Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ishateR

#76 Post autor: ishateR » 26 cze 2006, o 21:15

to moze transparent :
"WLECIAŁ - KAJ JEST SUPER MARIO?
GODEJ BO ZROBIEMY WIELKIE LARMO "
:twisted:

albo

"BYDZIE INO KUPA LARMA - NIE MA RUCHU BEZ MARIA! "
8)

KK
Kontakt:

#77 Post autor: KK » 26 cze 2006, o 21:18

brelok pisze:To była wiosna Wleciałowskiego
Obawiam sie, ze gdybys to powiedzial chlopakom w szatni, to by Cie smiechem zabili... Wygrywala cala druzyna z trenerem i cala przegrywala razem z Wlecialowskim.

Kobold
Kontakt:

#78 Post autor: Kobold » 26 cze 2006, o 21:23

Troche zaskakuje mnie to zaskoczenie co niektórych ... Mario zrobił wiele dla Ruchu i Ruch wiele mu zawdzięcza ale metryki sie nie oszuka ... I choćby z tego powodu ten moment musiał nadejść. Pewnie zaraz ułysze zrgumenty z gatunku że młodzi powinni się od niego uczyć, że on na 60 min a młodzi na 30 min (lub odwrotnie) - ale ten czas był - 2-3 lata temu zeby tak ogrywac młodych. A wg mnie błędem jest trzymać w kadrze zawodnika, który będzie grał po 40-50 min bo więcej nie wydoli i blokował miejsce innym (to samo dotyczy Bizaka - out, wyjątek to Miki). W napadzie jest miejsce dla młodych, szybkich piłkarzy a my mieliśmy chyba najstarszy napad na 2 froncie ... Co do formy rozstania z Mariem moge Wam przyznać racje, że zrobiono to nie tak jak być powinno ale Panowie jeszcze troche i ten kult doprowadziłby do tego że musielibyśmy wypchac Maria i postawic na boisku zeby miał po wsze czasy miejsce na boisku ... Wg mnie czas Maria na boisku już minał - teraz ma szanse sprawdzić się na innym polu jeśli będzie chciał - bo ambicji mu nigdy nie brakowało ale charakter miał taki że może sie nie zgodzić na prace w zarządzie tym bardziej że udziela sie też w Poloni B.
pio17 pisze:teraz pewnie sie załapie do OE.....
Jak on w tym wieku załapie sie do OE to mozemy spokojnie Cieślika włączac do kadry :wink:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#79 Post autor: Lutz » 26 cze 2006, o 21:28

Nie wiem co , kto i czym sie kierowoł takom decyzjom , ale do mie jeśli wierzyć temu wszystkiemu to je einfach jedyn dupny SKANDAL . Wyglondo mi to na zwakło prywata, bo sportowych aspektach takiego postympowanio mowy niy ma jak Bizacki mo zostać a Mario niy.
Czymu zarząd mo sie z tego tłumazyć i pisać oświadczynia ?? Dyć to Wleciałowski uważo że Bizacki je bardzi przydatny drużynie od Maria , niech on sie z ty decyzji wytłumaczy , abo przynojmni uzasadni.( Prowdy , ale i tak sie niy dowiymy , co już je mało tradycjom w tym klubie) . Sposób w jaki pozbyto sie symbolu Ruchu toje do mie wiyncy jak tragedia.

Edit : Brelok , ekstra do cia - fulosz chobyś sie łożar . Sam je godka o tym jak sie chopa pozbyto , niy o tym czy mo grać czy niy . Apropos gry - powiydz mi jakbyś mioł do wyboru postawić na placu Srutwy czy Bizackiego - kogo byś wybroł ?? To tela na temat przydatności do drużyny ( w sensie sportowy, a przecież o to nom wszystkich chodzi , abo sie myla ??)
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, o 21:32 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Nanik
Kontakt:

#80 Post autor: Nanik » 26 cze 2006, o 21:29

arcio pisze: ściągnie się innych bo to jest biznes
biznes to by byl jagby Mario poszedl na sprzedarz...przynajmniej tak mi sie wydaje

Obrazek

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: Goscioo » 26 cze 2006, o 21:40

Luke pisze:
brelok pisze:
Luke pisze:Jo mom ino jeszcze tako nadzieja, że tak jak potraktowano Mariusza kery mioł zajebisto runda wiosenno w barwach Ruchu
A czym się ta "za***ista runda" niby ucieleśniała ? Bramkami Mikiego i Cwielonga ?
M.in. 10 bramkami Mariusza...
Luke pisze o 10 torach a do tego dolazom jeszcze asysty, ktorych Mario w tej rundzie miol chyba wiencej niz torow,
tak jak piszecie jak rok temu czy 2 Mario byl bez formy i nie gral najlepiej to w tej rundzie mimo ze nie miol sil na caly szpil to szarpol jak za mlodych lat, duzo sytuacji wypracowol sciogol na siebie obroncow i dobrze podawal pdo bramka w wielu sytacjach w ktorych mog juz probowac strzelac...

MARIUSZ| ŚRUTWA KS RUCH DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO

Stary kibic

#82 Post autor: Stary kibic » 26 cze 2006, o 21:42

Wszyscy sie emocjujemy w/w tematem. Panowie czy szanowni koledzy kibice , a nie warto poczekac na oficjalna decyzje. Na oficjalna wiadomosc, Moze bedzie jakies porozumienie stron. Watpie zeby trener nieznal ukladow na lini zawodnik a kibic. Nieznal ile wlasnie M.Srutwa wniosl chwaly do klubu .
Brelok co jak co ale troche szacunku sie nalezy ludziom ,ktorzy wnosili w swoj zaklad pracy wiele wysilku , chwaly, wiele radosci sprawiali innym kolegom. Tak samo jest z Srutwa, czy tez Ci ktorzy odeszli bez podziekowania z naszego Ruchu.
Brelok troche szacunku dla drugich.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: spyru » 26 cze 2006, o 21:43

prezes22 pisze:MAM TYLKO NADZIEJE ZE WLECIALOWSKI SZYBKO ZAPLACI ZA SWOJE BŁEDY
Bez komentarza.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: spyru » 26 cze 2006, o 21:44

Stary kibic nie bedzie żadnego porozumienia stron. To już pewne

Stary kibic

#85 Post autor: Stary kibic » 26 cze 2006, o 21:47

To wielka szkoda!

brelok

#86 Post autor: brelok » 26 cze 2006, o 22:02

Lysy pisze:Ida o zakład ,przykro mi to pisać ale jest zech pewny ,że pod wodzą Wleciała i bez Śrutwy nie wlezymy do OE.
Ze Srutwą to awansowaliśmy ? No w sumie awansowaliśmy zamiast baraży o utrzymanie - spokojne lato.
Stawiom skrzinka Bolsa 0,5 l ,że nie wejdziemy do OE w przyszłym sezonie.Warunek pozostanie Wleciała jako trenera przez cały sezon 2006/07 i nie występowanie Mariusza w drużynie w ani jednym szpilu.
A Mariusz oczywiscie był gwarantem awansu
A Mariuszowi zycza 3 tory w szpilu przeciw Wlecialowskiemu.[/list]
to moze od razu zmien zapatrywania klubowe na ten klub który zechce Srutwe ? (bardzo ciekaw jestem który ? Górnik ? )

A najlepiej to od razu wyrzucić p. Klimka ("podpisuję sie pod tym obiema rękoma"), Wleciałowskiego i oczywiście Mario Wszechmogący umożliwi wam dalsze poddańcze ochy i achy a także stworzy profesjonalne warunki do pobytu Ruchu Chorzów w okręgówce (zamiast orange) ale za to z "Maradoną Horni Slezko" w składzie[/url]

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#87 Post autor: HKSADIK » 26 cze 2006, o 22:07

ludzie nie nerwowo...czas pokaże czy to dobra decyzja Wleciała czy nie...!! 8) Mam nadzieje,że kończy sie właśnie słaba epoka Ruchu i zaczynamy zabawe o najwyższe cele!! Mariusz dzięki za wszystko!!! :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#88 Post autor: Lutz » 26 cze 2006, o 22:09

HKSADIK pisze:ludzie nie nerwowo...czas pokaże czy to dobra decyzja Wleciała czy nie...!! 8) Mam nadzieje,że kończy sie właśnie słaba epoka Ruchu i zaczynamy zabawe o najwyższe cele!! Mariusz dzięki za wszystko!!! :!: :!: :!:
:?: :?: :?: Decyzjo i zamiar może i dobry (kożdy kiedyś musi kariera skończyć) , ale wykonanie ch***we :!: :!: :!: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta: :zolta:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: spyru » 26 cze 2006, o 22:13

Lysy - jeżeli mamy nieawansować to prędzej przez to że zdenerwowany Mario wpłynie tak na drużyne, która jest po jego stronie, że zaczniemy sezon od grania przeciwko Wleciałowskiemu. Bo o aspekty piłkarskie jestem jakoś spokojny. Z całym szacunkiem dla Śrutwy, ale nie jest to piłkarz niezastąpiony.
Jedno co mi sie w tym nie podoba to sposób w jakim sie z Mariuszem rozstano. Natomiast ciekawy jestem czy wobec takiej decyzji Wleciałowskiego, Mario zacznie wyciągać teraz brudy, czy jednak odejdzie z klasą?!

Pavlique
Kontakt:

#90 Post autor: Pavlique » 26 cze 2006, o 22:14

Żadnie to wyglondo!!!
Wszysko mo swoj czas i platz ale dobRych manier nigdy za wiele; po mojymu szkoda ze Maria już niy bydzie z nami; a jak pódzie Wleciałowi niy tak jak trza to mu współczuja...
PS. Gratki Lysy!!! :wink:
I'm a man who walks alone

Zablokowany