ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Dave82

#511 Post autor: Dave82 » 22 lis 2005, o 11:10

Jo lubia Maria za jego gra i charakter i chciołbych zeby zostol ale jak czytom te komentarze to mi sie zygac chce i jak ktos godo ze problem tkwi ino w szatni to niech wejdzie na forum i tu to poczyto !! :( Mario odejdz dla Twojego dobra nie zasluzyles na takie jebanie przez kibiców co se mysla ze całe zło to przez jedna osoba - szkoda słów

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konflikt jest również między kibicami nie tylko w szatni !!!!!!! Wystarczy poczytać te komentarze na MARIA !!!

DjMaciar
Kontakt:

#512 Post autor: DjMaciar » 22 lis 2005, o 13:54

Dave82 pisze:Konflikt jest również między kibicami nie tylko w szatni !!!!!!! Wystarczy poczytać te komentarze na MARIA !!!
mosz swieto racja podam przyklad FAN CLUBU DEUTSCHLAND :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#513 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 13:56

Dave82 pisze:Jo lubia Maria za jego gra i charakter i chciołbych zeby zostol ale jak czytom te komentarze to mi sie zygac chce i jak ktos godo ze problem tkwi ino w szatni to niech wejdzie na forum i tu to poczyto !! :( Mario odejdz dla Twojego dobra nie zasluzyles na takie jebanie przez kibiców co se mysla ze całe zło to przez jedna osoba - szkoda słów

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konflikt jest również między kibicami nie tylko w szatni !!!!!!! Wystarczy poczytać te komentarze na MARIA !!!
no i doszli my do gynialnego wniosku - wto je winny obecny pozycji Ruchu KIBICE
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

prezes22

#514 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 15:09

QWA TY ZAS INACZEJ ŁOWCA INTERPETUJESZ PRZXECIEZ DAVE NIE NAPISAL ZE ZA WYNIKI RUCHU ODPOWIADAJA KIBICE RUCHU ALE PISZE ZE TAKIE CHAMSTWO JAKIE SPOTYKA MARIO NA TYM FORUM TO JEST ZALOSNE A FAKT Z fAN CLUB DEUTSCHLANG POWIEM TAK JAK SIE KIBICE NIE UMIEJA DOGADAC TO QWA JAK MAJA ZAWODNICY

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#515 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 15:22

prezes22 pisze:POWIEM TAK JAK SIE KIBICE NIE UMIEJA DOGADAC TO QWA JAK MAJA ZAWODNICY
sorry, niy widza związku.
Co mo jedno do drugiego ??

Kibice Legii niy umią dogodać z zarządem - na kerym miejscu jest Legia ??

prezes22

#516 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 15:31

dobra qwa koniec juz nie chca sie wadzic juz z toba bo duzo nerwow traca :) nara

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#517 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 15:36

prezes22 pisze:dobra qwa koniec juz nie chca sie wadzic juz z toba bo duzo nerwow traca :) nara
a wto tu sie wadzi ? grzecznie Cie pytom o wyjaśnienie

bluefil
Kontakt:

#518 Post autor: bluefil » 22 lis 2005, o 15:54

sadik pisze:
Biza ,Srutek wydupiac
wy***rdalac STARE DZIADY Z DRUZYNY
Fornal Srutwa Biza - PITAĆ
SRUTWA NIE BEDZIE GRAŁ NA RADIOMIAKU W TAKIM WYPADKU ???!!!! KUZWA JEDZIEMY NA WYJAZD !!! MECZ JEST JUZ WYGRANY !!! <jupi> KIEDT RASIAK ŚRUTWA ODEJDZXIE NA EMERYTURE ????????????
no synek miol racja... wygrali my ... :roll:
Jak widac powyzej ktos pare wypowiedzi zacytowal. Nie chce mi sie dalej szukac, ale jeszcze by sie sporo inwektyw znalazlo!
Generalnie jest tak, ze kibice przeciwni wyzywaja pilkarzy innej druzyny. U nas tez sie regularnie dostawalo, piszowi, szczesnemu, wisniewskiemu itd, ale od wlasnych kibicow nie sadze zeby ci pilkarze slyszeli takie same wyzwiska.
Moze skonczmy dyskusje, bo nigdzie nie prowadzi. Srutwa jest oddany Ruchowi, nigdy meczu nie sprzedal. Forma i kondycja nie ta co kiedys. Czas aby wchodzilo nowe pokolenie, ale tylko pod warunkiem, ze beda walczyc i pokaza jakies umiejetnosci oraz perspektywy na rozwoj. Karierowiczom mowimy nie!
Sluchaj (do lowcy), czy ja pracuje w jakiejs TV zeby ci wywiady lub wypowiedzi petasza serwowac. Poszukaj w necie moze znajdziesz. Ale zalozenie, ze srutwa sobie cala historie wymyslil i fornalak tez nie jest obiektywne. Ja uwazam, ze w kazdej plotce jest ziarenko prawdy i za darmo nikt petasza nie bedzie je***.
Wiesz kto ma najbardziej pr***ebane w szkole? Madry, inteligenty ale leniwy i kombinujacy uczen. Jesli nie widzisz analogii nie zamierzam tego tlumaczyc!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

bluefil
Kontakt:

#519 Post autor: bluefil » 22 lis 2005, o 16:00

Ja widze, ze z lowca nie ma dyskusji. Jedno i to samo, czepiasz sie slowek....
Wiemy, juz wszyscy znamy twoje zdanie. Srutwa out. On spieprzyl atmosfere. Tak zgadzam sie masz racje. Pojdzmy pod budynek klubowy i wywalmy srutwe. Wtedy wreszcie sie zacznie profesjonalne granie.
Mariusz odejdz prosze........
(ale by nudno na forum bylo)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#520 Post autor: L_M » 22 lis 2005, o 16:18

Wrzuce na strone dzisiaj wywiad w ktorym Mariusz ustosunkowal sie m.in do zarzutow z tego forum. I na tym koncze swoja kariere w tym temacie. A inni niech dalej wypelniaja swoja 'dziejowa misje' udowadniania ze w Srutwie tkwi cale zlo Ruchu. Zwracam jeszcze uwage na to, ze zarowno po jednej jak i drugiej stronie niektore osoby w kolko powtarzaja te same argumenty, a temat stal sie nudny. Gdyby tak przeleciec te kilkadzesiat stron tematu, poczytac kilkaset postow, to okaze sie ze czesc osob poswieca cala swoja uwage w wolnym czasie na obwinianie Srutwy i doszukiwanie sie w nim powodow tego jak jest dzis w Ruchu. Na dodatek wiekszosc tych postow ma ta sama tresc, tylko autor takich 'serii' zmienia ich forme.

ps. Srutwa wyrazil gotowosc do spotkania ze swoimi krytykami. Wiec jesli ktos chcialby, i ma odwage powiedzec to wszystko co tu pisze bezposrednio Mariuszowi, to jest mozliwosc zorganizowania takiego spotkania dla kibicow. Swoja droga, tak teraz pomyslalem, ciekawe ile osob przedstawialoby sie razem z nickiem na forum. No chyba ze anonimowosc w tym wypadku jest atutem :lol:
Ostatnio zmieniony 22 lis 2005, o 16:49 przez L_M, łącznie zmieniany 1 raz.

Luke

#521 Post autor: Luke » 22 lis 2005, o 16:44

prezes22 pisze:odemnie nigdy sie tego nie dowie jo nawet go nie wyzywol jak do legi poszedl.

Mario to jest nasz drugi totti czy keane oni wylatuja z boiska srednio co dwa szpile. W druzynie musi byc taka postac z wielka charyzma.Zreszta chyba to jest najbardziej medilany pilkarz na slasku:)P
Jo rownież nigdy go nie wyzywałem,nie wyzywom i nie będę wyzywoł!PS."łowca goroli",to kto wg. Ciebie jest "najlepszym" zawodnikiem z Ruchu na chwila obecno i jak już napiszesz nazwisko tego grojka który zasługuje na Twoje uznanie to napisz mi z łaski swojej jakie kryteria oceny zastosowałeś wobec niego bo chyba nie ile bramek zdobył w rundzie jesiennej ponieważ z tego jasno wynika że... :lol: :lol: :lol: PS.To jest świetny pomysł na spotkanie na żywo Mariusza i jego oponentów bo ja bym chętnie sam się przeszedł posłuchać tych którzy tutaj tak gorąco mówią mu "Śrutwa wy***rdalaj". :lol: :lol: Podobno "Pies który dużo szczeka to malo gryzie" - ciekawe jakie to ma zastosowanie do tych którzy obrażają(nie wszyscy,ale są tutaj na forum i tacy) Mariusza.PozdRawiam seRdecznie!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#522 Post autor: Goscioo » 22 lis 2005, o 16:48

Najlepszy gracz tej rundy to dla mnie Tadek Bartnik

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#523 Post autor: Ozor » 22 lis 2005, o 17:06

Bardzo chętnie porozmawiam,mimo ze nie jestem aby sobie poszedł z klubu dla mnie optymalny jest uklad mniej grajacego Srutwy inaczej nie grajacego całe mecze ale to że jest a raczej było inaczej trudno mi go obwiniac.To raczej brak obiektywnej oceny przez trenera (z takiej czy innej przyczyny.)spowodował lawinę zarzutów.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#524 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 18:25

Lukas Michalski pisze:....
ps. Srutwa wyrazil gotowosc do spotkania ze swoimi krytykami. Wiec jesli ktos chcialby, i ma odwage powiedzec to wszystko co tu pisze bezposrednio Mariuszowi, to jest mozliwosc zorganizowania takiego spotkania dla kibicow. Swoja droga, tak teraz pomyslalem, ciekawe ile osob przedstawialoby sie razem z nickiem na forum. No chyba ze anonimowosc w tym wypadku jest atutem :lol:
Chętnie się spotkam i powiem za co ja go krytykuję.
Co do anonimowości, to miałem odwagę podejść do niego już 2 lata temu i powiedzieć kim jestem i co mi nie pasuje. Rozmowa była kulturalna i przyjemna.
Co do ananimowości wobec innych, to część stale piszących miała też okazje mnie już poznać, co do przedstawiania się imieniem i nazwiskiem to nie mam zamiaru go publikować, zwłaszcza po sobotnich wyczynach jakiś bandytów z Siemianowic.
Co do anonimowości to od trzech lat nie zauwazyłem aby na forum był Mariusz Śrutwa, a skądś te teksty zna.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#525 Post autor: L_M » 22 lis 2005, o 18:30

gerhat pisze:
Lukas Michalski pisze:....
Chętnie się spotkam i powiem za co ja go krytykuję.
Co do anonimowości, to miałem odwagę podejść do niego już 2 lata temu i powiedzieć kim jestem i co mi nie pasuje. Rozmowa była kulturalna i przyjemna.
Co do ananimowości wobec innych, to część stale piszących miała też okazje mnie już poznać, co do przedstawiania się imieniem i nazwiskiem to nie mam zamiaru go publikować, zwłaszcza po sobotnich wyczynach jakiś bandytów z Siemianowic.
Co do anonimowości to od trzech lat nie zauwazyłem aby na forum był Mariusz Śrutwa, a skądś te teksty zna.
nie, nie zna, nie wchodzi na forum. ale wie ze jest na nim krytykowany, wie to od naprawde wielu osob, i wie w jak rozny sposob ta krytyka sie odbywa ;) I nic nie mowilem o imieniu i nazwisku, mowie jedynie o przedstawieniu sie na takim spotkaniu rowniez nickiem z forum i ujmowanie swoich pretensji w taki sposob jak robilo sie to na forum

Zablokowany