WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Stary kibic

#556 Post autor: Stary kibic » 2 kwie 2006, o 22:19

Dlatego ja jestem za zym, aby wlasnie uzyskac z PZPN-u na to pytanie odpowiedz.
Niech oni sie ustosunkuja do tego zagadnienia. Postawic sprawe jasno i rzadac konkretnej odpowiedzi. Bo niestety kto na tym jest pokrzywdzony? Wiadomy ten zwykly kibic.
Niewiem czy miedzy kibicami nie ma jakiegos odwokata .ktory by mogl troche w tej sprawie pomoc po lini prawa.
Niewiem czy spolka ma radce prawnego?
Mnie jest zal wielu ludzi ktorzy sa wiernymi kibicami , kturzy sa oszukiwani z kazdej strony. Obiecki o sponsorze, obiecki ze Ruch jest na dobrej drodze, ze ruch bedzie darzyc do 1-szej ligi . Itd. Widzimy dzisiaj to wszystko. Skandaliczny mecz, bo jak to mozna powiedziec o meczu z Szczakowianka? Nic sie w tym wszystkim nie klei kupy.
Dlaczego tez milcza ludzie ktorzy sa blisko kierownictwa? Co to znowu jakies skurwiale tabu!?
Jak dlugo bedziecie z kibicami grali w kotka i myszke?
Pozdrawiam wszystkich kibicow Ruch Chorzow.

arcio
Kontakt:

#557 Post autor: arcio » 3 kwie 2006, o 01:24

ale o jakie milczenie ci chodzi?
jakie tabu?
jakie granie w kotka i myszke?

czego tyczą Twoje pytania?
bo jakby na głównej stronie - stronie oficjalnej - naszego klubu była informacja o BARDZO WAŻNYM WYDARZENIU jakim była piątkowa konferencja, to bys przeczytał że klub czeka na oficjalne pismo z WG i się do niego ustosunkuje czyli wniesie odwołanie !!

co tu wiecej pisać? wszystko zostało omowione podczas spotkania z dziennikarzami ale jak nie ma informacji to i jest problem komunikacyjny
a byli przedstawiciele strony na konferencji wiec nie rozumie dlaczego tego nie ma w informacjach :(
nigdy nie jest za późno

BluR
Kontakt:

#558 Post autor: BluR » 3 kwie 2006, o 09:52

Rozwiązaniem mogłoby być nagłosnienie sprawy w Uwadze TVN. Niech sie dziennikarze dobiorą do tyłków nienaruszalnych prezesików.
Rzuci to w końcu cień na długi nos "Pinokia Srebrnowłosego". I dalej do UEFA, i dalej do FIFA , i prysnie czar o Supergwizdku Superlistka, i prysnie marzenie o ME.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#559 Post autor: Slawko » 3 kwie 2006, o 12:22

Nie ma wyjscia cza zalozyc Lige Slaska... bo jak tak dalej pojdzie ta udupia wszystkie Slaskie kluby, co juz im sie prawie udalo
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

barth
Kontakt:

#560 Post autor: barth » 3 kwie 2006, o 13:01

--> Slawko
i Ty wiesz i ja wiem i inni też wiedzą, że nie ma takiej możliwości jak jakaś autonomiczna Śląska liga

--> a gdzie jest ten koleś - chyba "Borusia" czy jakoś tak, co to miał pomóc ??? i założył taki temacik, jak była mowa o tych punktach w sierpniu 2005 ??? To widać, że za***iście pomógł :D

P.S
słabo gramy, punktów nie mamy

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#561 Post autor: L.G » 3 kwie 2006, o 13:12

barth pisze:--> Slawko
i Ty wiesz i ja wiem i inni też wiedzą, że nie ma takiej możliwości jak jakaś autonomiczna Śląska liga
skoro Izrael może być w Europie, Wyspy Owcze w Uefa traktowane jak osobne państwo, to czymu niy może być autonomiczny ligi na Ślasku.
Kedyś wydowała sie niymożliwo liga Chorwacko czy Litewsko ?
Samo sie niy zrobi !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#562 Post autor: gerhat » 3 kwie 2006, o 13:25

cza poczekać az G14 przeforsuje ta odrębno LM dla siebie
wówczas powinna przystąpic do działania GSilesia, oni niech zrobia wyłom, a my na tym skorzystomy

Awatar użytkownika
ch-R

#563 Post autor: ch-R » 3 kwie 2006, o 14:17

Slawko pisze:Nie ma wyjscia cza zalozyc Lige Slaska... bo jak tak dalej pojdzie ta udupia wszystkie Slaskie kluby, co juz im sie prawie udalo

Chopie a wiesz ze jo o tym caly czos mysla z kumplami i dyskutujemy jak by to bylo fajnie miec Slasko Liga i miec swojo reprezentacja tak jak kiedys to bylo i miec w du*** je***a Polska lige. Niech se ku*** graja je***e grocliny amiki i jakies tam boty i polkowice w swej lidze . Tak na logika to w całej 1 lidze i za granica to 70-80% grajkow to od nos chopy . Dobry pomysl ino jak to zrobic . :cry:

DjMaciar
Kontakt:

#564 Post autor: DjMaciar » 3 kwie 2006, o 15:59

łowca goroli pisze:
barth pisze:--> Slawko
skoro Izrael może być w Europie, Wyspy Owcze w Uefa traktowane jak osobne państwo, to czymu niy może być autonomiczny ligi na Ślasku.
Kedyś wydowała sie niymożliwo liga Chorwacko czy Litewsko ?
Samo sie niy zrobi !
Jo wom powiem nie rzebych go bronil ale mom z nim kontakt i naprowde zrobienie takiego
turnieju jest ciezkie bo paly i wladze miasta boja sie podjac wezwanie a to dlatego ze
obawiaja sie burd kibicow tak kochajacych sie klubow moze kiedys to sie uda narazie nic wiecej wam nie powiem ..........
piszcie co chcecie i co myslicie realia sa wiele gorsze niz nam sie wydaje .........
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

barth
Kontakt:

#565 Post autor: barth » 3 kwie 2006, o 19:34

to jeszcze jeden argument
jeśli w tej chwili żaden klub na Śląsku nie ma sponsora strategicznego i żadna "rodzima" ślaska firma nie jest w stanie zainwestowć "dużej" kasy to tym bardziej nie zrobi tego firma z "Polski" w ligę autonomiczną i efektem tego będzie że gracze to raczej rezerwy a nie elita i migracja do innych kulbów i tak nastapi

P.S
Bank Śląski ING czemu już tylko ING ???
bo ekspansja bankomatów w Polske a kto będzie oszczędzać w "Śląskim" ???

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#566 Post autor: AdiC » 3 kwie 2006, o 19:49

barth pisze:
P.S
Bank Śląski ING czemu już tylko ING ???
bo ekspansja bankomatów w Polske a kto będzie oszczędzać w "Śląskim" ???
Sorki za offtopic ale mom sporo znajomych kerzy w Polsce wybrali Śląski właśnie z uwagi na Śląsko rzetelność i solidność a swoją drogą szkoda że ING nie jest naszym sponsorem.

A w temacie - Liga Śląsko to mrzonki, tak jak PZPN skutecznie chce uwalić nasze kluby tak i skutecznie uwali pomysł naszyj ligi.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

DjMaciar
Kontakt:

#567 Post autor: DjMaciar » 4 kwie 2006, o 00:43

Do Dwoch moich przedmowcow ludzie to ze bank sie nazywol SLASKI to nie znaczy ze byl rodzimy to jest
HOLENDERSKI BANK a dzialania marketingowe ktore mialy na celu przyciagnac ludzi swojsko brzmiaca nazwa
sie udaly to tak jak byscie mowili o biedrace czy jeszcze paru firmach ktore z polskim czy
Slaskim kapitalem nie maja zbyt wiele wspolnego procz tego ze zostaly wybudowane na tych ziemiach
rodzimy produkt lub firma to juz przyslowiowe dinosaury w naszym kraju i na naszych ziemiach
wszystko poczlonely ogromne koncerny

i nie napisalem tego aby wam cos przezucac napisalem to tylko po to zeby
uswiadomic wam ze SWOJSKIE to my mamy chyba tylko powietrze
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

fifi

#568 Post autor: fifi » 4 kwie 2006, o 09:27

ech jok tak dalij pójdzie to IIIliga na jesień :evil: :evil: :evil: :!: :!:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#569 Post autor: gerhat » 4 kwie 2006, o 11:10

fifi pisze:ech jok tak dalij pójdzie to IIIliga na jesień :evil: :evil: :evil: :!: :!:
z 5 bańkami długu, w tej III lidze sposnorzy beda się ciś drzwiami i oknami, żeby nom ten dług spłacić

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#570 Post autor: spyru » 5 kwie 2006, o 13:12

W takim układzie zawalili nasi działacze a nie pzpn, mimo mojej najszczerszej antypatii do tej instytucji. :evil:
Chetnie bym wysłuchał co ma do powiedzenia Ziętek na ten temat. Robson, Neo, KK, Lukas do dzieła :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ