kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
Wlasnie przeczytalem artykul na stronce http://gorny-slask.blog.onet.pl/ >>>>Nowe nazwisko trenera Niebieskich poznamy do konca tygodnia, obecnie "czasowo" druzyna kieruje trener Edward Lorens. Z druzyna Niebieskich w najblizszym czasie pozegna sie rowniez sporo grupa pilkarzy, jak zapowiada pan Klimek bedzie to grupa okolo 8-10 pilkarzy a w ich miejsce udzialowiec sprowadzi takich pilkarzy ze bedzie sie nas bac cala liga !!! zaowiedz Klimka.
Nie wiem gdzie idzie przeczytac jego wywiad na zywo wiec sie nie pytejcie .....narazie trzeba czekac i wierzyc ze tak sie stanie pozdro... :twisted:
Nie wiem gdzie idzie przeczytac jego wywiad na zywo wiec sie nie pytejcie .....narazie trzeba czekac i wierzyc ze tak sie stanie pozdro... :twisted:
-
- Kontakt:
do Łowcy goroli :
- Paśnik jest konkurentem ale na ławe dla Franke nic więcej byłem na paru treningach nie wiem jak Ty jeżeli byłeś to słuchom co Cie w nim tak olśniło ??
-Łudziński , Kożmiński - również treningi i w meczu nie zachwycają obaj a na dodatek blokują miejsce dla Pepe i Ecika którzy mają Niebieską krew a na takiej chcemy oprzeć nasza drużynę!! czyż nie ??
Jeszcze jedno mam prawo mieć swoje zdanie i je wyrażam czy ci sie to podoba czy nie , widze że lubisz sie napinać na forum - pewnie tylko na forum - Pozdro dla obiektywnych
- Paśnik jest konkurentem ale na ławe dla Franke nic więcej byłem na paru treningach nie wiem jak Ty jeżeli byłeś to słuchom co Cie w nim tak olśniło ??
-Łudziński , Kożmiński - również treningi i w meczu nie zachwycają obaj a na dodatek blokują miejsce dla Pepe i Ecika którzy mają Niebieską krew a na takiej chcemy oprzeć nasza drużynę!! czyż nie ??
Jeszcze jedno mam prawo mieć swoje zdanie i je wyrażam czy ci sie to podoba czy nie , widze że lubisz sie napinać na forum - pewnie tylko na forum - Pozdro dla obiektywnych
- L.G
- Kontakt:
a kto ci broni mieć swoje zdanie.Dave82 pisze:do Łowcy goroli :
Ta padosz, że Pepe mo niybiesko krew ? Ciekawe skąd tyn wniosek.
Przyndz sie kiedyś na mecz rezerw - tak a propos Paśnika
Koźminski padosz w meczu cie niy zachwyco ??? W kerym ?
miej tam swoje zdanie, a jom mom swoje - pieprzysz bez synsu w tematach o kerych mosz zerowe pojyncie. Pisuj lepi w dziale kibnice tam słowo "napinacz" pado w co drugim poście bydziesz kompetyntny )))
to je nojlepsze "pozdro dla obiektywnych" )))).
dziynki za rozbawienie
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
weż zrob mi uprzejmość przejżyj moja wymiana zdań z tym Dave od początku.fuhr pisze:myslalem ze jak ktos jest kibicem Ruchu - to jest dla mnie kolega :roll:
Może zrozumisz czymu niy chca miec takich kolegów.
bardzi Ci chodzi o tego Pepe czy niy miołeś do czegoś doczepić szyderstwa.o tym Pepe tez ciekawe twierdzenie - panie znawco
Kaj jest jakieś twierdzenie ? Jest sceptycyzm. To prziłazi z latami. Szczególnie gdy pod szildem "niebiesko krew czy serce" chowo sie smierdzące sprawki
Walot, Gorawski, Jojko,
DO ŁOWCY!!!!!!!!!
TY STARY wszystkich krytykujesz jak zes jest taki znawca to stary napisz toja potencjalna lista zawodnikow ktory maja przyjsc do ruchu !!!! stary napisz a nie napierdalaja sie z propozycji deva czy mojej zobaczymy co napiszesz.
Do Gerharta
godosz ze cza szlifowac perelki -przeciea idzie zakupic mlodych zdolnych i wypozyczyc ich np do Radzionkowa sie ograc bo jak chcemy pierwsza lige to mlodymi tego nie zrobimy.oczywiscie w skladzie moze grac 7 rutyniarzy i 4 mlodych.
MOKRE ZAWSZE Z RUCHEM
TY STARY wszystkich krytykujesz jak zes jest taki znawca to stary napisz toja potencjalna lista zawodnikow ktory maja przyjsc do ruchu !!!! stary napisz a nie napierdalaja sie z propozycji deva czy mojej zobaczymy co napiszesz.
Do Gerharta
godosz ze cza szlifowac perelki -przeciea idzie zakupic mlodych zdolnych i wypozyczyc ich np do Radzionkowa sie ograc bo jak chcemy pierwsza lige to mlodymi tego nie zrobimy.oczywiscie w skladzie moze grac 7 rutyniarzy i 4 mlodych.
MOKRE ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Kontakt:
bardzi Ci chodzi o tego Pepe czy niy miołeś do czegoś doczepić szyderstwa.
Kaj jest jakieś twierdzenie ? Jest sceptycyzm. To prziłazi z latami. Szczególnie gdy pod szildem "niebiesko krew czy serce" chowo sie smierdzące sprawki
Walot, Gorawski, Jojko,
http://www.comtv.pl/flv/POLONIA_BYTOM--RUCH_CHORZOW.flv
na koncu jest wywiad z Pepe - czy nie tak ma wygladac zawodnik po przegranym meczu...
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
- L.G
- Kontakt:
prezes niy napierdalołech sie ino zapytołech to były słownie "dwa wyrazy". Odpowiedź sie som przeczytej.prezes22 pisze:DO ŁOWCY!!!!!!!!!
Do Gerharta
MOKRE ZAWSZE Z RUCHEM
Kto mo odejść napisołech dawno tymu (jeszcze latym) Fornalak (to wreszcie sie stało) i Bizacki, teraz dopisza Bartos za całokształt i Srutwa za rzady z tylnego fotela.
Teraz mi Prezes powiydz wiela momy kasy, to podom Ci nazwiska
- L.G
- Kontakt:
zgoda.fuhr pisze:
bardzi Ci chodzi o tego Pepe czy niy miołeś do czegoś doczepić szyderstwa.
Walot, Gorawski, Jojko,
http://www.comtv.pl/flv/POLONIA_BYTOM--RUCH_CHORZOW.flv
na koncu jest wywiad z Pepe - czy nie tak ma wygladac zawodnik po przegranym meczu...
Ale rózne opinie o Pepku krążą pewno wiele wyssanych z palca. Zresztą są ludzie co go na przemian ganią i chwolą ale niy w takt jego gry i w takt niywiadomo czego.
Pozostana sceptyczny, kiedyś byłech bardzi ufny.
Zresztą na dziyn dzisiejszy "niebieskie serce" to jest wyświechtany argument stosowany jak sie już niy mo innych argumentów. Zresztą som sie zobocz.
Łudziński mo odejść bo blokuje miejsce Cielongowi i ani słowa o walorach czysto piłkarskich (zresztą te twierdzenie mo zerowe potwierdzynie w faktach). Czyli Bartnik (gorol z dziada pradziada) mo wylecieć bo Bartos mo niybieskie serce ?