Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Stary kibic

#211 Post autor: Stary kibic » 16 cze 2006, o 18:10

Niech juz ktos zmieni pierwsza stronke. Mecz z Polonia Bytom juz dawno sie zakonczyl.
Moze jakas oprawe na temat nowego sezonu. Blizsze informacje o przeciwnikach itd.

Gość

#212 Post autor: Gość » 17 cze 2006, o 07:44

na ch** tematy kasujecie o tych co siedza z Ruchu ? co wam wstyd za nich ze zlodzieje ? ale jak ku*** posrani w pociagach jezdzicie na wyjazdy i pozamykani w kiblach siedzicie to wam wstyd wtedy nie ma za nich !!! MY RENOME TEGO KLUBU WYROBILISMY MY CHULIGANI NIE ZADNI ULTRAS CZY PILKARZE !!!! TYLKO MY TA BANDA CHULIGANOW DZIEKI KTOREJ TEN SLASKI KLUB JEST ZNANY W CALEJ POLSCE !!!
JAK DALEJ BEDZIECIE MOJE POSTY KASOWAC TO pi***ole NIE PRZYCHODZE TU BO JAK ZA KOMUNY TU DZIALA CO NIEWYGODNE TO OD RAZU KASUJECIE .

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#213 Post autor: jalboss » 17 cze 2006, o 12:55

Stary kibic pisze:Niech juz ktos zmieni pierwsza stronke. Mecz z Polonia Bytom juz dawno sie zakonczyl.
Moze jakas oprawe na temat nowego sezonu. Blizsze informacje o przeciwnikach itd.
No i to zdjęcie w rękawiczkach tez jakoś nie pasi do czerwca :)
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Stary kibic

#214 Post autor: Stary kibic » 19 cze 2006, o 11:53

Szanowny p.L.Michalski. Mam wielka prosbe o odswierzenie pierwszej strony. Juz wiele rzeczy sie wydazylo w zwiazku z 2.ga liga. Nowi przeciwnicy, nowe twarze itp. Czy te wydarzenia nie sa istotne na strone tytuowa? Tylko mecz z Polpnia Bytom i Ruch Chorzow nic wiecej i stara tabela.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#215 Post autor: uRodzony na sektoRze » 21 cze 2006, o 11:14

Mozna przykleić temat "[ Ankieta ] WAŻNE!!! Do wszystkich z 7 !!!!!!!" w dziale kibice??? Chcemy zrobic dla klubu cos więcej niz pisanie na forum i chyba ten temat jest ważniejszy niż np. przyklejony temat: "linki kibicowskie"...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: heli » 21 cze 2006, o 12:41

wywalić te posty dotyczące Śrutwy w temacie letnie transfer bo zaś sie zacznie nie potzrebno godka, a Patton podoł temat kaj sie dyskutuje na temat Śrutwy,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

NIEBIESKI

#217 Post autor: NIEBIESKI » 22 cze 2006, o 11:42

Mam pytanie - Gdzie moja ankieta dot. inauguracji nowego sezonu!??

Panewniki
Kontakt:

#218 Post autor: Panewniki » 22 cze 2006, o 11:48

NIEBIESKI pisze:Mam pytanie - Gdzie moja ankieta dot. inauguracji nowego sezonu!??
Powiedz mi jaki ten twoj temat ma sens :?: :?: Wogole skoncz zakladac po 10 tematow na dzien :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

NIEBIESKI

#219 Post autor: NIEBIESKI » 22 cze 2006, o 12:05

Panewniki pisze:
NIEBIESKI pisze:Mam pytanie - Gdzie moja ankieta dot. inauguracji nowego sezonu!??
Powiedz mi jaki ten twoj temat ma sens :?: :?: Wogole skoncz zakladac po 10 tematow na dzien :!:
No stary wbrew pozorom ma duze znaczenie - tylko trzeba miec troche fantazji. Po drugie nie badz smieszny - nie zabronisz mi zakładac tematów na tym forum, jak bede chcial moge nawet po 100 dziennie zakładaac (!)
Po 3 przypomina mi sie taki cytat "z poranka kojota" = "a Tys qr** kto?" :D

ishateR

#220 Post autor: ishateR » 22 cze 2006, o 12:23

no to gwarantuja Ci ze dlugo tu nie popiszesz... 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#221 Post autor: L_M » 22 cze 2006, o 12:33

nie ma 8) i nie zakladaj 100 tematow, bo tylko Ci sie wydaje ze mozesz

koloR
Kontakt:

#222 Post autor: koloR » 26 cze 2006, o 17:59

proponuje pozegnac cwela gks1964katowice - nie ma nic ciekawego do napisania a mimo to sie udziela :wink:
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

bolo23

#223 Post autor: bolo23 » 26 cze 2006, o 20:58

czy mozna zwrocic uwage moderatorska panu prezesowi22 by troszke ochlonal

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#224 Post autor: Ozor » 27 cze 2006, o 20:47

Proszę o usunięcie tematu Mariusz Srutwa musi zosta wpisz się.Temat prowadzi tylko do pogłębienia podziału kibiców,wiadomo że forum jest monitorowane przez pismaków ktorzy z tego podziału na pewno skorzystaja aby przedstawic klub w niekorzystnym swietle.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#225 Post autor: uRodzony na sektoRze » 27 cze 2006, o 20:53

Ozor pisze:Proszę o usunięcie tematu Mariusz Srutwa musi zosta wpisz się.Temat prowadzi tylko do pogłębienia podziału kibiców,wiadomo że forum jest monitorowane przez pismaków ktorzy z tego podziału na pewno skorzystaja aby przedstawic klub w niekorzystnym swietle.
Ja tak nie uważam, każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie....
Za to jestem za DAWANIEM OSTRZEZEŃ, lub gdy trzeba będzie BANÓW, dla tych, którzy przeginają i wykorzystują temat do obrzucaniem sie nawzajem mięsem....
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Zablokowany