RUCH Chorzów -Heko Czermno

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#106 Post autor: Elmer » 5 maja 2006, o 21:50

Znowu zwycięstwo bez Bonka. Kto by pomyślał, że na meczu z jakimś tam Heko będzie taka fajna atmosfera i tyle emocji. Chyba niestety prysł mit Paśnika. Byc może to była jednorazowa (dwurazowa) wpadka, ale dzisiejszą grą w pierwszej połowie kompletnie stracił u mnie zaufanie. Na szczęście nie jestem trenerem, ale w Ostrowcu na 100% do breamki wstawibym Nowaka.
A co do reszty to albo Heko było tak wolne, albo Mario i Miki maja życiową formę w biegach na krótkie dystanse. W sumi za wyjątiem Paśnika nie można się do żadnego z piłkarzy przyczepić. Miki, Mario, Pepe bardszo dobrze, Pulkowski, Grzyb, Baran według mnie bardzo dobrze i aktywnie (nie bali się szukać gry). Obronie też nie można zbyt wiele zarzucić.
Aha. Według kołowrotków widzów ok. 2200 kibiców! Zaś się jaja zaczynają z zaniżaniem frekwencji.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: jalboss » 5 maja 2006, o 21:53

Nareszcie szpil godny obejrzenia! Brawa za doping!
I jedynie Paśnik powinien sie pasnąc na jakies pora szpili.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Lofs
Kontakt:

#108 Post autor: Lofs » 5 maja 2006, o 21:56

Pora spostrzeżeń na gorąco:

1) w końcu akcje zaczynają sie kleić i strzelomy tory - to sie liczy, tylko dopracowywać
2) brawo młyn - głośny i 0 hilwy
3) proponuje porządnie piersdolnąć sie w łeb paru gościom siedzącym niedaleko mnie, co durs ryczeli "Paśnik wy***rdalaj, Sebastian Nowak!". Jeszcze tydzień temu na pewno godali to samo, ino nazwiska na odwrót dowali. Z uwielbienia popadli w niewytłumaczalnie szybki sposób w pogarde. A jednemu staremu dziadowi koło mnie to miołżech ochoda za***rdolić - poszedł by ku*** rzykać a nie wygadywał takie bzury, ch*** sie zno a bydzie innych pouczoł. Jarek mioł słabszy dzień i tyle w temacie.
4) pozdRo dla DaRii i jej cóReczki - ta mało dziołszka lepiej elra biła niz Biza :D

Ogólnie mecz udany. Żałuja ino żech musioł wyjść na busa 10 minut wcześniej i nie widzioł żech ostatniego tora :cry:
Panie, zmiłuj się nad nami...

barszczu
Kontakt:

hmm

#109 Post autor: barszczu » 5 maja 2006, o 21:57

Gra zawodników:

Ogólnie dobrze, na tle średniaka wypadliśmy lepiej ale jest co poprawić. Mimo wszystko w porównaniu do poprzednich meczy duuuży progres.

Wreszcie napastnicy zaskoczyli - bez błysku ale bramki są i o to chodzi.
Bardzo dobrze skrzydła grały - Pepe troche zwalniał akcje ale było ok

Paśnik - nie komentuje, mogło 4:0 być :D

DOPING BARDZO DOBRY - selekcja przyniosła jakiś efekt ;)

pozdRo

Gl0bal
Kontakt:

#110 Post autor: Gl0bal » 5 maja 2006, o 21:58

Aleeeaoo Aleeaoo .... ! :]

Miki dzisiej urósł w moich oczach i to fest.
Kolejna sprawa wszyscy co już wieszali psy na Wleciale co tera ? chłop po mału zaczyno układać zespół dzisiej było już widać, że piłkarze mieli narzucono taktyka i grali w fussball a nie kopali bal...

Ogólnie to ja to dupce ładny wynik i sie ciesza fest :)

aa ostatnia sprawa co do młyna:
wszystko pieknie i wspaniale, ale w drugiej polowie u gory w mlynie na krzeselkach stalo kilka lasek, a ponoc ich byc niemialo (w pierwszej polowie ich nie bylo)

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: NIEBIESKI_ » 5 maja 2006, o 21:59

Wielka Wielka Wielka NIEBIESKA eRka !!!!!!! dawno takiej atmosfery niebyło ! Paśnik - katastrofa bałem się każdego strzału na bramka !

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#112 Post autor: radzion » 5 maja 2006, o 22:01

ino jedno:

Miki - ostatnio akcja to mistrzostwo swiata! przeleciol miedzy tyczkami pol boiska i wdupiol tora, przy 1 bramie tez pelny spokoj i opanowanie, Srutwa - kepa jak za najlepszych lot, Pepe moze sie obudziol, brawo Maki choc przy 1 bramie to lon zajebol!ogolnie ok!terzo ino nie przegrac na KSZO

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#113 Post autor: Lutz » 5 maja 2006, o 22:02

Dupne miastowe pany z rozlatujących sie familoków.
Do tego cytatu wróca za chwila . Bo niy umia nad takim czymś do przejść do porządku dziynnego.

Nu jest sie z czego cieszyć - 4:2 - 4 tory napastnicy !!

Łowca , ale teroz żech już ku*** niy strzimoł , abstrachując od tego co Bytom20 abo inny user napisoł - jo sie czuja i napewno niy tylko jo - osobiście dotkniynty tym stwierdzyniym ( jak w cytacie) Uważosz sie za takiego dupnego inteligencika ?? To sie pytom na ch** sam dyskutujesz , po jakiego ciula zabierosz głos, prowadzisz polemika z ludźmi niy na twoim poziomie z "rozlatujących sie familoków" . A ty ku*** kaj żeś sie wchowoł ?? Jak niy pośród tych familoków ?? Jak ci sie ślonskie "rozlatujące familoki niy podobajom to wypad na Sasko Kympa , abo na Marszałkowsko do Warszawy . Tak sie skłodo , że jo sie w takim familoku wychowoł i niy bydzie mi sam dupny inteligyncik od siedmiu boleści tego wypominoł. Niy jednymu z tych familoków niy maś godziyn szczewików pucować , żol mi cie, jo myśloł że tyś je troszka niezrównoważony psychicznie , a tu sie okazuje żeś ty jest einfach złośliwy archl............. . Bez odbioru - chyba niy mosz zamiaru odpisywać komuś z familoka ?

BRAWO NIEBIESCY ważne 3 punkty !! :flaga:
Ostatnio zmieniony 5 maja 2006, o 22:08 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

slavo
Kontakt:

#114 Post autor: slavo » 5 maja 2006, o 22:04

Heko słabe, przerażająco słabe. Najwiekszym zagrzożeniem ze strony Heko stanowiło dwóch ludzi, Paśnik i Wleciałowski. Pierwszy bo spalił się na amen po pierwszym błedzie, drugi bo tego nie widział albo jeszcze gorzej lubi sporty ekstremalne i podnieca go ryzyko. (ostatnia ewentualność (niewykluczona) - jest dyletantem)
Wynik słabszy od gry.
Jesli o przełamaniu i super grze Cwielonga ma świadczyc bramka, to nie ma o czym mówić - jako skrzydłowy nie istnieje, dośrodkowanie go przerasta. W efekcie po lewej stronie gra obronca-skrzydłowy Makuch, który dawno powinien być skrzydłowym, a w jego miejscu grać Bartnik albo Starowicz !
I tu kolejny kamyczek do ogródka trenera - rzuty rożne - jak to jest że 25cio osobowej kadrze - jeden słownie jeden człowiek potrafi wykonać rzut rożny. W dodatku w momencie jego braku za rzut rożny bierze ten co najgorzej potrafi go wykonać, wcześniej Biza , dziś Pepe.
Grzyb dziś zdecydowanie lepiej, Myszor słabo to tam miał grać Smarzynski, a nie w kolejnym poronionym posunieciu trenerskim zupełnie w innym miejscu.
Mikulenas dużo lepiej i ambitniej od Srutwy, nie wiem co niby Mario miałby zrobić w ty 8 minucie jeśli nie strzelić. Reszta meczu w jego wykonaniu dość bezbarwna. Za,miast Łudzinskiego miał wejść Smarzynski, skoro zaraz potem cofneliśmy sie do defensywy, w dodatku wszedłby na swoją pozycję.
Najlepsi w dniu dzisiejszym zdecydowanie Baran-Pulkowski.

To tyle. Wygraliśmy z Heko. To cieszy. Ale takie coś na KSZO nie wystarczy. Ten trener ma wszystko co wielu trenerów chciałoby mieć, niestety nie ma umiejętności.

Eagle

#115 Post autor: Eagle » 5 maja 2006, o 22:06

Co by nie godac wygrali szpil za 6 pkt :!:

Panewniki
Kontakt:

#116 Post autor: Panewniki » 5 maja 2006, o 22:06

Wszytsko ladnie pieknmie ino co bylo dzisioj z Pasnikiem :?: :shock: Ale licza sie 3 pkt :!: :!: LeoLeo Ruch Dzis Wygrol Mecz :!: :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#117 Post autor: Bytom20 » 5 maja 2006, o 22:13

piknicfriendly pisze:Jesli chodzi o aspekt sportowy to: bydzie abo 1:0 abo 0:0 abo 0:1

Innymi słowy, "trener" wejrzy na strona, spisze jaki skład groł ostatnio i taki skład wylezie, zagrałają takie same dno jak grają przez cało runda, po za meczem w Łodzi
Na przełomanie tradycyjnie wylezie skrzydłowy co niy poradzi dośrodkować - Cwielong i wieczny poszukiwacz formy brave heart W. Grzyb. Na piync minut przed koncem wlezie celem zrechabilitowania się nastypny utalyntowany skrzidłowy Bizacki, a na minuta przed koncem Petasz i Łudziński.

do zoba na Cichy na kolejnym odcinku serialu - "blue family ostatni blamaż".

ps. ino niy dupczie że jest super bo wygrali z Polkowicami. Grali take same gówno jak ze Świtym, Szczakowom czy Ślaskiem - czyli nyndznie tyla, że w pi*** szczynsliwie.
Godom Ci ni godoj już nic prosza Cię bo takie fandzolenie modego bajtla mnie wkurwio fest.
Wracając do szpilu ładny szpil dużo bramek dobry doping chopcy trzymać tak dalej. Te kur wy z czermna sie obalały o swoje nogi i jeszcze ryczej im się chciało ałaaa. A co do piknika to powiem jedynie tyla "kur wa mać bajtle spać". Co to za piknik co w swoja drużyna nie wierzy. Idź tam na forum czermna i sie tam pisz gorolu jeden. Bydzie mi tu fandzolić. Ja zdarł całe gardło na 10, godać nie umia a jakiś gorol mi sam będzie fandzolić spier... na pole buraki plewić.
Dzisiaj Panowie czułem jakbyśmy do orange awansowali doping pierwsza klasa. :flaga: :flaga: :niebiescy:
Ostatnio zmieniony 5 maja 2006, o 22:17 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#118 Post autor: anyfor » 5 maja 2006, o 22:14

Myśla że Miki w końcu dostoł wiater w żagle i w końcu to bydzie czołowy snajper Ruchu , zresztom boło to dzisioj doskonale widać co łon poradzi, Mario to je szołmyn jak pieron ale swoje grać poradzi i chwała mu za to no i niy zapomnymy po dzisiejszym szpilu naszego Rydzyka (Grzibka) ale szczał Łudzika to boł majstersztyk szkoda że niy wloz.
Eh... jes dzisiok co komyntować po szpilu ...bele tak zawsze :)
No a ze smutkiym niy idzie przejś obojyntnie obok naszego wspaniałego tormana ...qle co to dzisiok boło :?:
Ważne że czi pkt do nos i jes zaś ta piykno NIYBIESKO radoś
Obrazek

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#119 Post autor: rubin » 5 maja 2006, o 22:15

Panewniki pisze:Wszytsko ladnie pieknmie ino co bylo dzisioj z Pasnikiem :?:
Najgorszy i najslabszy zawodnik na boisku. 2 razy ryknal moja i 2 razy dopowiedzial bramka.

conir

#120 Post autor: conir » 5 maja 2006, o 22:17

ten mecz byl po prostu za***isty

ODPOWIEDZ