Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#106 Post autor: osik » 19 kwie 2006, o 20:47

Bosheeeeeeeeeee Ty widzisz i nie grzmisz ........... :/

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: hanys1920 » 19 kwie 2006, o 20:48

Gerges pisze:Jestem głównie obserwatorem forum niz jego aktywnym uczestnikiem. Ale tym razem nie wytrzymałem....
Jak wyglądał mecz kazdy widział..no może poza internetowymi napinaczami- starali sie , nie wychodziło ,a Widzew nas wypunktował... Ale dla mnie ŻENADĄ jest co wyprawia nasz tzw " młyn" (prawdziwy młyn to był w latach 80-90tych)
Kiedy nasi potrzebowali najbardziej dopingu , my na 10 darlismy mordy , to banda gówniarzy plus ich laseczki zaczęła
piskliwymi głosikami pod dyktando "wodzirejów" dusic ze swych nastoletnich gardełek "Ruch to my a nie wy "!!!
Jesteście po***rdoleni , tyle ode mnie. Zby nie było watpliwości , na Ruch chodzę od prawie 20 lat, ale jeszcze nigdy nie musiałem sie wstydzic za kibiców. Tyle ode mnie...a teraz możecie mi wjeba bana albo ostrzezenie- w du*** to mam.
zgadzam się z przedmówcą..najpierw śpiew..Ruch to my a nie Wy .a wczesniej "wszyscy wstają i śpiewają" i "Legia to stara k..." jeśli Ruch to według tych słów naprawde taki młyn, to ja pi***ole lepiej chyba ułomki piłkarze prezentuja ten klub..
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#108 Post autor: esiu1920 » 19 kwie 2006, o 20:51

hanys1920 pisze:
Gerges pisze:Jestem głównie obserwatorem forum niz jego aktywnym uczestnikiem. Ale tym razem nie wytrzymałem....
Jak wyglądał mecz kazdy widział..no może poza internetowymi napinaczami- starali sie , nie wychodziło ,a Widzew nas wypunktował... Ale dla mnie ŻENADĄ jest co wyprawia nasz tzw " młyn" (prawdziwy młyn to był w latach 80-90tych)
Kiedy nasi potrzebowali najbardziej dopingu , my na 10 darlismy mordy , to banda gówniarzy plus ich laseczki zaczęła
piskliwymi głosikami pod dyktando "wodzirejów" dusic ze swych nastoletnich gardełek "Ruch to my a nie wy "!!!
Jesteście po***rdoleni , tyle ode mnie. Zby nie było watpliwości , na Ruch chodzę od prawie 20 lat, ale jeszcze nigdy nie musiałem sie wstydzic za kibiców. Tyle ode mnie...a teraz możecie mi wjeba bana albo ostrzezenie- w du*** to mam.
zgadzam się z przedmówcą..najpierw śpiew..Ruch to my a nie Wy .a wczesniej "wszyscy wstają i śpiewają" i "Legia to stara k..." jeśli Ruch to według tych słów naprawde taki młyn, to ja pi***ole lepiej chyba ułomki piłkarze prezentuja ten klub..
100% racji.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Lukasw

#109 Post autor: Lukasw » 19 kwie 2006, o 21:00

I jeszcze przuwodca kibicow jebnol stszala dziadkowi(temu od AH) na prostej za spierwanie ze Widzew to zlodzieje
Dziadek godol ze juz tyla lot lazi na szpile a jeszcze mu nikt nie jebnol :(

adamo_R

#110 Post autor: adamo_R » 19 kwie 2006, o 21:02

Dokladniy chopy cza sie szykowac na ta 3-cio liga. A co do szpilu Widzew fest ciynki tak jak kerys godol jest ino u nich tyn Grzelak. Fest dobry zawodnik tylko lon. A MY szkoda godac. Mieli my sytuacje ale jak sie niy szczylo torow...Wszyscy my mieli nadzieja ze cos z tygo bydzie, ze zaczna grac, ze przi lodrobiniy szczynscio awansujymy...i co i psinco. Jak spadli my po lostatnim szpilu ze szczakowianka do 2-ligi lod tego czasu laza jak ciulniynty... Czekom jeszcze do soboty na szpil ze slonskiym pozni juz byda wiedziol co je tronf. :cry:

Respond

#112 Post autor: Respond » 19 kwie 2006, o 21:02

Myślę że Ruch zagrał dzisiaj naprawde dobrze tyle tylko że mieliśmy pecha . Młyn fatalnie ... Grali dzisiaj ambitnie choć w 10 . Każdy widział co robił Egzamin Dojrzałości a dzieciaki z młyna buczały że Ruch to My a nie Wy. Widać że sie znacie na piłce nożnej tak jak ja na fryzjerstwie . Jeśli popracują nad skutecznością i będą grali w podobnym stylu jak dzisiaj to powinniśmy się utzymać .

Dobrze że Widzew awansuje bo jakoś ostatnio leją nam nieprzeciętnie. Powodzenia w Pomarańczowej Lidze a szczególnie w meczach z Legią

rumcajs_79
Kontakt:

#113 Post autor: rumcajs_79 » 19 kwie 2006, o 21:03

z tą grą daleko nie zajedziemy!szkoda tylko nerwow(lepsi byli od Widzewa i Świtu ale hu** to dalo liczy sie skutecznosc a nie przekroj z całego szpilu)

a co do młyna niebyda komentowoł tego dopingu inni juz to napisali!a co do dziadka, niewidziołem tego ale jak tak bylo to fes kozack to wyszło brawo!
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2006, o 21:10 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: Slawko » 19 kwie 2006, o 21:06

3 liga panie i panowie
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#115 Post autor: Lutz » 19 kwie 2006, o 21:09

Kule ludzie jo wos podziwiom ( coniekerych) , skond wy mocie tela optymizmu we sobie ?? To już niy ma miłość do tego klubu ino jo by to nazwoł gupim ( sorry) fanatyzmym . ku*** my lecymy i to z hukiym i bez baraży - czas sie z tą myślą osowić ,bywajom gorsze rzeczy na świecie niech wspomna Hiroshima . Jo już nadzieja stracił.
A jak ku*** sie utrzymiymy jakimś zufalym to jo lacie zeżra i leca piechty po bosoku do Chorzowa
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2006, o 21:17 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: jajo » 19 kwie 2006, o 21:10

1 bramka (podobno rykoszet) ale dla mnie wina Nowaka. Fabinika wyciagnal wg mnie grozniejszy strzal Bonka. Od 25 wreszce gralismy dobra pilke. Ta nieskutecznosc to sie jzu w pale nie miesci. Slabiutko Grzyb, super zmiana Łudzinskiego, Pulkowski bardzo dobry meczz tylko ta stata przy akcji na 2:0. Myszor slabiutko, glupi falul na karny, do tego zagranie reka na czerwona kartke bo kiwaniu sie jako ostatni. Sedzia slabiutki. Wstawanie do spiewania o Legii jest dla mnie calkowicie niezrozumiale. NIe zgodze sie tez z Ruch to My a nie Wy, bo mimo ze uwazam ten mecz za frajesrtwo, to naszym walki odmowic nie mozna.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#117 Post autor: Bytom20 » 19 kwie 2006, o 21:10

Z przebiegu całego meczu byliśmy drużyną lepszą lecz mało skuteczną. Na Śląsk każdy szanujący się kibic od 18 lat w góre idzie na 10. Reszta bajtli do młyna i niech tam coś kaszlą. JĘŚLI MY ZAJEBIEMY NA NICH FOCHA TO BĘDZIEMY NAPEWNO GRAĆ W III LIDZE.

NBS
Kontakt:

#118 Post autor: NBS » 19 kwie 2006, o 21:11

Respond pisze:Myślę że Ruch zagrał dzisiaj naprawde dobrze tyle tylko że mieliśmy pecha . Młyn fatalnie ... Grali dzisiaj ambitnie choć w 10 . Każdy widział co robił Egzamin Dojrzałości a dzieciaki z młyna buczały że Ruch to My a nie Wy. Widać że sie znacie na piłce nożnej tak jak ja na fryzjerstwie . Jeśli popracują nad skutecznością i będą grali w podobnym stylu jak dzisiaj to powinniśmy się utzymać .

Dobrze że Widzew awansuje bo jakoś ostatnio leją nam nieprzeciętnie. Powodzenia w Pomarańczowej Lidze a szczególnie w meczach z Legią
Nad skutecznością to oni pracują 2 sezony.
I co nam dało to, że byliśmy dzisiaj lepsi??
tak jak już wcześniej pisałem 14 rogów...

Czyli to samo co w większości wcześniejszych meczów, czyli nic...

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: Mirek » 19 kwie 2006, o 21:14

Chciałem pisać coś więcej, ale cisną mi się na usta tylko słowa: ciszej nad tą trumną... :( :( :(

staRvin
Kontakt:

#120 Post autor: staRvin » 19 kwie 2006, o 21:16

qrwaaaaaaaaaaaa jo juz nie moga !!! skutecznosc mie juz dobijo !! qr** MAC CHORZOW GRAC !!! PS. co do mlyna to jo tam wiekszosc dziolch widza niz synkow ;p a 10 lepij od mlyna spiewo albo mi sie tak ino zdowo?

ODPOWIEDZ