Bytomiowi gratulujemy napinaczyBytom20 pisze:Godom Ci ni godoj już nic prosza Cię bo takie fandzolenie modego bajtla mnie wkurwio fest.piknicfriendly pisze:Jesli chodzi o aspekt sportowy to: bydzie abo 1:0 abo 0:0 abo 0:1
Innymi słowy, "trener" wejrzy na strona, spisze jaki skład groł ostatnio i taki skład wylezie, zagrałają takie same dno jak grają przez cało runda, po za meczem w Łodzi
Na przełomanie tradycyjnie wylezie skrzydłowy co niy poradzi dośrodkować - Cwielong i wieczny poszukiwacz formy brave heart W. Grzyb. Na piync minut przed koncem wlezie celem zrechabilitowania się nastypny utalyntowany skrzidłowy Bizacki, a na minuta przed koncem Petasz i Łudziński.
do zoba na Cichy na kolejnym odcinku serialu - "blue family ostatni blamaż".
ps. ino niy dupczie że jest super bo wygrali z Polkowicami. Grali take same gówno jak ze Świtym, Szczakowom czy Ślaskiem - czyli nyndznie tyla, że w pi*** szczynsliwie.
Wracając do szpilu ładny szpil dużo bramek dobry doping chopcy trzymać tak dalej. Te kur wy z czermna sie obalały o swoje nogi i jeszcze ryczej im się chciało ałaaa. A co do piknika to powiem jedynie tyla "kur wa mać bajtle spać". Co to za piknik co w swoja drużyna nie wierzy. Idź tam na forum czermna i sie tam pisz gorolu jeden. Bydzie mi tu fandzolić. Ja zdarł całe gardło na 10, godać nie umia a jakiś gorol mi sam będzie fandzolić spier... na pole buraki plewić.
Dzisiaj Panowie czułem jakbyśmy do orange awansowali doping pierwsza klasa. :flaga: :flaga: :niebiescy:
Mosz wzwód jak na kogoś powiysz "ku***" ?