Ruch - Lechia ( sportowo)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#241 Post autor: MkF » 8 kwie 2006, o 21:34

SODA pisze:meczy sie Pepe bez formy na lewej stronie a on Bizy daje
to jest chore Petasz ,Petasz na boisko.
.
dokladnie :!: Petasz na lewa pomoc...szkoda mi go jak huy ze siedzi na ławie... :(

remo
Kontakt:

#242 Post autor: remo » 8 kwie 2006, o 21:46

:super:

JEDI_V
Kontakt:

#243 Post autor: JEDI_V » 8 kwie 2006, o 22:25

wezcie sie pod uwaga ze na 10 siedzi staro ekipa co mo jus bajtli takich jak ci we mlynie,to wto sie mo lod kogo ucyc,synek lod lojca cy na odwrot
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

JEDI_V
Kontakt:

#244 Post autor: JEDI_V » 8 kwie 2006, o 22:27

PYJTER co to za pojebay format .flv jo mom maca i mi zodne pecetowe .exe niy lazi
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#245 Post autor: spyru » 8 kwie 2006, o 22:28

Jedi_V tam są nie tylko dzieci. Jak Ci sie nie podoba to śpiewać nie musisz. A labada mi sie osobiście podoba, pod warunkiem że Ruch prowadzi i jest na trybunach szampański nastrój. Wtedy dajemy do zrozumienia że sie dobrze bawimy i w przyszłości bedzie to śpiewane.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Eagle

#246 Post autor: Eagle » 8 kwie 2006, o 22:35

JEDI_V pisze:PYJTER co to za pojebay format .flv jo mom maca i mi zodne pecetowe .exe niy lazi
Da sie na macu... iMac G5 to lyka jak ta lala :D

PS.
Kolejne niebieskie jabluszko :D Ty jestes na MyApple? :wink:

evn
Kontakt:

#247 Post autor: evn » 8 kwie 2006, o 22:47

hmm wiela klubów mo dużo modych kibiców powiedzmy teraz jest bardzo dużo "modych wilków" powinniście sie cieszyć ze przynajmniej jezdzą na szpile . Mi to tam Lootto ale żeby był porządny doping..
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

koloR
Kontakt:

#248 Post autor: koloR » 9 kwie 2006, o 00:10

spyru pisze:Jedi_V tam są nie tylko dzieci. Jak Ci sie nie podoba to śpiewać nie musisz. A labada mi sie osobiście podoba, pod warunkiem że Ruch prowadzi i jest na trybunach szampański nastrój. Wtedy dajemy do zrozumienia że sie dobrze bawimy i w przyszłości bedzie to śpiewane.
kiedys spiewane przez giekse i legie - z czego my sie smioli
na marginesie po co sie obracocie dupa do murawy i skaczecie ( to zwyczaj ksg )
zreszta to nie moj problem bo w mlynie nie siedza
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#249 Post autor: Ozor » 9 kwie 2006, o 00:16

Skoro będzie spiewane przez was to spox ja w tym czasie podjem sobie słoniola.

Nexus
Kontakt:

#250 Post autor: Nexus » 9 kwie 2006, o 11:25

JEDI_V pisze:wezcie sie pod uwaga ze na 10 siedzi staro ekipa co mo jus bajtli takich jak ci we mlynie,to wto sie mo lod kogo ucyc,synek lod lojca cy na odwrot
Szczegolnie wychodzenia 5 min przed koncem szpilu :twisted:

Brawa dla mlynu za doping i piosenke "gdzie Wy idziecie .... " :idea:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#251 Post autor: gerhat » 9 kwie 2006, o 21:24

Podobała mi się wypowiedź Mario po meczu, że niewazne kto strzelił gole wazne że wygrał Ruch.
Wypowiedź na miare kapitana drużyny, jakże odmienna od tej, po meczu z Lechią jesienią, gdzie po strzelonej bramce odgrażał się, co to nie on i ile jeszcze może.
Widać z wiekiem kapitan nam mądrzeje i zrozumiał swoja rolę w druzynie. Łaczyć, a nie dzielić.

aRt

#252 Post autor: aRt » 9 kwie 2006, o 22:18

gRatuluje zwyciestwa, ale jakos podchodze do tego z dystansem, bo mi sie jakos niechce wieRzyc ze nastapila dupno odmiana (chodz baRdzo bych tego chciol).

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: heli » 10 kwie 2006, o 06:52

zależy co rozumiesz pod słowem dupno odmiana, bo według mnie tako gra, to w tym sezonie po prostu nie powinny my spaść. Bo na jakieś wysokie miejsce nie ma szans, nawet jak by nam zwrócili te 6p, bo wszyscy na wierchu widać, że dobrze przepracowali zima, a dotego doszedł Kujawiak, Zawisza czy Hydrocośtam, jest Kszo, Widzew, ŁKS, Jaga wydaje sie jakby Śląsk trocha gorzej groł, ale już na miejsca, kere mogą nam zapewnić utzrymanie bez baraży, na pewno powinno nas stać, choc wiadomo, że łatwiej by sie grało jak by te 6 zostało przywrócone, bo jak nie to z nikim ze słabszych drużyn nie możemy sobie pozwolić n ajakieś duże straty punktów.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

marcyk
Kontakt:

#254 Post autor: marcyk » 10 kwie 2006, o 07:13

Bylem, widzialem i oby to byl poczatek czegos NIEBIESKIEGO. jest jeszcze ponad 40 punktow do zdobycia i mysla, ze barazow loglondac niy byda musiol.

piknicfriendly

#255 Post autor: piknicfriendly » 10 kwie 2006, o 09:09

Wynik trzi razy lepszy od gry.

Srutwa - na pewno mecz zycia w drugi lidze. I w ogóle jydyn z lepszych na przestrzeni jakichś 4 lot.
Czy to jednorazowy wyskok, czy powrót formy - sie okaże. Na pewno nojwiykszym plusym jest fakt, ze przestoł się rozesrywać nad sobą samym. Wiela w tym zasługi Wleciała, wiela autorefleksji, wiela presji i szumu w mediach ciynżko powiedzieć, myśla, że wszystkiego po trochu.
Mukulenas - wolny jak ursus C330, zwrotny jak walca, ogólnie drzewniany jak Rasialdo, ale skuteczny jak Szewa (oczywiście w innym wymiarze) i to go całkowicie usprawiedliwio. Czy to co starczyło na słabo Lechia starczy na innych dowiymy sie niydugo. Osobviście przekonany, żech o tym nie jest.
Środek pomocy - Pulkowski-Baran tyż mioł przestoje ale ogólnie lepi niż Bonk-Pulkowski. Kejby jeszcze Pulo groł bardzi ofensywnie, byłoby jeszcze lepi.
Paśnik - na lini bardzo dobrze, na przedpolu wszyscy widzieli -ciynko mimo wszystko na plus. Refleks mo na pewno lepszy niż Nowak. Trza go wyróznić, bo nikerzy skryślyli go po jednym szpilu w Brzesku i twierdzili, że to drugi Franke !!
Ale !
Ogólnie mecz długimi okresami nudny i na poziomie niskim. Na wielki minus oba skrzydła. Niy rozumia Wleciała i zaczynoi coroz bardzi przipominać mi w działaniu Fornalaka. Cwielong jest bez formy podobnie jak Bizacki (Grzyb tyz ale o drugi stronie bydzie późni), zas tak silny lewy strony jak teraz to downo my niy mieli: Bartnik, Makuch, Petasz, Starowicz, Basta) z tego o conajmi trzech (Makuch, Petasz, Basta) to ludzie co rwią się do ofensywy. A Don Wleciał ustawionio na lewym skrzydle wspomnianego Cwielonga lub ew, zmiynio go na Bizackiego efekt jest taki, że skrzydła niy ma w ogóle, i wszystkie zagrania z ty strony są dziełem bocznego obroncy (w tym wypadku Makucha - 1 bramka, Myszora - 2go bramka), podobnie po drugi stronie, z tym, że tu wybór jest niewątpliwie mniejszy bo tylko Myszor, Smarzyk i Grzyb (skoro się don Wleciał tak lubuje w wystawianiu modych napastników na skrzydłach, to może Łudzinski czy Markiewicz). Mimo tego zastanawio brak reakcji Wleciała na fakt, że Grzybowi niy wychodzi (ambicji niy neguja, ale z formą kiepsko i ciynzko doszukac sie w jego zagraniach byłego piyrwszoligowca).
Podsumowując mecz na poziomie dołu II ligi, z przebłyskami optymistycznymi. Pewne zwycienstwo nad ciynkom Lechią. Jakiegoś hurra optymizmu niy proponuja, bo moze sie skończyc jak we Wrocławiu.
Na pewno mecz słabszy niż w ubiegły rundzie, Jaga, Piast (I połowa) czy nawet Świt.
Jak don Wleciał niy przemyśli i niy zmieni czegos na skrzydłach to po ŁKSie wcale niy muszymy być tak pogodnych nastrojach.
Zawodnik meczu - Makuch (mimo bardzo dobrych występów Ś i M ).

ODPOWIEDZ