"Niebieska koszulka"-Niebieski stadion

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#31 Post autor: Scypion » 17 maja 2006, o 12:37

Goscioo pisze:narazie brac wszyscy na nastepny szpil u siebie jakies niebieskie treski, bele jaki choby z szaberplacu jak ktos nie mo niebieskiej to niech wezmie granatowo albo ewentualnie bialo i wszyscy szale !
i zodyn czerwony, np. bluzy z widzewa bo potym to fatalnie wyglondo...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: spyru » 17 maja 2006, o 13:00

O tym już była gadka, a i tak sporo ludzi przychodzi bez naszych barw :?
zobaczcie sobie jak wyglądają trybuny na Widzewie. Jest czerwono, jest tak jak być powinno a u nas - jest kolorowo. Są barwy Elany, Widzewa, jest od cholery czarnego :roll: Chcemy to zmienić, ale potrzebna jest dobra wola wszystkich kibiców
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

SyR
Kontakt:

#33 Post autor: SyR » 17 maja 2006, o 22:02

A co jo moga za to ze mom corny tresek z Ruchu :lol: przez go nie wyciepna 8) ale jak by dowali za darmo koszulki w naszych barwach to napewno bych w ni laziol bo by to fajnie wygadalo caly stadion niybieski :twisted:

Vojak

#34 Post autor: Vojak » 17 maja 2006, o 22:52

pomysl za***isty i mom wielka nadzieje ze wypali :wink: nie koniecznie w tym sezonie, moze byc w nastepnym ale zeby udala sie ta akcja z niebieskim stadionem bo to bydzie fajnie wygladac jak kazdy bydzie miol na sobie taka niebieska koszulke

Pepek
Kontakt:

#35 Post autor: Pepek » 17 maja 2006, o 23:24

jo jest ciekaw wiela z wos lazi w barwach na mecze (koszulka, szalik) a jak lazicie to czemu nie zwrocicie uwagi komus na szpilu kto w nich nie lazi ?

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#36 Post autor: ruchowiec71 » 18 maja 2006, o 00:07

Jo mom zawsze to i to ale mam pyatnie nie wiem w jamim temacie je zadac. Bo nie zawsze pogoda w naszym kraju pozwala na ubrani ekoszulki na mecz. Ma ktos może do spzredania wyprodukownaia fajan bluze kangurke - biała lub niebieska z ERKĄ lub napisame Ruchu Chorzów. na penwo byłoby wiecje chętnych - na bank dwóch moich kuzynów co jezdzimy razem na mecze. Wiec prosze o odpowiedz na prv lub na forum dzieki z góry
pozdro
do zoabczenia na Cichej w sobote
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

empisek

Jo też jest za tym aby przychodzić na szpil wna niebiesko.

#37 Post autor: empisek » 2 cze 2006, o 21:33

Spodnie dzinsy jakoś bluza jak nie mosz to jakoś niebiesko arękawek tęz jak nie mosz klubowego to też niebieski i po sprawie jak cie nie stoć kupić klubowy to kajś w ciucholandzie czy kais indzyj se kupcie.Wiela nie cza aby stadion był coły niebieski na mecz z Polonią oblekejcie sie na niebiesko i doping WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA R-ka.Jo też nie mom musza se naszporować i kupic rękawek i bluza ale zawsze jes żech obleczony na niebiesko tyla to porzundny kibic umie zrobic.Pozdro dla fanatyków :)

rumcajs_79
Kontakt:

#38 Post autor: rumcajs_79 » 2 cze 2006, o 21:50

pomysl extra :!: a jak sie to zrobi razym z reporterem moze byc naprawde tanio!tylko jak znom zycie to i tak akcja bydzie na jeden szpil i z kozdym nastympnym bydzie coroz mniej tych koszulek na stadionie!tako jakos momy mentalnosc i male przywiazanie do brania barw na szpil co zreszta widac!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

#39 Post autor: mpapmp » 3 cze 2006, o 15:02

moze ktoś dzis ogladoł NBA (Miami - Detroit) i wszyscy kibice Miami przyszli ubrani na biało. Jeżeli tak mo wygladać cały pomysł z niebieskimi koszulkami to świentie. Bo to co dziś widizałem w Miami było genialne. Detroit grało nie przeciw drużynie ale przeciw całej hali - wygladało to świetnie..
Obrazek

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#40 Post autor: cisiu » 3 cze 2006, o 15:49

mpapmp pisze:moze ktoś dzis ogladoł NBA (Miami - Detroit) i wszyscy kibice Miami przyszli ubrani na biało. Jeżeli tak mo wygladać cały pomysł z niebieskimi koszulkami to świentie. Bo to co dziś widizałem w Miami było genialne. Detroit grało nie przeciw drużynie ale przeciw całej hali - wygladało to świetnie..
ja ino ze łoni chyba te koszulki dowali do coli i do popcornu :D :D :D to je ameryka nistety:/ ale trza działać :D
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#41 Post autor: ruchowiec71 » 3 cze 2006, o 19:06

cisiu pisze:
mpapmp pisze:moze ktoś dzis ogladoł NBA (Miami - Detroit) i wszyscy kibice Miami przyszli ubrani na biało. Jeżeli tak mo wygladać cały pomysł z niebieskimi koszulkami to świentie. Bo to co dziś widizałem w Miami było genialne. Detroit grało nie przeciw drużynie ale przeciw całej hali - wygladało to świetnie..
ja ino ze łoni chyba te koszulki dowali do coli i do popcornu :D :D :D to je ameryka nistety:/ ale trza działać :D
A wczorja ne mcze Niemcy - Kolumbia - rozdowlai biole koszulkui - 45.000 koszulek
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Gucio1920

#42 Post autor: Gucio1920 » 3 cze 2006, o 22:33

Pomysl za***isty Bogas dogodejcie sie z Reporterem niech zrobia trykotki z ich logiem i nasza ERKA niech na nowy sezon wdupia to do ceny biletu abo na przyklad daja bilet za 12 zl zeby sie czesc zwracala chociasz a przeca 5000tys koszulek z logiem i Ruch-u i Reportera to tez reklama stracic nie straca pozdro . Dobrze by bylo jak by na pierwszy szpil to juz bylo

MaxSunrise

za***isty pomysl

#43 Post autor: MaxSunrise » 5 cze 2006, o 08:26

zaejebisty pomyysl piekna sprawa ;]

hanys100

#44 Post autor: hanys100 » 5 cze 2006, o 08:56

Jo Pyjter z Hajduk Wielkich godom ja. Ale z przodku koszulki mo być nasz ŚLONSKI ORZEŁ

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#45 Post autor: Anmael » 5 cze 2006, o 10:33

hanys100 pisze:Jo Pyjter z Hajduk Wielkich godom ja. Ale z przodku koszulki mo być nasz ŚLONSKI ORZEŁ
taaaaa - to masz pewne jka w banku ze firma Reporter dzialajaca i sprzedajaca swoje produkty w calej Polsce obok swojego logo i nazwy wrzuci slaskiego orla - a najlepiej tego z naszej sektorowki :wink:
starczy ze bedzie niebieska koszulka z eRka i tyle - oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie ta koszulka kiedys :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

ODPOWIEDZ