Ruch Chorzów - Piast Gliwice 31.05 godz. 19.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gizm
Kontakt:

#271 Post autor: gizm » 1 cze 2006, o 01:56

za***isty wynik jak za starych czasow
ino Ruch moze wygrywac z takom klasom

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#272 Post autor: uRodzony na sektoRze » 1 cze 2006, o 02:11

Simone pisze:duza czesc osob sie skarzy na motyw zmuszania ludzi do wejscia do mlyna
Nie powinna mieć taka akcja miejsca, ale to naprawde jakiś nadludzki wysiłek postać 90 minut i poździerać gardło w imię naszego klubu :?: :?: :?: Wiadomo że przymus do nieczego nie prowadzi bo jeśli ktoś nie będzie chciał iść to i tak tam nie pójdzie, lub po 5 minutach z tamtąd się "wymknie"... Ja chciałbym aby bez takich metod młyn (jak kiedyś) pękał w szwach i pozdrawiam WSZYSTKICH którzy tam dziś się znaleźli, było dobrze ale będzie jeszcze lepiej :!: :!: :!:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#273 Post autor: spyru » 1 cze 2006, o 07:39

Wypowiedź Śrutwy conajmniej dziwna. Czasami tego gościa nie rozumiem. O co mu chodzi, wie ktoś?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

salas
Kontakt:

#274 Post autor: salas » 1 cze 2006, o 08:08

srutwie pewnie chodzilo oto ze trener go zdjol albo uj wie oco mu chodzi jemu ostatnio nic nie pasuje!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

arcio
Kontakt:

#275 Post autor: arcio » 1 cze 2006, o 08:14

Łysy Piasta było 200 ;)
tyle kupili biletów

a co do meczu to wczoraj zagrali poprawnie a wygrali 5-0, aż się boje o wynik jakby nasi zagrali tak jak w 2 połowie z radomiakiem :)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#276 Post autor: viktor » 1 cze 2006, o 08:16

ciesza sie qr** fest z tego meczu wyniku i z cały otoczki jako sie robi wokoło Ruchu .....ale niywiym cy niy jest mi bardzi żol że niyma jesce piynciu kolyjek do końca.....
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#277 Post autor: L.G » 1 cze 2006, o 08:24

salas pisze:srutwie pewnie chodzilo oto ze trener go zdjol albo uj wie oco mu chodzi jemu ostatnio nic nie pasuje!!!!!!!!!!!
Tyn czowiek powinien miec absolutny zakaz bełkotu (tak, bełkotu !! kerego pewnie dzisioj jak przeczyto to som niy zrozumi) do mikrofonu bo ino sieje niypotrzebny fermynt tak posród kibiców jak i w klubie.
Znamienne, że czym słabi gro tym wiyncy pi***oli fleków.

Co do meczu to najtrafniej opisuje go sprawozdanie na "Sportowychfaktach"

Akcja z nabitymi "odźwiernymi' z zyjny - wstyd i gańba, a to jo ponoc dzieloł kibiców na lepszych i gorszych. Widać nikerym z dziesiony od tych "fanów" odpierdolyła sodówa. Jak widać "hilwa" durś mo sie dobrze.
Czekom kedy zaczniecie zawracać ludzi już sprzed bramy stadionu. A potym sie dziwicie, że "frekwyncjo słabo" ci*** gupie.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

wojtas 81

#278 Post autor: wojtas 81 » 1 cze 2006, o 08:32

Jest pieknie i moglobybyc jeszcze piekniej! Ale z wiara i nadzieja bedziemy wygladac poczatku nowego sezonu!
Moja jedyna mmilosc to niebiescy!!!

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#279 Post autor: Grzegorz » 1 cze 2006, o 08:37

Jest 1 godzina dzis na 7 do nowej roboty a ja na***any jak ch** RazzRazzRazzRazzRazz

HEJ NIEBIESCY OLE !!!!!!!!!!!!!
Mom nadzieja że poszło ci tak dobrze jak naszym ... :D :D :D

arcio
Kontakt:

#280 Post autor: arcio » 1 cze 2006, o 09:04

trener piastunek powiedział że karny był niezasłużony :)
proszę panie trenerze poczytać dzisiejszą wyborczą - jest tam zdjęcie - polecam :)
nigdy nie jest za późno

rumcajs_79
Kontakt:

#281 Post autor: rumcajs_79 » 1 cze 2006, o 09:08

Mariusz Śrutwa (napastnik Ruchu Chorzów): - Jeżeli ktoś ma ambicję, to chce grać. Ja mimo 35 lat chcę grać i wygrywać z Ruchem. Chciałbym również trochę szacunku, ale niektórzy nie potrafią go zapewnić. Wielokrotnie powtarzałem, że jesteśmy drużyną, nie ważne co kto wymyśli i zrobi, my nią będziemy. Dzisiaj to po raz kolejny udowodniliśmy, a takie tandetne zachowania życie wcześniej czy później zweryfikuje i wyrówna rachunki. Cieszmy się, bo wygraliśmy, strzeliliśmy pięć bramek i jak zapowiadaliśmy jest dzisiaj święto przy Cichej. Należy się jednak duży szacunek dla Piasta, bo jest to naprawdę dobra drużyna. W sytuacji, gdy sędzia podyktował rzut karny, byłem może półtora metra od bramki. Kozik złapał mnie za nogi. Był to jego odruch, bo chciał uchronić swój zespół przed utratą gola. Była to ewidentna jedenastka i jak najbardziej słuszna czerwona kartka. Do piłki podszedł Marcin Klaczka, ponieważ ostatniego karnego wykonywał właśnie on. Trzymaliśmy się pewnych ustaleń i udało się. Nie ważne kto strzela, ważne że wygrywamy. Mamy przed sobą jeszcze dwa mecze i mogę zapewnić, że ich nie odpuścimy.

Piotr Ćwielong (pomocnik Ruchu Chorzów): - Chciałem dzisiaj udowodnić trenerowi, że chcę grać. Ze składu wyleciałem za głupią żółtą kartkę i cieszę się, że udało mi się dzisiaj w krótkim czasie gry strzelić bramkę. Sytuacja z rzutem karnym i czerwoną kartką była decydująca. Później mieliśmy okazje i udało nam się dobić przeciwnika. Mieliśmy dzisiaj trochę szczęścia. Uważam, że Kozik jest lepszym bramkarzem od Fecia. Cieszę się, że wygraliśmy akurat z Piastem Gliwice, ponieważ to śląska drużyna. Ma to znaczenie dla kibiców, bo to my będziemy rządzić na Śląsku przez najbliższe pół roku.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#282 Post autor: Ozor » 1 cze 2006, o 09:21

łowca ty masz chyba jakis kompleks wiecznie cos ci nie pasuje nawet w chwilach w których wszyscy powinnismy się cieszyc siejesz zamęt :twisted:
Zamiast pochwalic za mecz wyciągasz tylko brudy.
Co do Srutwy jesli to czyta to Wleciał pana zmienił aby dostał pan owację na stojąco ot co.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#283 Post autor: gerhat » 1 cze 2006, o 09:31

Brawo - Brawo - Brawo. Fajne gole i piekne asysty, duzo emocji i efektowne zwycięstwo.
Brawo Niebiescy.

Co do ale.. Maria:
"Chciałbym również trochę szacunku, ale niektórzy nie potrafią go zapewnić. Wielokrotnie powtarzałem, że jesteśmy drużyną, nie ważne co kto wymyśli i zrobi, my nią nadal będziemy."
Chopie wczoraj miołeś szacunek jak nigdy, godzina gry i schodzisz z oklaskami, jakbyś dalij mioł abonamynt na 90 min to byś skisł na tym boisku jak w wielu poprzednich meczach, a w wypowiedziach bądź konsekwentny bo nie dalij jak tydzień temu w Białymstoku zgłaszaleś pretensje, że partnerzy Cię nie zauważają i nie podają Tobie tylko Mikiemu, przez co mają tak mało asyst a Ty tak mało bramek. W tej wypowiedzi z Białegostoku jakoś nie mogę sie doszukać tego wilekorotnego powtarzania że jesteście druzyną, wrecz przeciwnie wyraźnie dystansujesz się od druzyny.

Brawo za akcja na karny i gol do szatni i brawo, brawo do Łudzińskiego za piękno asysta.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#284 Post autor: L.G » 1 cze 2006, o 09:32

Ozor pisze:łowca ty masz chyba jakis kompleks wiecznie cos ci nie pasuje nawet w chwilach w których wszyscy powinnismy się cieszyc siejesz zamęt :twisted:
Zamiast pochwalic za mecz wyciągasz tylko brudy.
Co do Srutwy jesli to czyta to Wleciał pana zmienił aby dostał pan owację na stojąco ot co.
Możesz sprecyzować o co Ci chodzi ? O to ??

Jeżeli ktoś ma ambicję, to chce grać. Ja mimo 35 lat chcę grać i wygrywać z Ruchem. Chciałbym również trochę szacunku, ale niektórzy nie potrafią go zapewnić. Wielokrotnie powtarzałem, że jesteśmy drużyną, nie ważne co kto wymyśli i zrobi, my nią będziemy. Dzisiaj to po raz kolejny udowodniliśmy, a takie tandetne zachowania życie wcześniej czy później zweryfikuje i wyrówna rachunki.

Bo to akurat niy mioje słowa ino Srutwy i jesli ktoś sie niy cieszy z meczu ta raczej on niy jo.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#285 Post autor: kobrrra » 1 cze 2006, o 09:35

31 maja 2005 Ruch - ŁKS 6:1
31 maja 2006 Ruch - Piast 5:0

Fajna data 8)
maszeRuj albo Giń

COYD!

ODPOWIEDZ