Uwagi ( propozycje) do moderatorów
na ch** tematy kasujecie o tych co siedza z Ruchu ? co wam wstyd za nich ze zlodzieje ? ale jak ku*** posrani w pociagach jezdzicie na wyjazdy i pozamykani w kiblach siedzicie to wam wstyd wtedy nie ma za nich !!! MY RENOME TEGO KLUBU WYROBILISMY MY CHULIGANI NIE ZADNI ULTRAS CZY PILKARZE !!!! TYLKO MY TA BANDA CHULIGANOW DZIEKI KTOREJ TEN SLASKI KLUB JEST ZNANY W CALEJ POLSCE !!!
JAK DALEJ BEDZIECIE MOJE POSTY KASOWAC TO pi***ole NIE PRZYCHODZE TU BO JAK ZA KOMUNY TU DZIALA CO NIEWYGODNE TO OD RAZU KASUJECIE .
JAK DALEJ BEDZIECIE MOJE POSTY KASOWAC TO pi***ole NIE PRZYCHODZE TU BO JAK ZA KOMUNY TU DZIALA CO NIEWYGODNE TO OD RAZU KASUJECIE .
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No stary wbrew pozorom ma duze znaczenie - tylko trzeba miec troche fantazji. Po drugie nie badz smieszny - nie zabronisz mi zakładac tematów na tym forum, jak bede chcial moge nawet po 100 dziennie zakładaac (!)Panewniki pisze:Powiedz mi jaki ten twoj temat ma sensNIEBIESKI pisze:Mam pytanie - Gdzie moja ankieta dot. inauguracji nowego sezonu!??![]()
Wogole skoncz zakladac po 10 tematow na dzien
Po 3 przypomina mi sie taki cytat "z poranka kojota" = "a Tys qr** kto?"

- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
proponuje pozegnac cwela gks1964katowice - nie ma nic ciekawego do napisania a mimo to sie udziela 

To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tak nie uważam, każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie....Ozor pisze:Proszę o usunięcie tematu Mariusz Srutwa musi zosta wpisz się.Temat prowadzi tylko do pogłębienia podziału kibiców,wiadomo że forum jest monitorowane przez pismaków ktorzy z tego podziału na pewno skorzystaja aby przedstawic klub w niekorzystnym swietle.
Za to jestem za DAWANIEM OSTRZEZEŃ, lub gdy trzeba będzie BANÓW, dla tych, którzy przeginają i wykorzystują temat do obrzucaniem sie nawzajem mięsem....
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]