Spiker na Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany

Czy chcesz żeby na meczu spikerem był Bogdan Kalus ??

Czas głosowania minął 28 sie 2004, o 21:45

Tak
106
91%
NIe
10
9%

Liczba głosów: 116

Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#226 Post autor: gerhat » 26 sty 2006, o 13:50

Lutz pisze:Jo na to zaglondom troszka z dystansu - serce godo że ciluato sie zachowoł , że niy powinien ty szmaty na kark zakłodać, że niy powinien tam jechać , robić sie fotek z tymi lesbami itd..... rozum zaś co innego kożdy może swoje ułomne strony , kożdy z nos popełnioł błond kerego żałuje do ty pory , przypomnijmy sie Mosóra - koszulka z eRkom dziada uwiyrała , ściepli my to na kark młodości i emocji - przyszoł nazod i mioł wyboczone . Niy mom pojyncio co Klausem kierowało , strach , kasa , gupota czy ciul wiy co jeszcze i mogymy sie to w różny sposób interpretować - ale..... i tu tkwi cały problym pomimo tego co zrobioł żodyn z nos chyba niy wątpi że on je jednak "niebieski" udowodnioł to już niy roz niy dwa i niy trzi. Prof. Miodek z kibic Ruchu - widzioł go wto kiedy na szpilu ?? Kutz to samo . I tukej tysh my powinni wiyszać psy na nich , że to ciul niy kibice jak do Ruchu tak richtig psinco zrobili a na szpilu byli "2" razy w porywach. Niy żebych Kalusa bronioł , daleki żech je od tego - ale jak już pisołech , kożdy z nos zrobioł w życiu coś co by chcioł nojlepi odkryncić , a niestety już niy idzie.
A i tak dobrze że sie szalika zabrski ku*** niy oblyk. :lol:
Lutz to że ludzie błądzą to jo wiem, czegos chyba jest najlpeszym przykładem.
Lutz pisze:
łowca goroli pisze:A co tu tłumaczyc Gerhat ?

Są rzeczy, których się nie robi za żodne piniondze, za żodno popularność, ani żodnych innych powodów, za wszyske inne zapłacisz kartą master kart.

a nojbardzi boli, że akurat w szaliku dospelskiego taboru cygańskiego - jedynego klubu na Śląsku i Zagłymbiu, kery należałoby zlikwidować i pochować razem z jego czerwonymi założycielami i prezesem "maradoną" z San Marino !

Mom nadzieja, że som sie zreflektuje i nie bydzie dane mi słyszeć tego fałszywego głosu na żodnym szpilu.
Jo niy myśloł , że kiedykolwiek tego dożyja :lol: , ale niy wypado mi nic innego jak sie podpisać obiyma rynkami pod tym co napisoł Łowca. Wow.
Nie dali jak wczoraj nie chciołżes żodnych wyjasnień, jo w przeciwieństwie żech na nie czekoł.
Mimo że zainteresowany nie posypoł głowy popiołem tylko przeczytalismy dialog w którym nie widac skruchy tylko atak na kibiców Ruchu to ze go skrytykowano i jakies porównania do Papieża, ty już wybaczyłeś. Milosierny jestes. Twoja sprawa.
A ostatni akapit ze i tak dobrze że nie było tam szalika żaboli to już zupelno paranoja w Twoim wydaniu. Co dobrze? Co i tak dobrze?
Teraz może bydymy się licytowac jaki Kalus jest dobry i wspaniały bo nie założył szala żaboli, poloni, sosnowca czy Legii. Nic ino szmpany otwierac z radości.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#227 Post autor: Lutz » 26 sty 2006, o 14:13

Gerhat - wryncz przeciwnie .....dyć pisza że podpisuja sie obiyma rynkami pod tym co Łowca napisoł i podtrzymuja to , napisołech tysh że nikomu niy wybaczom , ani nikogo niy bronia, niy szukom nawet usprawiedliwiynio do tego co zrobioł - miołech na myśli ino to że my som ludzie ( wiynkszość ) i ludzkom rzeczom je błądzić . A czymu zbłondził :nie_wie: . Niy dopisuj bitte zaś ideologi to moich postów bo niy w tym rzecz. Boja sie ino że sprawa zaś ucichnie i za pora miysiyncy zaś bydymy ryczeć za Kalusym boooooommmmmmmbaaaaa .
Co do mojego ostatniego akapitu to wydaje mi sie że ta nienawiść tak Cie zaślepiła że niy zrozumiołś jego ironii , abo fajrujesz jeszcze sylwestra , wiysz co mom na myśli. W moim piyrszym poście na tyn temat pisze tysh , że trza mu dać szansa na wypowiedź i ustosunkowanie sie do ty cały afery , i to tysh podtrzymuja . Jeszcze roz na co byś zaś ideologii niy dopisywoł - jo , Ty , Kalus , Mosór czy naweet Irena Szewińska som my ino ludźmi , i kożdy z nos popełnio błyndy ( Ty niy ??), mniyjsze abo wiynksze - Kalus popłnił oblykajonc szmata katowicko , i za tyn bląd musi ponieść niywątpliwie zasłużono "kara" - jak kożdy grzechnik. I yno tela miołech na myśli - du mich verstehen :lol:

Edit:
Jak sie koniecznie chcesz mie uczepić to jo niy mom z tym problymu - niestety niy mom tela czasu co by sie z Tobom wadzić, ani przyznom szczerze ochoty. pzdR

AndRe
Kontakt:

#228 Post autor: AndRe » 26 sty 2006, o 14:19

Ja tam nie mam co przebaczac bo klina na to klade 8)

P.Kalus duzo zrobil na Ruchu i tego sie nie podwaza ale zrobil tez blad wiec trudno zeby byl spikerem u Nas. Moze za jakis czas. Czas goi rany etc ecerata.

w to ze w Goczalkowicach nie wiedzial ze bedzie turniej GKS to smiech na sali. Wszyscy trabili o tym , nawet laicy srednio interesujacy sie pilka tez a B.Kalus fan pilki noznej nie wiedzial to SF jak dla mnie

Tylko jedno pytanie. Spytej sie amra P.Kalusa czy powiedzial te slowa...

":Jo jest za Ruchem tak samo jak za Polonią Warszawa"

bo to podobno padlo....

i t
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

koloR
Kontakt:

#229 Post autor: koloR » 26 sty 2006, o 14:20

amra pisze:Czy ktoś z wos sie zastanowił że może jakiś ciul poprostu chce go zdyskredytować, ile czeba boło jedno zdjęcie (fakt że strasznie ch***we) io co efekt osiągnięty - gorące gowy sie rozciepały od chujów chopa wyzwały dziewczyn itp.
Temat prosty te ci*** co stojom koło niego to jakieś lebry a fto bół za kadrem tego nie wiecie, niekerzy działajom jak inkwizycja domyślić sie to jak skazać, nie suchać innych.
Może pizdeczki z bukofej sie z Nos teroz śmiejom że Nos wy***ali bo tak my sie chwolili że Boguś jest niebieski i co ??
ku*** a co by boło jakby jasiu pultok mioł łoblecony szal RUCHU ?? - godalibyście że jest Niebieski ??
Czamu nikt nie je*** Dawida że łaźi z proporczykiem na klacie dyć łon tyż jest Niebieski.
Zadejcie sie czasami pora pytań zanim kogoś zjebiecie jak psa .
Swojom drogom zdjęcie strasznie ch***we -( monitor mi sie zawsił - zaroz sie zrobiól czorny)
AMRA - to ze oni zrobili to celowo i wiedzieli co z tego bydzie to wszyscy wiemy , a ze on sie dol im wyciulac to mo
teraz nauczka , i ch** mnie obchodzi czy sie dospele z nos smieja czy nie , chodzi o to ze byl traktowany przez nos nie jako jakos tam publiczno osoba ino jako jedyn z nos fanatyk Ruchu , i widac nagle przyszedl moment w ktorym musiol dokonac wyboru co wazniejsze : bycie os. publ. ,znanym aktorem abo oddanie Niebieskim - no i wybrol : to pierwsze :(

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#230 Post autor: L.G » 26 sty 2006, o 15:05

"żona cezara powinna być po za wszelkimi podejrzeniami"

to samo dotyczyło B.K

Howgh !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: gerhat » 26 sty 2006, o 15:05

Lutz, ostatniom rzeczą jako by mi przyszła do głowy to czepianie się Ciebie, bo żeś Lutz.
Jo nie rozumia Twojego zmieniania zdania, bo roz piszesz że cza mu dać szansa żeby się wypowiedzioł i ustosunkowoł, po czym podpisujesz się obiema rekami pod tekstem łowcy "co tu tłumaczyć", po czym znów wracosz do pierwszego.
W ostatnim poscie piszesz że nie szukosz usprawiedliwienia do tego co zrobił a w tym samym poscie jak równiez w poprzednim poniekąd go usprawiedliwiosz, pisząc o bładzeniu.
Sorry ale cięzko mi zrozumiec do czego zmierzosz, jakie mosz zdanie, czy też chcesz się przypodobac wszystkim czy nikomu.
Ostatni akpait - nie wiem cos mioł na mysli, jo skomentowaoł cos napisoł, moze nie znom się na żartach.
Żebyś nie mysloł że próbuja się czepiać to powiem Ci że w tym co piszesz tłustą czcionka mosz 100% racja, ino to co pisze przedtem i potem to się kupy nie trzimo.

DjMaciar
Kontakt:

#232 Post autor: DjMaciar » 26 sty 2006, o 15:12

JO JAK TAK CZYTOM TO PROPONUJA NA NAJBLIZSZYM MECZU BOGDANOWI
wp***dol SPOSCIC ZA TYN SZAL POTEM GO PRZEPROSIC PUBLICZNIE
NA NASTEPNYM MECZU ZAS W DUPC I ZAS GO PRZEPROSIC

tak dugo az wilk caly bydzie i owca syto

a tak serio paranoja hu* z tym jaki miol szalik do zdjecia z ciulikami warzne co mo w sercu
BO MOM PYTANIE CZY LEPI JAK BY SZAL RUCHu NOSIL A BYL GIEKSIORZEM i udowol chorzowskiego
???????????????????????????????????????ß
PYTANIE DO WSZYSTKICH
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#233 Post autor: L.G » 26 sty 2006, o 15:14

DjMaciar pisze:BO MOM PYTANIE CZY LEPI JAK BY SZAL RUCHu NOSIL A BYL GIEKSIORZEM i udowol chorzowskiego
PYTANIE DO WSZYSTKICH
wybacz. Bredzisz !! Próbujesz go usprawiedliwiać w stylu ".. a mógł zabić" (to z wica o dobroci Stalina)

DjMaciar
Kontakt:

#234 Post autor: DjMaciar » 26 sty 2006, o 15:30

łowca goroli pisze:
DjMaciar pisze:BO MOM PYTANIE CZY LEPI JAK BY SZAL RUCHu NOSIL A BYL GIEKSIORZEM i udowol chorzowskiego
PYTANIE DO WSZYSTKICH
wybacz. Bredzisz !! Próbujesz go usprawiedliwiać w stylu ".. a mógł zabić" (to z wica o dobroci Stalina)
A moze go usprawiedliwiom ale takie jest juz zycie
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#235 Post autor: L.G » 26 sty 2006, o 15:33

napisza Ci to prości: "jak to dobrze, że niy ryczoł do mikrofonu na szpilu chorzowskie psy i [ale ze mnie gangster netowy ;( ]. Nie ryczoł a przeciez mog".

zrobisz mu laurka ? no i ze dwa goździki :-)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: gerhat » 26 sty 2006, o 15:44

łowca goroli pisze:napisza Ci to prości: "jak to dobrze, że niy ryczoł do mikrofonu na szpilu chorzowskie psy i [ale ze mnie gangster netowy ;( ]. Nie ryczoł a przeciez mog".

zrobisz mu laurka ? no i ze dwa goździki :-)
:brawa:

bluefil
Kontakt:

#237 Post autor: bluefil » 26 sty 2006, o 15:49

AndRe pisze:Ja tam nie mam co przebaczac bo klina na to klade 8)

P.Kalus duzo zrobil na Ruchu i tego sie nie podwaza ale zrobil tez blad wiec trudno zeby byl spikerem u Nas. Moze za jakis czas. Czas goi rany etc ecerata.

w to ze w Goczalkowicach nie wiedzial ze bedzie turniej GKS to smiech na sali. Wszyscy trabili o tym , nawet laicy srednio interesujacy sie pilka tez a B.Kalus fan pilki noznej nie wiedzial to SF jak dla mnie

Tylko jedno pytanie. Spytej sie amra P.Kalusa czy powiedzial te slowa...

":Jo jest za Ruchem tak samo jak za Polonią Warszawa"

bo to podobno padlo....

i t
Niedlugo sie okaze, ze wyzywal nas od smierdzieli i innych......
Chyba troche to za bardzo rozdmuchane...Dla mnie Bogdan Kalus nie byl i nie jest zadnym autorytetem. Byl po prostu kibicem Ruchu, ktory pogrywa w jakichs tam filmach i jest troche bardziej popularny (ale to tez chyba tylko na Slasku) od nas. Moze dlatego nie jestem az tak bardzo zbulwersowany tym co sie stalo.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ishateR

#238 Post autor: ishateR » 26 sty 2006, o 16:03

dobra moim zdaniem je*** to
wola KALUSA NA RUCHU W SPIKERCE NIZ JAKIEGOS CIULA CO SIE JĄKO I GO SŁUCHAĆ NIY IDZIE !! TAKO PROWDA !!

ZROBCIE SIE FOTA W SZALU CRACOVI I DEJCIE NA FORUM... CIEKAWE CZY JAK WOSZ SZEF OBOCZY TA FOTA CZY WOS Z ROBOTY WYCIEPNIE "BO ŻEŚCIE SIE ZROBILI FOTA W SZMACIE" ??

Zreszta je*** mie Wasze zdanie mozecie mie zj***c itd ( leja na to )
ale powiydzcie szczerze...
wolicie Kalusa ( takiego jakim jest ) czy jakiegos ciula z jaworzna co mu zaproponujom robota na Ruchu i mimo tego ze jest kibicem szczakowy to przyjmnie i bydzie poprostu żenujący ...
nie mom pytan
czekom az mie zjebiecie

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: gerhat » 26 sty 2006, o 16:06

sadik pisze:dobra moim zdaniem je*** to
wola KALUSA NA RUCHU W SPIKERCE NIZ JAKIEGOS CIULA CO SIE JĄKO I GO SŁUCHAĆ NIY IDZIE !! TAKO PROWDA !!

ZROBCIE SIE FOTA W SZALU CRACOVI I DEJCIE NA FORUM... CIEKAWE CZY JAK WOSZ SZEF OBOCZY TA FOTA CZY WOS Z ROBOTY WYCIEPNIE "BO ŻEŚCIE SIE ZROBILI FOTA W SZMACIE" ??

Zreszta je*** mie Wasze zdanie mozecie mie zj***c itd ( leja na to )
ale powiydzcie szczerze...
wolicie Kalusa ( takiego jakim jest ) czy jakiegos ciula z jaworzna co mu zaproponujom robota na Ruchu i mimo tego ze jest kibicem szczakowy to przyjmnie i bydzie poprostu żenujący ...
nie mom pytan
czekom az mie zjebiecie
tu jebanie nie pomoże, tu cza płakać

ishateR

#240 Post autor: ishateR » 26 sty 2006, o 16:13

sory ale Wy sie zachowujecie choby nie wiem co zrobioł choby jakiegos Niebieskiego zabioł czy ch** wie co !
dupno afera o byle jakie ciulstwa
i potem sie robiom podzialy m.in. miedzy nami KIBICAMI
n/c

Zablokowany