i zodyn czerwony, np. bluzy z widzewa bo potym to fatalnie wyglondo...Goscioo pisze:narazie brac wszyscy na nastepny szpil u siebie jakies niebieskie treski, bele jaki choby z szaberplacu jak ktos nie mo niebieskiej to niech wezmie granatowo albo ewentualnie bialo i wszyscy szale !
"Niebieska koszulka"-Niebieski stadion
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O tym już była gadka, a i tak sporo ludzi przychodzi bez naszych barw :?
zobaczcie sobie jak wyglądają trybuny na Widzewie. Jest czerwono, jest tak jak być powinno a u nas - jest kolorowo. Są barwy Elany, Widzewa, jest od cholery czarnego :roll: Chcemy to zmienić, ale potrzebna jest dobra wola wszystkich kibiców
zobaczcie sobie jak wyglądają trybuny na Widzewie. Jest czerwono, jest tak jak być powinno a u nas - jest kolorowo. Są barwy Elany, Widzewa, jest od cholery czarnego :roll: Chcemy to zmienić, ale potrzebna jest dobra wola wszystkich kibiców
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Jo mom zawsze to i to ale mam pyatnie nie wiem w jamim temacie je zadac. Bo nie zawsze pogoda w naszym kraju pozwala na ubrani ekoszulki na mecz. Ma ktos może do spzredania wyprodukownaia fajan bluze kangurke - biała lub niebieska z ERKĄ lub napisame Ruchu Chorzów. na penwo byłoby wiecje chętnych - na bank dwóch moich kuzynów co jezdzimy razem na mecze. Wiec prosze o odpowiedz na prv lub na forum dzieki z góry
pozdro
do zoabczenia na Cichej w sobote
pozdro
do zoabczenia na Cichej w sobote
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
Jo też jest za tym aby przychodzić na szpil wna niebiesko.
Spodnie dzinsy jakoś bluza jak nie mosz to jakoś niebiesko arękawek tęz jak nie mosz klubowego to też niebieski i po sprawie jak cie nie stoć kupić klubowy to kajś w ciucholandzie czy kais indzyj se kupcie.Wiela nie cza aby stadion był coły niebieski na mecz z Polonią oblekejcie sie na niebiesko i doping WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA R-ka.Jo też nie mom musza se naszporować i kupic rękawek i bluza ale zawsze jes żech obleczony na niebiesko tyla to porzundny kibic umie zrobic.Pozdro dla fanatyków 

-
- Kontakt:
pomysl extra
a jak sie to zrobi razym z reporterem moze byc naprawde tanio!tylko jak znom zycie to i tak akcja bydzie na jeden szpil i z kozdym nastympnym bydzie coroz mniej tych koszulek na stadionie!tako jakos momy mentalnosc i male przywiazanie do brania barw na szpil co zreszta widac!

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- mpapmp
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
ja ino ze łoni chyba te koszulki dowali do coli i do popcornumpapmp pisze:moze ktoś dzis ogladoł NBA (Miami - Detroit) i wszyscy kibice Miami przyszli ubrani na biało. Jeżeli tak mo wygladać cały pomysł z niebieskimi koszulkami to świentie. Bo to co dziś widizałem w Miami było genialne. Detroit grało nie przeciw drużynie ale przeciw całej hali - wygladało to świetnie..

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- ruchowiec71
- Kontakt:
A wczorja ne mcze Niemcy - Kolumbia - rozdowlai biole koszulkui - 45.000 koszulekcisiu pisze:ja ino ze łoni chyba te koszulki dowali do coli i do popcornumpapmp pisze:moze ktoś dzis ogladoł NBA (Miami - Detroit) i wszyscy kibice Miami przyszli ubrani na biało. Jeżeli tak mo wygladać cały pomysł z niebieskimi koszulkami to świentie. Bo to co dziś widizałem w Miami było genialne. Detroit grało nie przeciw drużynie ale przeciw całej hali - wygladało to świetnie..![]()
![]()
to je ameryka nistety:/ ale trza działać
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
Pomysl za***isty Bogas dogodejcie sie z Reporterem niech zrobia trykotki z ich logiem i nasza ERKA niech na nowy sezon wdupia to do ceny biletu abo na przyklad daja bilet za 12 zl zeby sie czesc zwracala chociasz a przeca 5000tys koszulek z logiem i Ruch-u i Reportera to tez reklama stracic nie straca pozdro . Dobrze by bylo jak by na pierwszy szpil to juz bylo
- Anmael
- Kontakt:
taaaaa - to masz pewne jka w banku ze firma Reporter dzialajaca i sprzedajaca swoje produkty w calej Polsce obok swojego logo i nazwy wrzuci slaskiego orla - a najlepiej tego z naszej sektorowkihanys100 pisze:Jo Pyjter z Hajduk Wielkich godom ja. Ale z przodku koszulki mo być nasz ŚLONSKI ORZEŁ

starczy ze bedzie niebieska koszulka z eRka i tyle - oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie ta koszulka kiedys

...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]