WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
piknicfriendly

#781 Post autor: piknicfriendly » 28 kwie 2006, o 11:47

Lysy pisze:Rozmawiałem wczoraj z osobą działającą w innym klubie II ligowym w naszym regionie.Powiedział mi ,że to ,że PZPN ujawnił treść uzasadnienie w przypadku Ruchu jest skandalem na miarę międzynarodową. Nie pomyliłem się -międzynarodową. Takie wiadomości powinny być poufne nie tylko lda Ruchu ale także dla jego wierzycieli. PZPN robi wszytsko aby nas rzeczywiście zniszczyć.TO SKANDAL. W zasadzie sprawa jest przegrana i to przy bardzo złej woli centrali w warszawie.Ja mam nadzieję ,że piłkarze mimo to dardzą sobie radę wygrywając II ligę na boisku .
Ja podjąłem decyzję o bojkocie wszystkiego co jest pod patronatem tej organizacji ,przynajmniej do czasu tego zarządu.Bojkot reprezentacji janasa i listkiewicza i wszystkiego z nią związanego.Zaczynam od najbliższego meczu na Stadionie Śląskim .A komu będę kibicował na MŚ to jeszcze się zastanawiam.Chyba Czechom albo Itali.
Wiysz co jo myśla Łysy. Ta "międzynarodowo skala", to kolejny mitomanski Polski lek na kompleksy. Uefa i świat mo to du*** czy PZPN nom zabroł punkty i leje na to czy 6 czy 12 i czy za słuszne przewinienia czy za wydumane bo Kolator mioł akurat zły humor. Tak samo opublikowanie tych czy innych danych niy jest żodnym skandalem bo po prostu dla Uefy jakieś tam problemy drugoligowego klubiku z piłkarskich peryferii eEropy nie są tematem godnym zaintersowania (to sposób postrzegania z punktu widzenia Uefy, żeby było jasne niyu z punktu widzenia kibica Ruchu)
Jakby my frajersko niy dali dupy, to dziady z PZPNu mogli by się publikowac - opowiesci Dziurowicza
Tyla, że większośc ludzi w Ruchu zamiast walczyć o coś bezkompromisowo, potrafi ino stwarzać w okół siebie atmosfera biedny honorowy dziewicy orleański, ostatniego bastionu uczciwości i honoru w galaktyce. A wy wciąż kupujecie te bajki o brzidkim Fakcie, Polsacie i niehonorowym PZPN. W biznesie (a sport to już downo jest biznes) niy ma sentymentów, mosz argumenty - to sie je wykorzystuje... ale w ty cały sytuacji wniosek jest jedyn: argumenty naszego zarządu są gówno warte i jedyną instancją kero potrafi te gówno przełknąć są kibice

sory, że już mie niy bierom legendy o śniyntym Jorgusiu, a postawa: "boso ale w ostrogach" ze Śląskiem niy mo nic wspólnego a raczej nawiązuje do gołodupców z kresów.

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#782 Post autor: mumin1920 » 28 kwie 2006, o 11:49

szkoda ze u nos tak wyglado sprawa z zabolami i gieksa :? bo teroz to powinni my sie trzymac razym :? gorole chca nos zniszczyc :!: niy mogymy sie dac :!: :evil:

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#783 Post autor: Goscioo » 28 kwie 2006, o 12:14

mumin1920 pisze:szkoda ze u nos tak wyglado sprawa z zabolami i gieksa :? bo teroz to powinni my sie trzymac razym :? gorole chca nos zniszczyc :!: niy mogymy sie dac :!: :evil:
tyz tak mysla nie dosc ze gorole nos gnoja to jeszcze my miedzy soba nie umiemy sie dogadac ......

\KSG/

#784 Post autor: \KSG/ » 28 kwie 2006, o 12:59

Mam jeszcze jedno pytanko: czy u was na meczach sędzia jest wyraźnie przeciwko Ruchowi? czy daje kartki za lekkie faule itp.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#785 Post autor: MkF » 28 kwie 2006, o 13:03

\KSG/ pisze:Mam jeszcze jedno pytanko: czy u was na meczach sędzia jest wyraźnie przeciwko Ruchowi? czy daje kartki za lekkie faule itp.
wsumie to w tej rundzie sedziowie jako tako sedziuja ale na jesien byla paranoja totalna (np. Kujawiak)

piknicfriendly

#786 Post autor: piknicfriendly » 28 kwie 2006, o 13:15

\KSG/ pisze:Mam jeszcze jedno pytanko: czy u was na meczach sędzia jest wyraźnie przeciwko Ruchowi? czy daje kartki za lekkie faule itp.
Ja, u nos syndziowie to nawet szczylają karne dla drużyn przeciwnych, skokają do głowek po dośrodkowaniach przeciwnika i podrywają-rozpraszają naszych tormanów, a jedyn to nawet próbowoł całowac sie z języczkiem ze Srutwą gdy tyn mioł 200% sytuacja.
Po za tym słyszołech, że jakiś syndzia chodziołna piwo z Bartosem i tym drugim, a w przerwie w Kielcach szczelyli sie jeszcze po secie i wypłaciyli w szatni z liścia Komornickiemu.

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#787 Post autor: viktor » 28 kwie 2006, o 13:40

piknicfriendly pisze:
Ja, u nos syndziowie to nawet szczylają karne dla drużyn przeciwnych, skokają do głowek po dośrodkowaniach przeciwnika i podrywają-rozpraszają naszych tormanów, a jedyn to nawet próbowoł całowac sie z języczkiem ze Srutwą gdy tyn mioł 200% sytuacja.
Po za tym słyszołech, że jakiś syndzia chodziołna piwo z Bartosem i tym drugim, a w przerwie w Kielcach szczelyli sie jeszcze po secie i wypłaciyli w szatni z liścia Komornickiemu.

pytanie niby normalne , odpowiedz ......qrw...
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

piknicfriendly

#788 Post autor: piknicfriendly » 28 kwie 2006, o 13:52

viktor pisze:
piknicfriendly pisze:

pytanie niby normalne , odpowiedz ......qrw...
ja pytanie z gatunku normalnych w stylu: "czy przestołeś już kraść, czy niy"

piknicfriendly

#789 Post autor: piknicfriendly » 28 kwie 2006, o 13:58

Lysy pisze: bravo!!!!!!!!!!!!!!!! o to chodzi prowda? :oops: tylko z czego i kogo szydzisz?
ze zwolenników idiotycznych teorii spiskowych i elektoratu samoobrony kery zawsze dobrze, wiy że to mityczni "Oni..." są winni wszystkim niyszczynsciom
PZPN to organizacja mafijno ale niy idzie tym faktem wiecznie tłumaczyć własny niyudolności, a jednym meczem z Kujawiakiem (po kerym nomen omen syndzia sie wkur... i zaczoł kręcić dopiero po interwencji słowny Łudzińskiego (tak na prowdy Srutwy) tłumaczyc kompromitacji ze Śląskiem, Polonią, Podbeskidziem, Switem itd...
Tak samo żabole jednym elwrym w Wodzoisławiu tłumaczą wszystkiew pozostałe wpierd.... w kerych byli żenująco słabsi.

ps. W myśl ty waszy teorii syndziowie tyż niy lubią murzynów beztoż Pogoń Sao Paulo wtopio tyz mecz za meczem !!

Inzaghi

#790 Post autor: Inzaghi » 28 kwie 2006, o 16:02

Ma kotos juz jakies wiesci z zebrania :?:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#791 Post autor: L_M » 28 kwie 2006, o 16:07

Inzaghi pisze:Ma kotos juz jakies wiesci z zebrania :?:
Panie i Panowie 6 pkt wraca do chorzowa! narazie szczegolow nie znam!

Stona
Kontakt:

#792 Post autor: Stona » 28 kwie 2006, o 16:08

Lukas Michalski pisze:
Inzaghi pisze:Ma kotos juz jakies wiesci z zebrania :?:
Panie i Panowie 6 pkt wraca do chorzowa! narazie szczegolow nie znam!
:ruch_gool: :mrgreen:
za Tobą pójde w ogień, wode..

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#793 Post autor: heli » 28 kwie 2006, o 16:10

No to teraz nie pozostaje nic innego jak kolejne punkty zdobywać na boisku, coby zapewnić sobie pozostanie.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, o 16:11 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Inzaghi

#794 Post autor: Inzaghi » 28 kwie 2006, o 16:11

Super :!: Tylko zeby jutro chlopcy wygrali w Polkowicach i zostajemy w lidze :!:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#795 Post autor: SzaRlin » 28 kwie 2006, o 16:17

jeszcze yno jutro wygrać z polkowicami i sytuacja sie troszka rozweseli :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ