Jagiellonia Białystok vs Ruch Chorzów 24.05.06

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#166 Post autor: L.G » 25 maja 2006, o 08:28

Panteros pisze:Jo nie wiem o co łazi Śrutwie , ale wiem ino że po wygranym meczem z radomiakiem Wlecioł na wszystkich kurwowoł . Ryczoł po całej ławce trenerskiej a pozniej jak nasi świętowali zwycięstwo on znerwowany poszedł do szatni !!
po piyrwsze: Srutwa i mikrofon to jak bajtle ze sztracheclami
po drugie: Wcale sie Wleciałowi niy dziwia, że zjechoł ich po Radomiaku bo wcale niy grali rewelacyjnie i nalezało im sie (pomimo wyniku)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Pepek
Kontakt:

#167 Post autor: Pepek » 25 maja 2006, o 09:59

Najlepszy wyjazd w sezonie :flaga:
Wynik za***isty, myśla ze Paśnik i obrona zagrali dzisiej najlepiej
Powrtót z białego jeszcze lepszy :lol:

NIEBIESCY !!!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#168 Post autor: KOCHŁOWICE » 25 maja 2006, o 10:12

Na szpilu za***iscie bylo!Pasnik dzisioj ino miol jedno niepewno interwencja kero mogla zakonczyc sie strata tora a tak to bronil bardzo dobrze!Obrona tyz grala swoje,jak sie nie mysla to Klaczka bardzo dobrze w obronie,niestety mnostwo bali my wybijali na oslep zamiast przytrzymac.Wygrano bardzo cieszy.Nos w Bialymstoku 100 osob.PozdRo dla tych kerzy byli.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#169 Post autor: 19r20 » 25 maja 2006, o 10:23

za***iście! nic więcej nie powiem
i nie ma co gdybać że jakby wygrali mecze na początku to byłby awans
a jakby przegrali mecz na Polkowicach wygrany w 90 minucie? byłaby 4 porażka z rzędu i byłaby jazda....

jest za***iście!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: Wilus » 25 maja 2006, o 10:59

Panowie, nie podniecajcie sie tak strasznie, bo dwa tygodnie temu nastroje byly calkiem inne a teraz 80 % ludzi liczy co by bylo gdyby my nie potracili paru punktow i znowu zaczynaja gadac o 1 lidze :D
Wescie sie na wstrymanie.

1. Na pewno widac, ze cos drgnelo w druzynie. W grze widac jakas mysl a nie ino bij a lec. Widac, ze trener w miare poukladal druzyne i wpoil im jakas mysl trenerska, ktora jest realizowana
2. Miejmy nadzieje, ze doswiadczenie zebrane obecnie zaprocentuje w nastepnym sezonie i pozwoli, ze Ruch zacznie sie liczyc w walce o 1 lige a nie tylko o walke o pozostanie
3. Nie chce oceniac Wleciala, ale jedno trzeba przyznac, ze zawodnicy graja 2 razy w tygodniu, a forma jest wysoka, nikt nie zdycha na placu i nikt sie nie skarzy ze sezon jest trudny, sa zmeczeni itp. Widac, ze Marek panuje nad takimi elementami i jest to pocieszajace, bo przez ostatnie 2, 3 sezony z wytrzymaloscia i gra przez 90 minut bylo roznie ( czytaj chu....... )

A tak poza tym to fajnie, ze w tej smutnej rzeczyswistosci nasza druzyna daje szczescie kibicom i wprowadza w zycie nasze troche radosci i nadzieji. Za to im chwala.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: Mirek » 25 maja 2006, o 11:08

Jest dobrze, bo jest walka i zaangażowanie całej drużyny. Po, myślę, dobrych wzmocnieniach latem bedziemy w nowym sezonie druzyną walczącą o awans do ekstraklasy. A wczoraj oglądając na żywo mecz byłem po raz pierwszy bardzo zadowolony z gry Paśnika.

Michalik

#172 Post autor: Michalik » 25 maja 2006, o 11:13

No nie idzie pedziec, Pasnik fest za***iscie bronil. Ale i obrona grala tez bardzo dobrze. Bardzo udany wyjazd i tak jak napoisal PePeK powrot jeszcze lepszy :D

arcio
Kontakt:

#173 Post autor: arcio » 25 maja 2006, o 11:47

salas pisze:ale to chyba nie chodzi o tarcia miedzy pilkarzami-Cieszę się z tego, ze po raz kolejny udowodnilismy, ze niezaleznie od tego co się dzieje jestesmy druzyna!!1-czyli cos w klubie musi byc nie teges!!!!!!!!
skąd taki wniosek ???
ja czytając wypowiedź Śrutwy po meczu doszedłem do wniosku że to sie odnosi do spraw boiskowych
niezależnie czy sie układa na meczu czy nie, czy strzelamy gola jako pierwsi i kontrolujemy sytuacje czy tracimy i odrabiamy, czy w końcu ktoś za***rdoli jak Paśnik czy teraz broni jak gupi - mamy zespół, każdy się wspiera, jak trzeba to motywacyjnie się op***doli

i nie twórzmy znowu teorii spiskowych
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: spyru » 25 maja 2006, o 12:12

ja nie tworze teorii spiskowych. Mam nadzieje że jest tak jak napisałeś, ale znając życie, nie można wykluczyć że chodzi o sprawy pozaboiskowe. Ja nie wiem jaka jest odpowiedź, ale samo stwierdzenie sformuowane przez Śrutwe jest dość mocno niejasne.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

salas
Kontakt:

#175 Post autor: salas » 25 maja 2006, o 12:45

arcio kazdy inaczej to moze interpretowac ale chyba lazilo mu jak cos to o sedziow!!!
a My dalej swoje MOJA WIARA .......
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

arcio
Kontakt:

#176 Post autor: arcio » 25 maja 2006, o 13:22

to już tylko nasz elKapitano wie co chciał przez to powiedzieć
miejmy nadzieję że nic pozaboiskowego to nie jest ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#177 Post autor: Lutz » 25 maja 2006, o 13:26

Panowie, nie podniecajcie sie tak strasznie, bo dwa tygodnie temu nastroje byly calkiem inne a teraz 80 % ludzi liczy co by bylo gdyby my nie potracili paru punktow i znowu zaczynaja gadac o 1 lidze Very Happy
Wescie sie na wstrymanie.
:shock: A jakie momomy mieć teroz nastroje twoim zdaniym takie same jak te twoje "dwa tygodnie temu" ? . To chyba normalne że kibice sie podniecajom , i cieszom jak jest z czego , abo niy ?? Co momy płakać że od 7 szpili som my niy pokonani ? . Jak pamiyntosz tako seria , to napisz mi kiedy to było i tyż byda płakoł , że to nic nadzwyczajnego.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: MkF » 25 maja 2006, o 13:56

PePeK pisze:Najlepszy wyjazd w sezonie :flaga:
Wynik za***isty, myśla ze Paśnik i obrona zagrali dzisiej najlepiej
Powrtót z białego jeszcze lepszy :lol:

NIEBIESCY !!!
nic dodac nic ujac !! wyjazd sezonu za***isty :D dla takich warto zyc... :wink:

pozdRo dla tych co byli :piwo:

bogas1985

#179 Post autor: bogas1985 » 25 maja 2006, o 14:16

Lutz pisze:Jak pamiyntosz tako seria , to napisz mi kiedy to było i tyż byda płakoł , że to nic nadzwyczajnego.
Ostatni raz podobna seria byla w sezonie 2000/01 kiedy skonczyli my na 6 miejscu w I lidze
Nie mowia nic o sezonie 99/00 kiedy bylismy nie pokonani przez pierwsze 13 kolejek a warto wliczyc kilka spotkan z konca 98/99 ;)

domin11hks
Kontakt:

#180 Post autor: domin11hks » 25 maja 2006, o 14:28

ODPOWIEDZ