Lutz to że ludzie błądzą to jo wiem, czegos chyba jest najlpeszym przykładem.Lutz pisze:Jo na to zaglondom troszka z dystansu - serce godo że ciluato sie zachowoł , że niy powinien ty szmaty na kark zakłodać, że niy powinien tam jechać , robić sie fotek z tymi lesbami itd..... rozum zaś co innego kożdy może swoje ułomne strony , kożdy z nos popełnioł błond kerego żałuje do ty pory , przypomnijmy sie Mosóra - koszulka z eRkom dziada uwiyrała , ściepli my to na kark młodości i emocji - przyszoł nazod i mioł wyboczone . Niy mom pojyncio co Klausem kierowało , strach , kasa , gupota czy ciul wiy co jeszcze i mogymy sie to w różny sposób interpretować - ale..... i tu tkwi cały problym pomimo tego co zrobioł żodyn z nos chyba niy wątpi że on je jednak "niebieski" udowodnioł to już niy roz niy dwa i niy trzi. Prof. Miodek z kibic Ruchu - widzioł go wto kiedy na szpilu ?? Kutz to samo . I tukej tysh my powinni wiyszać psy na nich , że to ciul niy kibice jak do Ruchu tak richtig psinco zrobili a na szpilu byli "2" razy w porywach. Niy żebych Kalusa bronioł , daleki żech je od tego - ale jak już pisołech , kożdy z nos zrobioł w życiu coś co by chcioł nojlepi odkryncić , a niestety już niy idzie.
A i tak dobrze że sie szalika zabrski ku*** niy oblyk. :lol:
Nie dali jak wczoraj nie chciołżes żodnych wyjasnień, jo w przeciwieństwie żech na nie czekoł.Lutz pisze:Jo niy myśloł , że kiedykolwiek tego dożyja :lol: , ale niy wypado mi nic innego jak sie podpisać obiyma rynkami pod tym co napisoł Łowca. Wow.łowca goroli pisze:A co tu tłumaczyc Gerhat ?
Są rzeczy, których się nie robi za żodne piniondze, za żodno popularność, ani żodnych innych powodów, za wszyske inne zapłacisz kartą master kart.
a nojbardzi boli, że akurat w szaliku dospelskiego taboru cygańskiego - jedynego klubu na Śląsku i Zagłymbiu, kery należałoby zlikwidować i pochować razem z jego czerwonymi założycielami i prezesem "maradoną" z San Marino !
Mom nadzieja, że som sie zreflektuje i nie bydzie dane mi słyszeć tego fałszywego głosu na żodnym szpilu.
Mimo że zainteresowany nie posypoł głowy popiołem tylko przeczytalismy dialog w którym nie widac skruchy tylko atak na kibiców Ruchu to ze go skrytykowano i jakies porównania do Papieża, ty już wybaczyłeś. Milosierny jestes. Twoja sprawa.
A ostatni akapit ze i tak dobrze że nie było tam szalika żaboli to już zupelno paranoja w Twoim wydaniu. Co dobrze? Co i tak dobrze?
Teraz może bydymy się licytowac jaki Kalus jest dobry i wspaniały bo nie założył szala żaboli, poloni, sosnowca czy Legii. Nic ino szmpany otwierac z radości.