Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r
- osik
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zgadzam się z przedmówcą..najpierw śpiew..Ruch to my a nie Wy .a wczesniej "wszyscy wstają i śpiewają" i "Legia to stara k..." jeśli Ruch to według tych słów naprawde taki młyn, to ja pi***ole lepiej chyba ułomki piłkarze prezentuja ten klub..Gerges pisze:Jestem głównie obserwatorem forum niz jego aktywnym uczestnikiem. Ale tym razem nie wytrzymałem....
Jak wyglądał mecz kazdy widział..no może poza internetowymi napinaczami- starali sie , nie wychodziło ,a Widzew nas wypunktował... Ale dla mnie ŻENADĄ jest co wyprawia nasz tzw " młyn" (prawdziwy młyn to był w latach 80-90tych)
Kiedy nasi potrzebowali najbardziej dopingu , my na 10 darlismy mordy , to banda gówniarzy plus ich laseczki zaczęła
piskliwymi głosikami pod dyktando "wodzirejów" dusic ze swych nastoletnich gardełek "Ruch to my a nie wy "!!!
Jesteście po***rdoleni , tyle ode mnie. Zby nie było watpliwości , na Ruch chodzę od prawie 20 lat, ale jeszcze nigdy nie musiałem sie wstydzic za kibiców. Tyle ode mnie...a teraz możecie mi wjeba bana albo ostrzezenie- w du*** to mam.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- esiu1920
- Kontakt:
100% racji.hanys1920 pisze:zgadzam się z przedmówcą..najpierw śpiew..Ruch to my a nie Wy .a wczesniej "wszyscy wstają i śpiewają" i "Legia to stara k..." jeśli Ruch to według tych słów naprawde taki młyn, to ja pi***ole lepiej chyba ułomki piłkarze prezentuja ten klub..Gerges pisze:Jestem głównie obserwatorem forum niz jego aktywnym uczestnikiem. Ale tym razem nie wytrzymałem....
Jak wyglądał mecz kazdy widział..no może poza internetowymi napinaczami- starali sie , nie wychodziło ,a Widzew nas wypunktował... Ale dla mnie ŻENADĄ jest co wyprawia nasz tzw " młyn" (prawdziwy młyn to był w latach 80-90tych)
Kiedy nasi potrzebowali najbardziej dopingu , my na 10 darlismy mordy , to banda gówniarzy plus ich laseczki zaczęła
piskliwymi głosikami pod dyktando "wodzirejów" dusic ze swych nastoletnich gardełek "Ruch to my a nie wy "!!!
Jesteście po***rdoleni , tyle ode mnie. Zby nie było watpliwości , na Ruch chodzę od prawie 20 lat, ale jeszcze nigdy nie musiałem sie wstydzic za kibiców. Tyle ode mnie...a teraz możecie mi wjeba bana albo ostrzezenie- w du*** to mam.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
I jeszcze przuwodca kibicow jebnol stszala dziadkowi(temu od AH) na prostej za spierwanie ze Widzew to zlodziejeGerges pisze:Jestem głównie obserwatorem forum niz jego aktywnym uczestnikiem. Ale tym razem nie wytrzymałem....
Dziadek godol ze juz tyla lot lazi na szpile a jeszcze mu nikt nie jebnol

-
Dokladniy chopy cza sie szykowac na ta 3-cio liga. A co do szpilu Widzew fest ciynki tak jak kerys godol jest ino u nich tyn Grzelak. Fest dobry zawodnik tylko lon. A MY szkoda godac. Mieli my sytuacje ale jak sie niy szczylo torow...Wszyscy my mieli nadzieja ze cos z tygo bydzie, ze zaczna grac, ze przi lodrobiniy szczynscio awansujymy...i co i psinco. Jak spadli my po lostatnim szpilu ze szczakowianka do 2-ligi lod tego czasu laza jak ciulniynty... Czekom jeszcze do soboty na szpil ze slonskiym pozni juz byda wiedziol co je tronf. 

Myślę że Ruch zagrał dzisiaj naprawde dobrze tyle tylko że mieliśmy pecha . Młyn fatalnie ... Grali dzisiaj ambitnie choć w 10 . Każdy widział co robił Egzamin Dojrzałości a dzieciaki z młyna buczały że Ruch to My a nie Wy. Widać że sie znacie na piłce nożnej tak jak ja na fryzjerstwie . Jeśli popracują nad skutecznością i będą grali w podobnym stylu jak dzisiaj to powinniśmy się utzymać .
Dobrze że Widzew awansuje bo jakoś ostatnio leją nam nieprzeciętnie. Powodzenia w Pomarańczowej Lidze a szczególnie w meczach z Legią
Dobrze że Widzew awansuje bo jakoś ostatnio leją nam nieprzeciętnie. Powodzenia w Pomarańczowej Lidze a szczególnie w meczach z Legią
-
- Kontakt:
z tą grą daleko nie zajedziemy!szkoda tylko nerwow(lepsi byli od Widzewa i Świtu ale hu** to dalo liczy sie skutecznosc a nie przekroj z całego szpilu)
a co do młyna niebyda komentowoł tego dopingu inni juz to napisali!a co do dziadka, niewidziołem tego ale jak tak bylo to fes kozack to wyszło brawo!
a co do młyna niebyda komentowoł tego dopingu inni juz to napisali!a co do dziadka, niewidziołem tego ale jak tak bylo to fes kozack to wyszło brawo!
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2006, o 21:10 przez rumcajs_79, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Kule ludzie jo wos podziwiom ( coniekerych) , skond wy mocie tela optymizmu we sobie ?? To już niy ma miłość do tego klubu ino jo by to nazwoł gupim ( sorry) fanatyzmym . ku*** my lecymy i to z hukiym i bez baraży - czas sie z tą myślą osowić ,bywajom gorsze rzeczy na świecie niech wspomna Hiroshima . Jo już nadzieja stracił.
A jak ku*** sie utrzymiymy jakimś zufalym to jo lacie zeżra i leca piechty po bosoku do Chorzowa
A jak ku*** sie utrzymiymy jakimś zufalym to jo lacie zeżra i leca piechty po bosoku do Chorzowa
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2006, o 21:17 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1 bramka (podobno rykoszet) ale dla mnie wina Nowaka. Fabinika wyciagnal wg mnie grozniejszy strzal Bonka. Od 25 wreszce gralismy dobra pilke. Ta nieskutecznosc to sie jzu w pale nie miesci. Slabiutko Grzyb, super zmiana Łudzinskiego, Pulkowski bardzo dobry meczz tylko ta stata przy akcji na 2:0. Myszor slabiutko, glupi falul na karny, do tego zagranie reka na czerwona kartke bo kiwaniu sie jako ostatni. Sedzia slabiutki. Wstawanie do spiewania o Legii jest dla mnie calkowicie niezrozumiale. NIe zgodze sie tez z Ruch to My a nie Wy, bo mimo ze uwazam ten mecz za frajesrtwo, to naszym walki odmowic nie mozna.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Bytom20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nad skutecznością to oni pracują 2 sezony.Respond pisze:Myślę że Ruch zagrał dzisiaj naprawde dobrze tyle tylko że mieliśmy pecha . Młyn fatalnie ... Grali dzisiaj ambitnie choć w 10 . Każdy widział co robił Egzamin Dojrzałości a dzieciaki z młyna buczały że Ruch to My a nie Wy. Widać że sie znacie na piłce nożnej tak jak ja na fryzjerstwie . Jeśli popracują nad skutecznością i będą grali w podobnym stylu jak dzisiaj to powinniśmy się utzymać .
I co nam dało to, że byliśmy dzisiaj lepsi??
tak jak już wcześniej pisałem 14 rogów...
Czyli to samo co w większości wcześniejszych meczów, czyli nic...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: