Uwagi ( propozycje) do moderatorów
nikt od was cudow nie wymaga, banujecie, wywalacie temat... piszecie na pw info temat zostal usuniety, ostrzezenie jest za to i za to... Ordnung musst Sein (zwykla niemeicka solidnosc)... robie wiec uzasadniam, taka wasza rola moderatorska, nikt wam nie kazal byc moderatorami, wasz wybor wiec wasz obowiazek.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Panowie - ja naprawde nie mam ochoty pisac co chwile kogo banuje, jaki post usuwam itd. Myslicie, ze to sa sporadyczne przypadki?
Tutaj nie chodzi o to, ze kto robi sobie komune itd. Wchodze na forum, patrze jakis glupi post, to od razu wywalam. Jak jeszcze mam wypisywac dlaczego, pozniej czytac placzki... Zreszta adminow jest chyba z 5, a modow tez tyle. Niech sie kazdy wypowie. PozdRawiam!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Atomic, nie "koleś" i nie chciałem wywoływac zadnej bitwy !. Podałem informacje która była podana do opini publicznej na 1 miejscu w Polskiej telegazecie. Pewnie mało osob z niej kozysta, a informacja była, ciekawa, cenna i dobrze by było jezeli kibice Ruchu o niej wiedzieli. Bo dotyczyła ona bezposrednio naszego klubu i wpłyneła ogólnie źle na nasza opinie.
Ja też znam pewne informacje które wpływają źle ale NIE PISZE O TYM NA FORUM BO TO NIE MIEJSCE OD TEGO więc dziwi mnie że się pucujesz tutaj! :roll: :roll:Peryn pisze:Atomic, nie "koleś" i nie chciałem wywoływac zadnej bitwy !. Podałem informacje która była podana do opini publicznej na 1 miejscu w Polskiej telegazecie. Pewnie mało osob z niej kozysta, a informacja była, ciekawa, cenna i dobrze by było jezeli kibice Ruchu o niej wiedzieli. Bo dotyczyła ona bezposrednio naszego klubu i wpłyneła ogólnie źle na nasza opinie.
-
- Kontakt:
ja tu chyba jestem najbardziej poblazliwym modem. wlasnie to jest zle poniewaz zbyt duzo baranow wpisuje sie na tym forum.
pomimo ze jest nas 5 to i tak rzadko zdarzymy na czas. kiedy wieczorem wchodze na forum po raz pierwszy tego dnia to tego jest tyle ze kilka ladnych godzin zajelo by wpisywanie kogo i za co. wiec ograniczaczam sie tylko do informowania uzytkownikow o banach ktorzy nie sa gwiazdami jednego postu 8)
PS co do powyzszej sytuacji sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie
pomimo ze jest nas 5 to i tak rzadko zdarzymy na czas. kiedy wieczorem wchodze na forum po raz pierwszy tego dnia to tego jest tyle ze kilka ladnych godzin zajelo by wpisywanie kogo i za co. wiec ograniczaczam sie tylko do informowania uzytkownikow o banach ktorzy nie sa gwiazdami jednego postu 8)
PS co do powyzszej sytuacji sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie
- THOMY
- Kontakt:
dac Lutzowi moda na "typerze" CO BY MOG PORZONDEK CZIMAC - bo wiadomoze jakos kala sie zawsze spozni abozaspi a nosz Lutzek
rachuje jak gupi i pilnuje porzondku to tak yno do jego ulatwiynio 

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Swieto racjo jak jo widza niekierych kiezy sa niby moderatorami a od 2 lot nawet postu nie napisaliVFLTHOMYBOCHUM pisze:dac Lutzowi moda na "typerze" CO BY MOG PORZONDEK CZIMAC - bo wiadomoze jakos kala sie zawsze spozni abozaspi a nosz Lutzekrachuje jak gupi i pilnuje porzondku to tak yno do jego ulatwiynio
![]()
juz o porzadku nie wspomna to mie krew zalywo polowa moderatorow jest nie aktywnych od dluzszego czasu
a burdel dali jest jak byl np tenat vlepek kaj wleziesz to
vlepki 5 edycja
robienie wlepek
kto mo jakie wlepki
kupia wlepki
sprzedom wlepki
vlepki FC
ku*** plakac sie chce przeciez jest oddzielny dzial wlepki i tam zakladajcie lub przenoscie te posty o wlepkach
to nie tylko te posty sie dublujom np.
MS 2006 w Niemczech
tez jest 100 postow na ten temat
LUDZIE OBUDZCIE SIE
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Patton
- Kontakt:
A skad Ty wiesz, ze sa nieaktywni? Bo postow nie pisza?? To nie jest wymiernik dzialania modow i adminow. Administrowanie i moderowanie forum jest w wolnym czasie. Staramy sie tak dzialac, ze o kazdej porze dnia ktos sledzi forum. Co do vlepek - hmmm z tym byl jest i bedzie problem - z wieku 12-15 lat trzeba wyrosnac.
P.S. Tak prywatnie Maciar - podobno domena narodu polskiego jest wieczne narzekanie...
PozdRawiam
P.S. Tak prywatnie Maciar - podobno domena narodu polskiego jest wieczne narzekanie...
PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt: