WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów
Dlatego ja jestem za zym, aby wlasnie uzyskac z PZPN-u na to pytanie odpowiedz.
Niech oni sie ustosunkuja do tego zagadnienia. Postawic sprawe jasno i rzadac konkretnej odpowiedzi. Bo niestety kto na tym jest pokrzywdzony? Wiadomy ten zwykly kibic.
Niewiem czy miedzy kibicami nie ma jakiegos odwokata .ktory by mogl troche w tej sprawie pomoc po lini prawa.
Niewiem czy spolka ma radce prawnego?
Mnie jest zal wielu ludzi ktorzy sa wiernymi kibicami , kturzy sa oszukiwani z kazdej strony. Obiecki o sponsorze, obiecki ze Ruch jest na dobrej drodze, ze ruch bedzie darzyc do 1-szej ligi . Itd. Widzimy dzisiaj to wszystko. Skandaliczny mecz, bo jak to mozna powiedziec o meczu z Szczakowianka? Nic sie w tym wszystkim nie klei kupy.
Dlaczego tez milcza ludzie ktorzy sa blisko kierownictwa? Co to znowu jakies skurwiale tabu!?
Jak dlugo bedziecie z kibicami grali w kotka i myszke?
Pozdrawiam wszystkich kibicow Ruch Chorzow.
Niech oni sie ustosunkuja do tego zagadnienia. Postawic sprawe jasno i rzadac konkretnej odpowiedzi. Bo niestety kto na tym jest pokrzywdzony? Wiadomy ten zwykly kibic.
Niewiem czy miedzy kibicami nie ma jakiegos odwokata .ktory by mogl troche w tej sprawie pomoc po lini prawa.
Niewiem czy spolka ma radce prawnego?
Mnie jest zal wielu ludzi ktorzy sa wiernymi kibicami , kturzy sa oszukiwani z kazdej strony. Obiecki o sponsorze, obiecki ze Ruch jest na dobrej drodze, ze ruch bedzie darzyc do 1-szej ligi . Itd. Widzimy dzisiaj to wszystko. Skandaliczny mecz, bo jak to mozna powiedziec o meczu z Szczakowianka? Nic sie w tym wszystkim nie klei kupy.
Dlaczego tez milcza ludzie ktorzy sa blisko kierownictwa? Co to znowu jakies skurwiale tabu!?
Jak dlugo bedziecie z kibicami grali w kotka i myszke?
Pozdrawiam wszystkich kibicow Ruch Chorzow.
-
- Kontakt:
ale o jakie milczenie ci chodzi?
jakie tabu?
jakie granie w kotka i myszke?
czego tyczą Twoje pytania?
bo jakby na głównej stronie - stronie oficjalnej - naszego klubu była informacja o BARDZO WAŻNYM WYDARZENIU jakim była piątkowa konferencja, to bys przeczytał że klub czeka na oficjalne pismo z WG i się do niego ustosunkuje czyli wniesie odwołanie !!
co tu wiecej pisać? wszystko zostało omowione podczas spotkania z dziennikarzami ale jak nie ma informacji to i jest problem komunikacyjny
a byli przedstawiciele strony na konferencji wiec nie rozumie dlaczego tego nie ma w informacjach
jakie tabu?
jakie granie w kotka i myszke?
czego tyczą Twoje pytania?
bo jakby na głównej stronie - stronie oficjalnej - naszego klubu była informacja o BARDZO WAŻNYM WYDARZENIU jakim była piątkowa konferencja, to bys przeczytał że klub czeka na oficjalne pismo z WG i się do niego ustosunkuje czyli wniesie odwołanie !!
co tu wiecej pisać? wszystko zostało omowione podczas spotkania z dziennikarzami ale jak nie ma informacji to i jest problem komunikacyjny
a byli przedstawiciele strony na konferencji wiec nie rozumie dlaczego tego nie ma w informacjach

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
--> Slawko
i Ty wiesz i ja wiem i inni też wiedzą, że nie ma takiej możliwości jak jakaś autonomiczna Śląska liga
--> a gdzie jest ten koleś - chyba "Borusia" czy jakoś tak, co to miał pomóc ??? i założył taki temacik, jak była mowa o tych punktach w sierpniu 2005 ??? To widać, że za***iście pomógł
P.S
słabo gramy, punktów nie mamy
i Ty wiesz i ja wiem i inni też wiedzą, że nie ma takiej możliwości jak jakaś autonomiczna Śląska liga
--> a gdzie jest ten koleś - chyba "Borusia" czy jakoś tak, co to miał pomóc ??? i założył taki temacik, jak była mowa o tych punktach w sierpniu 2005 ??? To widać, że za***iście pomógł

P.S
słabo gramy, punktów nie mamy
- L.G
- Kontakt:
skoro Izrael może być w Europie, Wyspy Owcze w Uefa traktowane jak osobne państwo, to czymu niy może być autonomiczny ligi na Ślasku.barth pisze:--> Slawko
Kedyś wydowała sie niymożliwo liga Chorwacko czy Litewsko ?
Samo sie niy zrobi !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
Slawko pisze:Nie ma wyjscia cza zalozyc Lige Slaska... bo jak tak dalej pojdzie ta udupia wszystkie Slaskie kluby, co juz im sie prawie udalo
Chopie a wiesz ze jo o tym caly czos mysla z kumplami i dyskutujemy jak by to bylo fajnie miec Slasko Liga i miec swojo reprezentacja tak jak kiedys to bylo i miec w du*** je***a Polska lige. Niech se ku*** graja je***e grocliny amiki i jakies tam boty i polkowice w swej lidze . Tak na logika to w całej 1 lidze i za granica to 70-80% grajkow to od nos chopy . Dobry pomysl ino jak to zrobic .

-
- Kontakt:
Jo wom powiem nie rzebych go bronil ale mom z nim kontakt i naprowde zrobienie takiegołowca goroli pisze:skoro Izrael może być w Europie, Wyspy Owcze w Uefa traktowane jak osobne państwo, to czymu niy może być autonomiczny ligi na Ślasku.barth pisze:--> Slawko
Kedyś wydowała sie niymożliwo liga Chorwacko czy Litewsko ?
Samo sie niy zrobi !
turnieju jest ciezkie bo paly i wladze miasta boja sie podjac wezwanie a to dlatego ze
obawiaja sie burd kibicow tak kochajacych sie klubow moze kiedys to sie uda narazie nic wiecej wam nie powiem ..........
piszcie co chcecie i co myslicie realia sa wiele gorsze niz nam sie wydaje .........
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
to jeszcze jeden argument
jeśli w tej chwili żaden klub na Śląsku nie ma sponsora strategicznego i żadna "rodzima" ślaska firma nie jest w stanie zainwestowć "dużej" kasy to tym bardziej nie zrobi tego firma z "Polski" w ligę autonomiczną i efektem tego będzie że gracze to raczej rezerwy a nie elita i migracja do innych kulbów i tak nastapi
P.S
Bank Śląski ING czemu już tylko ING ???
bo ekspansja bankomatów w Polske a kto będzie oszczędzać w "Śląskim" ???
jeśli w tej chwili żaden klub na Śląsku nie ma sponsora strategicznego i żadna "rodzima" ślaska firma nie jest w stanie zainwestowć "dużej" kasy to tym bardziej nie zrobi tego firma z "Polski" w ligę autonomiczną i efektem tego będzie że gracze to raczej rezerwy a nie elita i migracja do innych kulbów i tak nastapi
P.S
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sorki za offtopic ale mom sporo znajomych kerzy w Polsce wybrali Śląski właśnie z uwagi na Śląsko rzetelność i solidność a swoją drogą szkoda że ING nie jest naszym sponsorem.barth pisze:
P.S
A w temacie - Liga Śląsko to mrzonki, tak jak PZPN skutecznie chce uwalić nasze kluby tak i skutecznie uwali pomysł naszyj ligi.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Do Dwoch moich przedmowcow ludzie to ze bank sie nazywol SLASKI to nie znaczy ze byl rodzimy to jest
HOLENDERSKI BANK a dzialania marketingowe ktore mialy na celu przyciagnac ludzi swojsko brzmiaca nazwa
sie udaly to tak jak byscie mowili o biedrace czy jeszcze paru firmach ktore z polskim czy
Slaskim kapitalem nie maja zbyt wiele wspolnego procz tego ze zostaly wybudowane na tych ziemiach
rodzimy produkt lub firma to juz przyslowiowe dinosaury w naszym kraju i na naszych ziemiach
wszystko poczlonely ogromne koncerny
i nie napisalem tego aby wam cos przezucac napisalem to tylko po to zeby
uswiadomic wam ze SWOJSKIE to my mamy chyba tylko powietrze
HOLENDERSKI BANK a dzialania marketingowe ktore mialy na celu przyciagnac ludzi swojsko brzmiaca nazwa
sie udaly to tak jak byscie mowili o biedrace czy jeszcze paru firmach ktore z polskim czy
Slaskim kapitalem nie maja zbyt wiele wspolnego procz tego ze zostaly wybudowane na tych ziemiach
rodzimy produkt lub firma to juz przyslowiowe dinosaury w naszym kraju i na naszych ziemiach
wszystko poczlonely ogromne koncerny
i nie napisalem tego aby wam cos przezucac napisalem to tylko po to zeby
uswiadomic wam ze SWOJSKIE to my mamy chyba tylko powietrze
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: