-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konflikt jest również między kibicami nie tylko w szatni !!!!!!! Wystarczy poczytać te komentarze na MARIA !!!
no i doszli my do gynialnego wniosku - wto je winny obecny pozycji Ruchu KIBICEDave82 pisze:Jo lubia Maria za jego gra i charakter i chciołbych zeby zostol ale jak czytom te komentarze to mi sie zygac chce i jak ktos godo ze problem tkwi ino w szatni to niech wejdzie na forum i tu to poczyto !!Mario odejdz dla Twojego dobra nie zasluzyles na takie jebanie przez kibiców co se mysla ze całe zło to przez jedna osoba - szkoda słów
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konflikt jest również między kibicami nie tylko w szatni !!!!!!! Wystarczy poczytać te komentarze na MARIA !!!
Jak widac powyzej ktos pare wypowiedzi zacytowal. Nie chce mi sie dalej szukac, ale jeszcze by sie sporo inwektyw znalazlo!sadik pisze:Biza ,Srutek wydupiacwy***rdalac STARE DZIADY Z DRUZYNYFornal Srutwa Biza - PITAĆno synek miol racja... wygrali my ... :roll:SRUTWA NIE BEDZIE GRAŁ NA RADIOMIAKU W TAKIM WYPADKU ???!!!! KUZWA JEDZIEMY NA WYJAZD !!! MECZ JEST JUZ WYGRANY !!! <jupi> KIEDT RASIAK ŚRUTWA ODEJDZXIE NA EMERYTURE ????????????
Jo rownież nigdy go nie wyzywałem,nie wyzywom i nie będę wyzywoł!PS."łowca goroli",to kto wg. Ciebie jest "najlepszym" zawodnikiem z Ruchu na chwila obecno i jak już napiszesz nazwisko tego grojka który zasługuje na Twoje uznanie to napisz mi z łaski swojej jakie kryteria oceny zastosowałeś wobec niego bo chyba nie ile bramek zdobył w rundzie jesiennej ponieważ z tego jasno wynika że... :lol: :lol: :lol: PS.To jest świetny pomysł na spotkanie na żywo Mariusza i jego oponentów bo ja bym chętnie sam się przeszedł posłuchać tych którzy tutaj tak gorąco mówią mu "Śrutwa wy***rdalaj". :lol: :lol: Podobno "Pies który dużo szczeka to malo gryzie" - ciekawe jakie to ma zastosowanie do tych którzy obrażają(nie wszyscy,ale są tutaj na forum i tacy) Mariusza.PozdRawiam seRdecznie!!!prezes22 pisze:odemnie nigdy sie tego nie dowie jo nawet go nie wyzywol jak do legi poszedl.
Mario to jest nasz drugi totti czy keane oni wylatuja z boiska srednio co dwa szpile. W druzynie musi byc taka postac z wielka charyzma.Zreszta chyba to jest najbardziej medilany pilkarz na slasku:)P
Chętnie się spotkam i powiem za co ja go krytykuję.Lukas Michalski pisze:....
ps. Srutwa wyrazil gotowosc do spotkania ze swoimi krytykami. Wiec jesli ktos chcialby, i ma odwage powiedzec to wszystko co tu pisze bezposrednio Mariuszowi, to jest mozliwosc zorganizowania takiego spotkania dla kibicow. Swoja droga, tak teraz pomyslalem, ciekawe ile osob przedstawialoby sie razem z nickiem na forum. No chyba ze anonimowosc w tym wypadku jest atutem :lol:
nie, nie zna, nie wchodzi na forum. ale wie ze jest na nim krytykowany, wie to od naprawde wielu osob, i wie w jak rozny sposob ta krytyka sie odbywagerhat pisze:Chętnie się spotkam i powiem za co ja go krytykuję.Lukas Michalski pisze:....
ps. Srutwa wyrazil gotowosc do spotkania ze swoimi krytykami. Wiec jesli ktos chcialby, i ma odwage powiedzec to wszystko co tu pisze bezposrednio Mariuszowi, to jest mozliwosc zorganizowania takiego spotkania dla kibicow. Swoja droga, tak teraz pomyslalem, ciekawe ile osob przedstawialoby sie razem z nickiem na forum. No chyba ze anonimowosc w tym wypadku jest atutem :lol:
Co do anonimowości, to miałem odwagę podejść do niego już 2 lata temu i powiedzieć kim jestem i co mi nie pasuje. Rozmowa była kulturalna i przyjemna.
Co do ananimowości wobec innych, to część stale piszących miała też okazje mnie już poznać, co do przedstawiania się imieniem i nazwiskiem to nie mam zamiaru go publikować, zwłaszcza po sobotnich wyczynach jakiś bandytów z Siemianowic.
Co do anonimowości to od trzech lat nie zauwazyłem aby na forum był Mariusz Śrutwa, a skądś te teksty zna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 73 gości