RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kRycha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evn - pociesz sie, ze i tak widziales dwie 
Naprawde szkoda, ze nie zostalo kilka kolejek wiecej do rozegrania. Bylismy na fali wznoszacej. Maszyna "żarła" elegancko, bo takiej ekipy na boisku jak i poza nim nie ma chyba zaden klub w Polsce. Podkresla to kazdy z chlopakow i kazdy z nich juz mysli o przyszlym sezonie i walce o awans. Pocieszam sie tym, ze ta druzyna przez duze "D" nie rozsypie sie, tylko 26 czerwca znow sie spotka i bedzie miala jeden cel, do ktorego beda dazyc pilkarze kluczowi, jak i rezerwowi, weterani jak i mlodziez. Oleee!

Naprawde szkoda, ze nie zostalo kilka kolejek wiecej do rozegrania. Bylismy na fali wznoszacej. Maszyna "żarła" elegancko, bo takiej ekipy na boisku jak i poza nim nie ma chyba zaden klub w Polsce. Podkresla to kazdy z chlopakow i kazdy z nich juz mysli o przyszlym sezonie i walce o awans. Pocieszam sie tym, ze ta druzyna przez duze "D" nie rozsypie sie, tylko 26 czerwca znow sie spotka i bedzie miala jeden cel, do ktorego beda dazyc pilkarze kluczowi, jak i rezerwowi, weterani jak i mlodziez. Oleee!

- wolfik
- Kontakt:
Najlepsze jest to ze liga sie jeszcze dobrze nie skonczyla, a juz wszyscy tutaj sa napaleni na nowy sezon. Tylko tematy o sparingach, transferach, planach na nowy sezon. Jesli w druzynie jest podobnie to moze byc pieknieKK pisze: Naprawde szkoda, ze nie zostalo kilka kolejek wiecej do rozegrania. Bylismy na fali wznoszacej. Maszyna "żarła" elegancko, bo takiej ekipy na boisku jak i poza nim nie ma chyba zaden klub w Polsce. Podkresla to kazdy z chlopakow i kazdy z nich juz mysli o przyszlym sezonie i walce o awans. Pocieszam sie tym, ze ta druzyna przez duze "D" nie rozsypie sie, tylko 26 czerwca znow sie spotka i bedzie miala jeden cel, do ktorego beda dazyc pilkarze kluczowi, jak i rezerwowi, weterani jak i mlodziez. Oleee!

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mi sie wydaje że do tego należy podejść z dystansem. Teraz było dobrze, ale nie koniecznie musi tak być w przyszłym sezonie. Jak dla mnie największym wzmocnieniem w mijającej rundzie był Marek Wleciałowski. Stworzył DRUŻYNE, która walczyła od pierwszej do ostatniej kolejki. Oby to był początek, oby wszyscy ciągneli wózek w jedną stronę - a wtedy będzie dobrze.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Hehe o przesiedlenczych dziadach pisze gosc z miasta w ktorym bylo wiecej Lwiowiakow niz w Bytomiu.A co do spiewu o gorolach to chyba niektorych kibicow Ruchu (nie mowie tu o kibicach z typowo slaskich dzielnic i miast) bola metryki rodzicow czy dziadkowLysy pisze:jako kibic Ruchu z Gliwic czuja wielki ale to wielki niedosyt. Te dziady przesiedleńcze ,te przkludzence powinny przecież dostać co najmniej 10-0.No ale w takiej ekipie jak żech bo czyli Volek,Wojtek, Kobieta cudowno z Tychów, Soda,Dylo i inksze cudowne karlusy. Dziękuja wom i czekom na nastympny sezon

Tak jestem Slazakiem juz w 7 pokoleniu.
- Simone
- Kontakt:
Jestem wrecz pewien ze w przyszlym sezonie zmiazdzymy konkurencje i z awansu bedziemy sie cieszyc kilka kolejek przed koncem .
Mamy najlepsza druzyne w 2 lidze a beda wzmocnienia .
Awansu teraz nie ma tylko dlatego ze tak naprawde rozegralismy nia tylko 10 ostatnich potyczek .
Moze miec to swoje dobre strony , wejdziemy do OE naprawde mocni . Moze tak mocni pilkarsko jak Korona Kielce kto wie ...
Ja juz nie moge odzalowac ze mnie caly sierpien nie bedzie w Polsce ...
Mamy najlepsza druzyne w 2 lidze a beda wzmocnienia .
Awansu teraz nie ma tylko dlatego ze tak naprawde rozegralismy nia tylko 10 ostatnich potyczek .
Moze miec to swoje dobre strony , wejdziemy do OE naprawde mocni . Moze tak mocni pilkarsko jak Korona Kielce kto wie ...
Ja juz nie moge odzalowac ze mnie caly sierpien nie bedzie w Polsce ...
-
- Kontakt:
Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I punkty wywalczylismy na boisku bo w całej rndzie mieliśmy bodaj jeden karny i to ewidentny z PiastemElmer pisze:Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
-
- Kontakt:
Choby nie byloby tego karnego to byly jeszcze 4 inne tory :lol:gerhat pisze:I punkty wywalczylismy na boisku bo w całej rndzie mieliśmy bodaj jeden karny i to ewidentny z PiastemElmer pisze:Zauważcie, że w tej rundzie żaden z piłkarzy nie doznal poważnej kontuzji. Za wyjątkiem meczu z Zagłębiem nikogo nie łapały skurcze, a w minionych sezonach często się to na Ruchu zdarzało. Oby tak dalej
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- 19r20
- Kontakt:
strasznie załuja że nie byłem na tym szpilu
na zdjęciach wygąda to za***iście wiec co dopiero na żywo!
co do liczby Polonii 650 to dobra liczba, nie spodziewałem się ich więcej bo ich więcej nie ma
ma ktoś inne zdjęcia czy filmiki niż na online???
na zdjęciach wygąda to za***iście wiec co dopiero na żywo!
co do liczby Polonii 650 to dobra liczba, nie spodziewałem się ich więcej bo ich więcej nie ma
ma ktoś inne zdjęcia czy filmiki niż na online???
Ostatnio zmieniony 12 cze 2006, o 15:10 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com