Burdel, to je mało powiedziane! Tam je syf, kiła i mogiła! Jedyn organ zmiynio decyzja drugigo, jedni godają, że Ruch nie wywionzuje sie, drugi, ze ja, normalnie czyste warszawski gupole...Marik pisze:A ja moze wypunktuję moje spostrzeżenia tak "na goraco":
1 - w PZPN-e panuje jeden wielki burdel bo jeden z wydziałów nie wie na co robi drugi
Ale już wiecej nom ich nie weznom, bo decyzja je prawomocno i PZPNowi nie przisługuje odwołani chyba.Marik pisze:2 - to juz drugi raz Ruch dostaje - 6 pkt, i drugi raz nam je oddają
No bo kurde jako moglo być inaczyj? Skad oni mają te dlugi spłacać? Chyba lepij nie robić nowychMarik pisze:4 - brawo dla dla naszego zarządu, który od poczatku był pewny swoich racji, a więc miał mocne argumenty
No to je rychtyk ciekawe. No ale przynajmij wiymy wiela i wobec kogo Ruch mo długi.Marik pisze:5 - co teraz w świetle tej decyzji zrobi PZPN z faktem nieprawnego upublicznienie listy dłuzników Ruchu (niech Mario nie odpuszcza i pozwie ich do sądu)
To było oczywiste od dnia ogłoszynio wyników. Piechniczek i Furtok w PSie doś ostro pojechali po PZPNie a Tomaszewski padoł, że (tu cytat): "Prezes Michał Listkiewicz umyka przed groźbą komisarycznego zarządu w PZPN. Gra Śląskim, bo ważne persony mieszkają w innych miejscach Polski. Im daje igrzyska, a przecież Euro w Polsce bez Śląskiego, to tak jak mistrzostwa w Anglii bez Wembley".Marik pisze:A tak w ogóle to teraz na TVN 24 podali, że Chorzów odwoła się od decyzji PZPN w sprawie organizacji ME.
Lysy dzisiejszo decyzja też jest pod patronatem tej organizacji, co więcej ta decyzja jest podjeto przez ta organizacja.Lysy pisze:Ja podjąłem decyzję o bojkocie wszystkiego co jest pod patronatem tej organizacji .
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], grhoak i 58 gości