WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Luke

#811 Post autor: Luke » 28 kwie 2006, o 17:42

:arrow: :arrow: :arrow: za***iście :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: NIGDY NIE SPADNIE...RUCH Chorzów N I G D Y NIE SPADNIE :!: :!: :!: :D :D :D

Gajew
Kontakt:

#812 Post autor: Gajew » 28 kwie 2006, o 18:04

No to za***iście od razu lepiej wyglado ta tabela i jest wiekszo szansa na utrzymanie sie w lidze :D :super:

Marik
Kontakt:

#813 Post autor: Marik » 28 kwie 2006, o 18:08

A ja moze wypunktuję moje spostrzeżenia tak "na goraco":
1 - w PZPN-e panuje jeden wielki burdel bo jeden z wydziałów nie wie na co robi drugi
2 - to juz drugi raz Ruch dostaje - 6 pkt, i drugi raz nam je oddają
3 - uzasadnienie związku wygladało tak, że Ruchowi już nic nie jest w stanie pomóć, przytoczone argumenty wydawały sie nie do obalenia, a więc ktoś w tym całym PZPN-e leci po prostu w ch...
4 - brawo dla dla naszego zarządu, który od poczatku był pewny swoich racji, a więc miał mocne argumenty
5 - co teraz w świetle tej decyzji zrobi PZPN z faktem nieprawnego upublicznienie listy dłuzników Ruchu (niech Mario nie odpuszcza i pozwie ich do sądu)
6 - co zrobi PZPN jeśli Ruch lub Pan Klimek prywatnie pozwie ich do sądu z pozwem o zniesławienie (z treści uzasadnienia wynika, że Ruch oszukiwał lub "mataczył" w przedmiotowej sprawie)

A tak w ogóle to teraz na TVN 24 podali, że Chorzów odwoła się od decyzji PZPN w sprawie organizacji ME.

Reasumując - choć nie lubię przeklinać - PZPN, PZPN j.... , j.... PZPN
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, o 18:09 przez Marik, łącznie zmieniany 1 raz.

COBRA

#814 Post autor: COBRA » 28 kwie 2006, o 18:10

I za***iscie teraz niech sie ino za granie wezma a bedzie git.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#815 Post autor: spyru » 28 kwie 2006, o 18:25

Dobra zamykamy temat :D
Nie chce go już na oczy widzieć :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#816 Post autor: MkF » 28 kwie 2006, o 19:01

mowiac szczeze w tabeli my sa dali nisko :( ale tak jak zech juz wczesniej pisol 3 ppt. Heko,Drweca,Polonia i sa my spokojnie w srodku tabeli 8)

Icon

#817 Post autor: Icon » 28 kwie 2006, o 19:02

Marik pisze:A ja moze wypunktuję moje spostrzeżenia tak "na goraco":
1 - w PZPN-e panuje jeden wielki burdel bo jeden z wydziałów nie wie na co robi drugi
Burdel, to je mało powiedziane! Tam je syf, kiła i mogiła! Jedyn organ zmiynio decyzja drugigo, jedni godają, że Ruch nie wywionzuje sie, drugi, ze ja, normalnie czyste warszawski gupole...
Marik pisze:2 - to juz drugi raz Ruch dostaje - 6 pkt, i drugi raz nam je oddają
Ale już wiecej nom ich nie weznom, bo decyzja je prawomocno i PZPNowi nie przisługuje odwołani chyba.
Marik pisze:4 - brawo dla dla naszego zarządu, który od poczatku był pewny swoich racji, a więc miał mocne argumenty
No bo kurde jako moglo być inaczyj? Skad oni mają te dlugi spłacać? Chyba lepij nie robić nowych ;) poza tym w porównaniu z tym co jeszcze było 2-3 lata tymu a je teraz to Ruch je krok od pozbycio sie długów.
Marik pisze:5 - co teraz w świetle tej decyzji zrobi PZPN z faktem nieprawnego upublicznienie listy dłuzników Ruchu (niech Mario nie odpuszcza i pozwie ich do sądu)
No to je rychtyk ciekawe. No ale przynajmij wiymy wiela i wobec kogo Ruch mo długi.
Marik pisze:A tak w ogóle to teraz na TVN 24 podali, że Chorzów odwoła się od decyzji PZPN w sprawie organizacji ME.
To było oczywiste od dnia ogłoszynio wyników. Piechniczek i Furtok w PSie doś ostro pojechali po PZPNie a Tomaszewski padoł, że (tu cytat): "Prezes Michał Listkiewicz umyka przed groźbą komisarycznego zarządu w PZPN. Gra Śląskim, bo ważne persony mieszkają w innych miejscach Polski. Im daje igrzyska, a przecież Euro w Polsce bez Śląskiego, to tak jak mistrzostwa w Anglii bez Wembley".

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#818 Post autor: west72 » 28 kwie 2006, o 19:17

Co by nie mówić zarząd zrobił to co do niego należało.Wydaje się że powoli acz skutecznie wszystko idzie w dobrym kierunku.Teraz czas na to aby kopacze zasłużyli na miano nazywania ich piłkarzami.PANOWIE KOPACZE-teraz wasz ruch aby odbudować morale i zaufanie kibiców.
RUCH ZASŁUGUJE NA MIEJSCE W OE!
Napewno nie w tym sezonie ale w najbliższym trzeba zrobić wszystko aby nie plątać się w drugiej lidze.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY WIERZĄ!!!!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Mario_BATORY

#819 Post autor: Mario_BATORY » 28 kwie 2006, o 19:24

No ale ze mnie zeszoł luft tera jak zech sie dowiedziol ze te ku*** nom łoddali punkty..........tera nic nie pozostaje ino ciulać tym co pozostali jeszcze na polu walki.....

.................POZDRO..................

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#820 Post autor: Adrian.G » 28 kwie 2006, o 19:27

no to zostało nom teraz ... W GÓRĘ SERCA ZNÓW ZWYCIĘŻY RUCH !!!
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

ZIBI13
Kontakt:

#821 Post autor: ZIBI13 » 28 kwie 2006, o 19:33

Od razu flaszke otwarlem i wyjatkowo mi smakuje. :D :flaga:

Stary kibic

#822 Post autor: Stary kibic » 28 kwie 2006, o 19:56

Bez wiekszej radoscii, sytuacja nadal jest ciezka. Splata zadluzenia to tez mozna z czystem sumieniem powiedziec jest bardzo watpliwa.
1. Jezeli zawodnik po podpiasaniu pewnego kontraktu nie wywiazuje sie z opisanej umowy , czy w takiej sytuacji mozna rozwazac kontrakt? Czy tez dany kontrakt obowiazuje az do wygasniencia ?
2. Jezeli juz zaistniala taka sytuacja(Srutwa) umowa ustna lub pisemna o wynagrodzeniu dla gracza / zmiana warunkow placy/ trudna sytuacja finansowa klubu-czyli zmiana umowy wstepnej , a po zakonczeniu kariery w danym klubie odwojuje sie od tejze umowy i rzada wywiazanie sie z wstepnej umowy. To jest prawnie w porzadku?
II. Sytuacja nadal sie moze odbic przy ponownym uzyskaniu licencji 2-go ligowego bytu.
A tak prywatnie to jestem ciekawy kto najwiecej szczeka o pieniadze. Czy komu zaleza aby Ruch utopic ?
Bo jak mnie wiadomo ze wiele nawet 1-szo ligowe druzyny maja problemy finansowe, lecz bez takiego cyrkusu jak wokoj Ruchu sie kreci.
Jezeli Ruch ma splacac zadluzenia to musi miec pieniadze. To niestety musi mie zyski i warunki do tychze zyskow. Czyli po prostu musi grac, musza byc jego mecze ciekawe i przynoszace pieniadze. Wtedy mozna dyskutowac o formach splatach. Taka sytuacja jaka wytworzyl PZPN to nic innego jak uniemozliwianie splaty. Tu wlasnie jest pewna nielogicznosc.
Tragiczna mecz z LKS-em zamkniencie stadionu. Przynosi zysk? Zabojstwo czlowieka Bez rzadnych pkt karnych czy zamkniencia stadionu? (Crakowia)
Takich ciekawych wydarzen mozna wiele cytowac.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#823 Post autor: gerhat » 28 kwie 2006, o 20:24

Lysy pisze:Ja podjąłem decyzję o bojkocie wszystkiego co jest pod patronatem tej organizacji .
Lysy dzisiejszo decyzja też jest pod patronatem tej organizacji, co więcej ta decyzja jest podjeto przez ta organizacja.
Rozumia że teraz bydziesz bojkotowoł te + 6pkt.
Nie głupio Ci czasem - też tak moga napisać.

Ciesza się z tych 6 pkt, bo przynajmniej oczy mnie tak nie szczypia jak patrza na tabela, zwłaszcza że były to punkty wywalczone na boisku.
Tymniemniej ta decyzja nie oznaczo że Ruch długi spłacoł, bo wiadomo że pozorowoł spłata, tylko jakby utrzymac ten karomierz to by cza pół ligi ukarać z Widzewem łącznie.

Licznik bije cały czos: 350 tys kwartalnie, 700 tys półrocznie, 1,4 mio rocznie.
Tak przez jakies 4 lata, chyba że na nasz mecz z Heko przyjedzie Abramowicz.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#824 Post autor: jajo » 28 kwie 2006, o 20:32

Stary Kibic - klub nie moze byc odpowiedzialne za to co kibice robia po meczu. Rownie dobrze moze sie okazac, ze ten morderca "z Belgii" tez jest kibicem jakiegos klubu. Odejmowac punkty, degradowac? Wydarzenia z ŁKS-em odbyly sie za to na stadionie w czasie meczu i klub musi brac odpowiedzialnosc
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Marek Nowak
Kontakt:

#825 Post autor: Marek Nowak » 28 kwie 2006, o 20:54

czy ktos moze potwierdzic , czy ta decyzja jest ostateczna abo zas wezna nom te punkty w czerwcu, lub zacznymy nowy sezon z minusowym " bonusem "...

ODPOWIEDZ