Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Eagle

#76 Post autor: Eagle » 7 gru 2005, o 17:53

nikt od was cudow nie wymaga, banujecie, wywalacie temat... piszecie na pw info temat zostal usuniety, ostrzezenie jest za to i za to... Ordnung musst Sein (zwykla niemeicka solidnosc)... robie wiec uzasadniam, taka wasza rola moderatorska, nikt wam nie kazal byc moderatorami, wasz wybor wiec wasz obowiazek.

Pozdrawiam.

Gość

#77 Post autor: Gość » 7 gru 2005, o 18:16

Ok Patton najlepiej jeszcze przyjedz i mi to powiedz (jeżeli nie bedzie to zbyt trudne, patrzac na to ze nawet aby pw wysłac jest problem), popieram Eagle

Antychuligan

#78 Post autor: Antychuligan » 14 gru 2005, o 19:50

Dlaczego moje posty są usuwane?!
Prawda w oczy kole?

Moderatorzy chyba nie są nic mądrzejsi niż największe debile na tym forum

fuhr
Kontakt:

#79 Post autor: fuhr » 14 gru 2005, o 20:25

albo w krwawym kapitalizmie - niewidzialana reka rynku 8)
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#80 Post autor: Patton » 14 gru 2005, o 22:01

Panowie - ja naprawde nie mam ochoty pisac co chwile kogo banuje, jaki post usuwam itd. Myslicie, ze to sa sporadyczne przypadki? :| Tutaj nie chodzi o to, ze kto robi sobie komune itd. Wchodze na forum, patrze jakis glupi post, to od razu wywalam. Jak jeszcze mam wypisywac dlaczego, pozniej czytac placzki... Zreszta adminow jest chyba z 5, a modow tez tyle. Niech sie kazdy wypowie. PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#81 Post autor: Gość » 15 gru 2005, o 15:49

Atomic, nie "koleś" i nie chciałem wywoływac zadnej bitwy !. Podałem informacje która była podana do opini publicznej na 1 miejscu w Polskiej telegazecie. Pewnie mało osob z niej kozysta, a informacja była, ciekawa, cenna i dobrze by było jezeli kibice Ruchu o niej wiedzieli. Bo dotyczyła ona bezposrednio naszego klubu i wpłyneła ogólnie źle na nasza opinie.

Luke

#82 Post autor: Luke » 15 gru 2005, o 17:43

Peryn pisze:Atomic, nie "koleś" i nie chciałem wywoływac zadnej bitwy !. Podałem informacje która była podana do opini publicznej na 1 miejscu w Polskiej telegazecie. Pewnie mało osob z niej kozysta, a informacja była, ciekawa, cenna i dobrze by było jezeli kibice Ruchu o niej wiedzieli. Bo dotyczyła ona bezposrednio naszego klubu i wpłyneła ogólnie źle na nasza opinie.
Ja też znam pewne informacje które wpływają źle ale NIE PISZE O TYM NA FORUM BO TO NIE MIEJSCE OD TEGO więc dziwi mnie że się pucujesz tutaj! :roll: :roll:

Gość

#83 Post autor: Gość » 15 gru 2005, o 17:53

Człowieku, skad wiesz ze to by zle na cos wplyneło !!. Było setki informacji o wiele wiele gorszych !! wiesz w ogole co tam było napisane ze sie wypowiadasz?. Ja juz nic tutaj nie pisza, bo wyscie sa panami na forum

fuhr
Kontakt:

#84 Post autor: fuhr » 16 gru 2005, o 16:47

moze jakies zasady dotyczace ortografii - bo niektorych slow ja w zyciu na oczy nie widzialem a brzmia podobnie

kwiatki sie piekne zdarzaja na forum

"muwie rze teko jusz sie czytac nie da"

no to teraz poleca gromy

8)
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#85 Post autor: Gość » 16 gru 2005, o 19:45

ja tu chyba jestem najbardziej poblazliwym modem. wlasnie to jest zle poniewaz zbyt duzo baranow wpisuje sie na tym forum.
pomimo ze jest nas 5 to i tak rzadko zdarzymy na czas. kiedy wieczorem wchodze na forum po raz pierwszy tego dnia to tego jest tyle ze kilka ladnych godzin zajelo by wpisywanie kogo i za co. wiec ograniczaczam sie tylko do informowania uzytkownikow o banach ktorzy nie sa gwiazdami jednego postu 8)

PS co do powyzszej sytuacji sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#86 Post autor: THOMY » 1 sty 2006, o 22:12

dac Lutzowi moda na "typerze" CO BY MOG PORZONDEK CZIMAC - bo wiadomoze jakos kala sie zawsze spozni abozaspi a nosz Lutzek :wink: rachuje jak gupi i pilnuje porzondku to tak yno do jego ulatwiynio :!:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

DjMaciar
Kontakt:

#87 Post autor: DjMaciar » 2 sty 2006, o 20:22

VFLTHOMYBOCHUM pisze:dac Lutzowi moda na "typerze" CO BY MOG PORZONDEK CZIMAC - bo wiadomoze jakos kala sie zawsze spozni abozaspi a nosz Lutzek :wink: rachuje jak gupi i pilnuje porzondku to tak yno do jego ulatwiynio :!:
Swieto racjo jak jo widza niekierych kiezy sa niby moderatorami a od 2 lot nawet postu nie napisali
juz o porzadku nie wspomna to mie krew zalywo polowa moderatorow jest nie aktywnych od dluzszego czasu
a burdel dali jest jak byl np tenat vlepek kaj wleziesz to
vlepki 5 edycja
robienie wlepek
kto mo jakie wlepki
kupia wlepki
sprzedom wlepki
vlepki FC
ku*** plakac sie chce przeciez jest oddzielny dzial wlepki i tam zakladajcie lub przenoscie te posty o wlepkach
to nie tylko te posty sie dublujom np.
MS 2006 w Niemczech
tez jest 100 postow na ten temat
LUDZIE OBUDZCIE SIE
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#88 Post autor: Patton » 2 sty 2006, o 20:35

A skad Ty wiesz, ze sa nieaktywni? Bo postow nie pisza?? To nie jest wymiernik dzialania modow i adminow. Administrowanie i moderowanie forum jest w wolnym czasie. Staramy sie tak dzialac, ze o kazdej porze dnia ktos sledzi forum. Co do vlepek - hmmm z tym byl jest i bedzie problem - z wieku 12-15 lat trzeba wyrosnac.

P.S. Tak prywatnie Maciar - podobno domena narodu polskiego jest wieczne narzekanie...

PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Tomus
Kontakt:

#89 Post autor: Tomus » 8 sty 2006, o 09:58

jebnijcie bana albo chociaz ostrzezenie temu arturo 86 bo juz chyba 4 tematy zalozyl a jest tu 2 dzien
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

Murzyn

#90 Post autor: Murzyn » 8 lut 2006, o 20:28

ja mam jedn ą ale bardzo ważną uwage: czy dalej szanowni administratorzy bedą pozwalali tu szerzyć rasizm????
ja rozumie można wyrazić swoją opinie ale nie w taki sposob, bo to już jest troche przesada

Zablokowany