kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Blue''White

#136 Post autor: Blue''White » 22 lis 2005, o 13:34

Wlasnie przeczytalem artykul na stronce http://gorny-slask.blog.onet.pl/ >>>>Nowe nazwisko trenera Niebieskich poznamy do konca tygodnia, obecnie "czasowo" druzyna kieruje trener Edward Lorens. Z druzyna Niebieskich w najblizszym czasie pozegna sie rowniez sporo grupa pilkarzy, jak zapowiada pan Klimek bedzie to grupa okolo 8-10 pilkarzy a w ich miejsce udzialowiec sprowadzi takich pilkarzy ze bedzie sie nas bac cala liga !!! zaowiedz Klimka.
Nie wiem gdzie idzie przeczytac jego wywiad na zywo wiec sie nie pytejcie .....narazie trzeba czekac i wierzyc ze tak sie stanie pozdro... :twisted:

KK
Kontakt:

#137 Post autor: KK » 22 lis 2005, o 13:35

Rzucaliscie gromy na niejakiego "prezesa" i pewnie Lutz zrozumiol, ze chodzi o Klimka. Tez to tak wpierw odczytolech...

Blue''White

#138 Post autor: Blue''White » 22 lis 2005, o 13:44

net mi sie pi***oli i dlatego nei moglem przeczytac komentarzy wczesniejszych a widza ze jzu downo o Klimku jzu napisane wiec sorry

Dave82

#139 Post autor: Dave82 » 22 lis 2005, o 13:55

do Łowcy goroli :
- Paśnik jest konkurentem ale na ławe dla Franke nic więcej byłem na paru treningach nie wiem jak Ty jeżeli byłeś to słuchom co Cie w nim tak olśniło ??
-Łudziński , Kożmiński - również treningi i w meczu nie zachwycają obaj a na dodatek blokują miejsce dla Pepe i Ecika którzy mają Niebieską krew a na takiej chcemy oprzeć nasza drużynę!! czyż nie ??

Jeszcze jedno mam prawo mieć swoje zdanie i je wyrażam czy ci sie to podoba czy nie , widze że lubisz sie napinać na forum - pewnie tylko na forum - Pozdro dla obiektywnych

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#140 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 14:03

Dave82 pisze:do Łowcy goroli :
- Paśnik jest konkurentem ale na ławe dla Franke nic więcej byłem na paru treningach nie wiem jak Ty jeżeli byłeś to słuchom co Cie w nim tak olśniło ??
-Łudziński , Kożmiński - również treningi i w meczu nie zachwycają obaj a na dodatek blokują miejsce dla Pepe i Ecika którzy mają Niebieską krew a na takiej chcemy oprzeć nasza drużynę!! czyż nie ??

Jeszcze jedno mam prawo mieć swoje zdanie i je wyrażam czy ci sie to podoba czy nie , widze że lubisz sie napinać na forum - pewnie tylko na forum - Pozdro dla obiektywnych
a kto ci broni mieć swoje zdanie.
Ta padosz, że Pepe mo niybiesko krew ? Ciekawe skąd tyn wniosek.

Przyndz sie kiedyś na mecz rezerw - tak a propos Paśnika
Koźminski padosz w meczu cie niy zachwyco ??? W kerym ?

miej tam swoje zdanie, a jom mom swoje - pieprzysz bez synsu w tematach o kerych mosz zerowe pojyncie. Pisuj lepi w dziale kibnice tam słowo "napinacz" pado w co drugim poście bydziesz kompetyntny )))

to je nojlepsze "pozdro dla obiektywnych" )))).
dziynki za rozbawienie
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

AndRe
Kontakt:

#141 Post autor: AndRe » 22 lis 2005, o 14:09

Tak z ciekawosci to jaka krew ma Pepe???
bo tez myslalem ze on niebieski z krwi i kosci

ps odpowiedzi w stylu czerwona lub RH+,- prosze sobie darowac :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Dave82

#142 Post autor: Dave82 » 22 lis 2005, o 14:16

Łowca nie chce mi sie z toba ani dyskutowac ani wadzic widza jedyne co robisz to lang piszesz na forum i jeszcze myslisz ze ino ty mosz racja i kazdy ci bedzie w dupa wlazil - szkoda słow tyle na ten temat panie wszechwiedzacy koncza te pisanie z toba kolo !!!

fuhr
Kontakt:

#143 Post autor: fuhr » 22 lis 2005, o 14:46

myslalem ze jak ktos jest kibicem Ruchu - to jest dla mnie kolega :roll:

o tym Pepe tez ciekawe twierdzenie - panie znawco

:oops:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Dave82

#144 Post autor: Dave82 » 22 lis 2005, o 14:51

gratuluje rozumu Łowca !!!

pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH :) TYLKO RUCH !!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#145 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 15:01

fuhr pisze:myslalem ze jak ktos jest kibicem Ruchu - to jest dla mnie kolega :roll:
weż zrob mi uprzejmość przejżyj moja wymiana zdań z tym Dave od początku.
Może zrozumisz czymu niy chca miec takich kolegów.
o tym Pepe tez ciekawe twierdzenie - panie znawco
bardzi Ci chodzi o tego Pepe czy niy miołeś do czegoś doczepić szyderstwa.
Kaj jest jakieś twierdzenie ? Jest sceptycyzm. To prziłazi z latami. Szczególnie gdy pod szildem "niebiesko krew czy serce" chowo sie smierdzące sprawki
Walot, Gorawski, Jojko,

prezes22

#146 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 15:03

DO ŁOWCY!!!!!!!!!

TY STARY wszystkich krytykujesz jak zes jest taki znawca to stary napisz toja potencjalna lista zawodnikow ktory maja przyjsc do ruchu !!!! stary napisz a nie napierdalaja sie z propozycji deva czy mojej zobaczymy co napiszesz.
Do Gerharta
godosz ze cza szlifowac perelki -przeciea idzie zakupic mlodych zdolnych i wypozyczyc ich np do Radzionkowa sie ograc bo jak chcemy pierwsza lige to mlodymi tego nie zrobimy.oczywiscie w skladzie moze grac 7 rutyniarzy i 4 mlodych.

MOKRE ZAWSZE Z RUCHEM

fuhr
Kontakt:

#147 Post autor: fuhr » 22 lis 2005, o 15:08

Kaj jest jakieś twierdzenie ? Jest sceptycyzm. To prziłazi z latami. Szczególnie gdy pod szildem "niebiesko krew czy serce" chowo sie smierdzące sprawki
Walot, Gorawski, Jojko,

http://www.comtv.pl/flv/POLONIA_BYTOM--RUCH_CHORZOW.flv

na koncu jest wywiad z Pepe - czy nie tak ma wygladac zawodnik po przegranym meczu...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#148 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 15:12

prezes22 pisze:DO ŁOWCY!!!!!!!!!

TY STARY wszystkich krytykujesz jak zes jest taki znawca to stary napisz toja potencjalna lista zawodnikow ktory maja przyjsc do ruchu !!!! stary napisz a nie napierdalaja sie z propozycji deva czy mojej zobaczymy co napiszesz.
Do Gerharta
godosz ze cza szlifowac perelki -przeciea idzie zakupic mlodych zdolnych i wypozyczyc ich np do Radzionkowa sie ograc bo jak chcemy pierwsza lige to mlodymi tego nie zrobimy.oczywiscie w skladzie moze grac 7 rutyniarzy i 4 mlodych.

MOKRE ZAWSZE Z RUCHEM
prezes niy napierdalołech sie ino zapytołech to były słownie "dwa wyrazy". Odpowiedź sie som przeczytej.

Kto mo odejść napisołech dawno tymu (jeszcze latym) Fornalak (to wreszcie sie stało) i Bizacki, teraz dopisza Bartos za całokształt i Srutwa za rzady z tylnego fotela.

Teraz mi Prezes powiydz wiela momy kasy, to podom Ci nazwiska

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#149 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 15:19

fuhr pisze:

Walot, Gorawski, Jojko,

http://www.comtv.pl/flv/POLONIA_BYTOM--RUCH_CHORZOW.flv

na koncu jest wywiad z Pepe - czy nie tak ma wygladac zawodnik po przegranym meczu...
zgoda.
Ale rózne opinie o Pepku krążą pewno wiele wyssanych z palca. Zresztą są ludzie co go na przemian ganią i chwolą ale niy w takt jego gry i w takt niywiadomo czego.
Pozostana sceptyczny, kiedyś byłech bardzi ufny.

Zresztą na dziyn dzisiejszy "niebieskie serce" to jest wyświechtany argument stosowany jak sie już niy mo innych argumentów. Zresztą som sie zobocz.
Łudziński mo odejść bo blokuje miejsce Cielongowi i ani słowa o walorach czysto piłkarskich (zresztą te twierdzenie mo zerowe potwierdzynie w faktach). Czyli Bartnik (gorol z dziada pradziada) mo wylecieć bo Bartos mo niybieskie serce ?

prezes22

#150 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 15:23

do łowcy o miesiacy sie wadza z toba juz mi sie to znudzilo nie chce mi sie :):)

Zablokowany