RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#226 Post autor: NIEBIESKI_ » 11 cze 2006, o 16:16

kolejny za***isty mecz flagi w młynie bardzo fajny efekt (widok z 10 ) . ps. dzięki Radlin

Awatar użytkownika
kRycha
Kontakt:

#227 Post autor: kRycha » 11 cze 2006, o 18:25

Porprostu super mecz :D nawet konffeti na dziesianie ciepołech to mi puźniej brakło zadużo torów :lol: oprawa :D a polonia na ukraina!!!

ukraina ukraina :D!!!!!!!!!!!!!!!
[img]http://i353.photobucket.com/albums/r394/19kRycha20/usebarkopia.gif[/img]

evn
Kontakt:

#228 Post autor: evn » 11 cze 2006, o 18:48

jo zech nie widziol chyba 3 bram :/ szli my piechty z siemcow na stadion ....
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#229 Post autor: KK » 11 cze 2006, o 20:53

Evn - pociesz sie, ze i tak widziales dwie :)

Naprawde szkoda, ze nie zostalo kilka kolejek wiecej do rozegrania. Bylismy na fali wznoszacej. Maszyna "żarła" elegancko, bo takiej ekipy na boisku jak i poza nim nie ma chyba zaden klub w Polsce. Podkresla to kazdy z chlopakow i kazdy z nich juz mysli o przyszlym sezonie i walce o awans. Pocieszam sie tym, ze ta druzyna przez duze "D" nie rozsypie sie, tylko 26 czerwca znow sie spotka i bedzie miala jeden cel, do ktorego beda dazyc pilkarze kluczowi, jak i rezerwowi, weterani jak i mlodziez. Oleee! :)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#230 Post autor: wolfik » 11 cze 2006, o 21:03

KK pisze: Naprawde szkoda, ze nie zostalo kilka kolejek wiecej do rozegrania. Bylismy na fali wznoszacej. Maszyna "żarła" elegancko, bo takiej ekipy na boisku jak i poza nim nie ma chyba zaden klub w Polsce. Podkresla to kazdy z chlopakow i kazdy z nich juz mysli o przyszlym sezonie i walce o awans. Pocieszam sie tym, ze ta druzyna przez duze "D" nie rozsypie sie, tylko 26 czerwca znow sie spotka i bedzie miala jeden cel, do ktorego beda dazyc pilkarze kluczowi, jak i rezerwowi, weterani jak i mlodziez. Oleee! :)
Najlepsze jest to ze liga sie jeszcze dobrze nie skonczyla, a juz wszyscy tutaj sa napaleni na nowy sezon. Tylko tematy o sparingach, transferach, planach na nowy sezon. Jesli w druzynie jest podobnie to moze byc pieknie :P

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: spyru » 11 cze 2006, o 21:44

A mi sie wydaje że do tego należy podejść z dystansem. Teraz było dobrze, ale nie koniecznie musi tak być w przyszłym sezonie. Jak dla mnie największym wzmocnieniem w mijającej rundzie był Marek Wleciałowski. Stworzył DRUŻYNE, która walczyła od pierwszej do ostatniej kolejki. Oby to był początek, oby wszyscy ciągneli wózek w jedną stronę - a wtedy będzie dobrze.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

H PB

#232 Post autor: H PB » 11 cze 2006, o 21:55

Lysy pisze:jako kibic Ruchu z Gliwic czuja wielki ale to wielki niedosyt. Te dziady przesiedleńcze ,te przkludzence powinny przecież dostać co najmniej 10-0.No ale w takiej ekipie jak żech bo czyli Volek,Wojtek, Kobieta cudowno z Tychów, Soda,Dylo i inksze cudowne karlusy. Dziękuja wom i czekom na nastympny sezon
Hehe o przesiedlenczych dziadach pisze gosc z miasta w ktorym bylo wiecej Lwiowiakow niz w Bytomiu.A co do spiewu o gorolach to chyba niektorych kibicow Ruchu (nie mowie tu o kibicach z typowo slaskich dzielnic i miast) bola metryki rodzicow czy dziadkow :D

Tak jestem Slazakiem juz w 7 pokoleniu.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#233 Post autor: Simone » 11 cze 2006, o 22:01

Jestem wrecz pewien ze w przyszlym sezonie zmiazdzymy konkurencje i z awansu bedziemy sie cieszyc kilka kolejek przed koncem .

Mamy najlepsza druzyne w 2 lidze a beda wzmocnienia .

Awansu teraz nie ma tylko dlatego ze tak naprawde rozegralismy nia tylko 10 ostatnich potyczek .

Moze miec to swoje dobre strony , wejdziemy do OE naprawde mocni . Moze tak mocni pilkarsko jak Korona Kielce kto wie ...

Ja juz nie moge odzalowac ze mnie caly sierpien nie bedzie w Polsce ...

Elmer
Kontakt:

#234 Post autor: Elmer » 12 cze 2006, o 00:19

Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: kobrrra » 12 cze 2006, o 08:16

NASZE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE

Brawa dla wszystkich i tak trzymać. Dzięki.
maszeRuj albo Giń

COYD!

wojtas 81

#236 Post autor: wojtas 81 » 12 cze 2006, o 08:23

Jeszcze raz Wielkie wielkie dzieki Panie Trenerze Wleciałowski!!! Wkoncu moga napisac TRener z wielkiej litery!!!
Znakomita robota w ciagu dwoch, trzech miesiecy!!! Najpierw ulozenie obrony od tylu , a mieciac pozniej zaczelismy
strzelac bramki!!! NASZE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#237 Post autor: gerhat » 12 cze 2006, o 08:37

Elmer pisze:Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
I punkty wywalczylismy na boisku bo w całej rndzie mieliśmy bodaj jeden karny i to ewidentny z Piastem

conir

#238 Post autor: conir » 12 cze 2006, o 08:44

wogole w sezonie prawie nie bylo goli ze stalych elementow gry jak wolny, rozny itd

Panewniki
Kontakt:

#239 Post autor: Panewniki » 12 cze 2006, o 09:11

gerhat pisze:
Elmer pisze:Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
I punkty wywalczylismy na boisku bo w całej rndzie mieliśmy bodaj jeden karny i to ewidentny z Piastem
Choby nie byloby tego karnego to byly jeszcze 4 inne tory :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#240 Post autor: 19r20 » 12 cze 2006, o 11:12

strasznie załuja że nie byłem na tym szpilu
na zdjęciach wygąda to za***iście wiec co dopiero na żywo!
co do liczby Polonii 650 to dobra liczba, nie spodziewałem się ich więcej bo ich więcej nie ma
ma ktoś inne zdjęcia czy filmiki niż na online???
Ostatnio zmieniony 12 cze 2006, o 15:10 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ