale metryki sie nie oszuka ... I choćby z tego powodu ten moment musiał nadejść. Pewnie zaraz ułysze zrgumenty z gatunku że młodzi powinni się od niego uczyć, że on na 60 min a młodzi na 30 min (lub odwrotnie) - ale ten czas był - 2-3 lata temu zeby tak ogrywac młodych. A wg mnie błędem jest trzymać w kadrze zawodnika, który będzie grał po 40-50 min bo więcej nie wydoli i blokował miejsce innym (to samo dotyczy Bizaka - out, wyjątek to Miki). W napadzie jest miejsce dla młodych, szybkich piłkarzy a my mieliśmy chyba najstarszy napad na 2 froncie ... Co do formy rozstania z Mariem moge Wam przyznać racje, że zrobiono to nie tak jak być powinno ale Panowie jeszcze troche i ten kult doprowadziłby do tego że musielibyśmy wypchac Maria i postawic na boisku zeby miał po wsze czasy miejsce na boisku ... Wg mnie czas Maria na boisku już minał - teraz ma szanse sprawdzić się na innym polu jeśli będzie chciał - bo ambicji mu nigdy nie brakowało ale charakter miał taki że może sie nie zgodzić na prace w zarządzie tym bardziej że udziela sie też w Poloni B.

Jak on w tym wieku załapie sie do OE to mozemy spokojnie Cieślika włączac do kadrypio17 pisze:teraz pewnie sie załapie do OE.....

- Lutz
- Kontakt:
Nie wiem co , kto i czym sie kierowoł takom decyzjom , ale do mie jeśli wierzyć temu wszystkiemu to je einfach jedyn dupny SKANDAL . Wyglondo mi to na zwakło prywata, bo sportowych aspektach takiego postympowanio mowy niy ma jak Bizacki mo zostać a Mario niy.
Czymu zarząd mo sie z tego tłumazyć i pisać oświadczynia ?? Dyć to Wleciałowski uważo że Bizacki je bardzi przydatny drużynie od Maria , niech on sie z ty decyzji wytłumaczy , abo przynojmni uzasadni.( Prowdy , ale i tak sie niy dowiymy , co już je mało tradycjom w tym klubie) . Sposób w jaki pozbyto sie symbolu Ruchu toje do mie wiyncy jak tragedia.
Edit : Brelok , ekstra do cia - fulosz chobyś sie łożar . Sam je godka o tym jak sie chopa pozbyto , niy o tym czy mo grać czy niy . Apropos gry - powiydz mi jakbyś mioł do wyboru postawić na placu Srutwy czy Bizackiego - kogo byś wybroł ?? To tela na temat przydatności do drużyny ( w sensie sportowy, a przecież o to nom wszystkich chodzi , abo sie myla ??)
Czymu zarząd mo sie z tego tłumazyć i pisać oświadczynia ?? Dyć to Wleciałowski uważo że Bizacki je bardzi przydatny drużynie od Maria , niech on sie z ty decyzji wytłumaczy , abo przynojmni uzasadni.( Prowdy , ale i tak sie niy dowiymy , co już je mało tradycjom w tym klubie) . Sposób w jaki pozbyto sie symbolu Ruchu toje do mie wiyncy jak tragedia.
Edit : Brelok , ekstra do cia - fulosz chobyś sie łożar . Sam je godka o tym jak sie chopa pozbyto , niy o tym czy mo grać czy niy . Apropos gry - powiydz mi jakbyś mioł do wyboru postawić na placu Srutwy czy Bizackiego - kogo byś wybroł ?? To tela na temat przydatności do drużyny ( w sensie sportowy, a przecież o to nom wszystkich chodzi , abo sie myla ??)
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 21:32 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Luke pisze o 10 torach a do tego dolazom jeszcze asysty, ktorych Mario w tej rundzie miol chyba wiencej niz torow,Luke pisze:M.in. 10 bramkami Mariusza...brelok pisze:A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
tak jak piszecie jak rok temu czy 2 Mario byl bez formy i nie gral najlepiej to w tej rundzie mimo ze nie miol sil na caly szpil to szarpol jak za mlodych lat, duzo sytuacji wypracowol sciogol na siebie obroncow i dobrze podawal pdo bramka w wielu sytacjach w ktorych mog juz probowac strzelac...
MARIUSZ| ŚRUTWA KS RUCH DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO
Wszyscy sie emocjujemy w/w tematem. Panowie czy szanowni koledzy kibice , a nie warto poczekac na oficjalna decyzje. Na oficjalna wiadomosc, Moze bedzie jakies porozumienie stron. Watpie zeby trener nieznal ukladow na lini zawodnik a kibic. Nieznal ile wlasnie M.Srutwa wniosl chwaly do klubu .
Brelok co jak co ale troche szacunku sie nalezy ludziom ,ktorzy wnosili w swoj zaklad pracy wiele wysilku , chwaly, wiele radosci sprawiali innym kolegom. Tak samo jest z Srutwa, czy tez Ci ktorzy odeszli bez podziekowania z naszego Ruchu.
Brelok troche szacunku dla drugich.
Brelok co jak co ale troche szacunku sie nalezy ludziom ,ktorzy wnosili w swoj zaklad pracy wiele wysilku , chwaly, wiele radosci sprawiali innym kolegom. Tak samo jest z Srutwa, czy tez Ci ktorzy odeszli bez podziekowania z naszego Ruchu.
Brelok troche szacunku dla drugich.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ze Srutwą to awansowaliśmy ? No w sumie awansowaliśmy zamiast baraży o utrzymanie - spokojne lato.Lysy pisze:Ida o zakład ,przykro mi to pisać ale jest zech pewny ,że pod wodzą Wleciała i bez Śrutwy nie wlezymy do OE.
A Mariusz oczywiscie był gwarantem awansuStawiom skrzinka Bolsa 0,5 l ,że nie wejdziemy do OE w przyszłym sezonie.Warunek pozostanie Wleciała jako trenera przez cały sezon 2006/07 i nie występowanie Mariusza w drużynie w ani jednym szpilu.
to moze od razu zmien zapatrywania klubowe na ten klub który zechce Srutwe ? (bardzo ciekaw jestem który ? Górnik ? )A Mariuszowi zycza 3 tory w szpilu przeciw Wlecialowskiemu.[/list]
A najlepiej to od razu wyrzucić p. Klimka ("podpisuję sie pod tym obiema rękoma"), Wleciałowskiego i oczywiście Mario Wszechmogący umożliwi wam dalsze poddańcze ochy i achy a także stworzy profesjonalne warunki do pobytu Ruchu Chorzów w okręgówce (zamiast orange) ale za to z "Maradoną Horni Slezko" w składzie[/url]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
HKSADIK pisze:ludzie nie nerwowo...czas pokaże czy to dobra decyzja Wleciała czy nie...!! 8) Mam nadzieje,że kończy sie właśnie słaba epoka Ruchu i zaczynamy zabawe o najwyższe cele!! Mariusz dzięki za wszystko!!!![]()
![]()

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lysy - jeżeli mamy nieawansować to prędzej przez to że zdenerwowany Mario wpłynie tak na drużyne, która jest po jego stronie, że zaczniemy sezon od grania przeciwko Wleciałowskiemu. Bo o aspekty piłkarskie jestem jakoś spokojny. Z całym szacunkiem dla Śrutwy, ale nie jest to piłkarz niezastąpiony.
Jedno co mi sie w tym nie podoba to sposób w jakim sie z Mariuszem rozstano. Natomiast ciekawy jestem czy wobec takiej decyzji Wleciałowskiego, Mario zacznie wyciągać teraz brudy, czy jednak odejdzie z klasą?!
Jedno co mi sie w tym nie podoba to sposób w jakim sie z Mariuszem rozstano. Natomiast ciekawy jestem czy wobec takiej decyzji Wleciałowskiego, Mario zacznie wyciągać teraz brudy, czy jednak odejdzie z klasą?!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt: