Polonia Bytom - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
stałam nie daleko tego goscia, jak na moje oko to był jakis wypity koles , który najprawdopodobniej przyszedł z kumplami z poloni, chyba z szombierek, i kumplom sie języki rozwiązały ze niby ma eRke wydziarana, i ktos tam rzucił hasło zeby go rozebrac, ale babka z ochrony stała blisko i zawołała reszte i go wyprowadzili.bluefil pisze:A ten koles co z bani dostal to koszulke sciagnal, ze bylo widac eRke na klacie wytatuowana? Ciekawe, bo bylo dosc chlodno. Ja stalem nad 19R20 i jeszcze jakimis chlopakami od nas, ktorzy jakos niechetnie machali balonikami. Jeden to tak ledwo ledwo nadmuchal ten balonik. Az mi sie smiac chcialo:)

Pieka(R)y Śląskie....jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Ruch Chorzów gra..
19r20 tyn w czornej copce i niebieskiej jakli to mój bracik, szkoda że nie zrobiłeś więcej zdjęc w tamty kierunku nos tam był trzech, przed nami stał starszy gości z dwoma łebkami, jak śrutwa sztrzelił chopc łapy mieli w górze.
Braćik sie zagotowoł jak te szele zapolili, ale co można było zrobić.
Musieli my blisko stać koło siebie szkoda że my sie nie zgodali.
Pozdro i szcuneczek z fotki
-
- Kontakt:
Tak to jest jak sie ma kumpli z polonii i chodzi sie z nimi na szpile:) Dobrze, ze mu sie nic nie stalo.....Agnieszka pisze:stałam nie daleko tego goscia, jak na moje oko to był jakis wypity koles , który najprawdopodobniej przyszedł z kumplami z poloni, chyba z szombierek, i kumplom sie języki rozwiązały ze niby ma eRke wydziarana, i ktos tam rzucił hasło zeby go rozebrac, ale babka z ochrony stała blisko i zawołała reszte i go wyprowadzili.bluefil pisze:A ten koles co z bani dostal to koszulke sciagnal, ze bylo widac eRke na klacie wytatuowana? Ciekawe, bo bylo dosc chlodno. Ja stalem nad 19R20 i jeszcze jakimis chlopakami od nas, ktorzy jakos niechetnie machali balonikami. Jeden to tak ledwo ledwo nadmuchal ten balonik. Az mi sie smiac chcialo:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Tez tam stalem. Juz powyzej krzeselek, pod murkiem. Ciekawe ile Ruchu bylo, moze nawet kilka stowek:)jaru pisze:19r20 tyn w czornej copce i niebieskiej jakli to mój bracik, szkoda że nie zrobiłeś więcej zdjęc w tamty kierunku nos tam był trzech, przed nami stał starszy gości z dwoma łebkami, jak śrutwa sztrzelił chopc łapy mieli w górze.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
19r20 jeśli możesz to przeslij mi te fotki zgóry dziekuje i pozdrawiam.
[email protected].
[email protected].
-
- Kontakt:
aha i jakbyś mogł to przeslij mi na [email protected]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kolend pisze:Tracimy bramki po błędach indywidualnych. Zachowujemy się jak św. Mikołaj i rozdajemy prezenty. Dwóch, trzech piłkarzy nie pasuje do tej drużyny - mówił kapitan "niebieskich".
jeden to bizacki, drugi srutwa, trzeci bartos...
Czy cos nalezalo by dodac do wyzej wymienionej wypowiedzi?
Wiele sie czyta w tymze forum o p.Srutwie, ze on stara ustawiac sklad na mecz. Dlaczego? Jest od tego? A teraz kogo sie pozbyc z Ruchu. Cos tu nie tak.
Jednego sie obawiam: Odejscie trenera z Ruchu moze zrobic wiele zla. Przyklad p.Madrysza. Farnalino zarzada zaleglosci,p.M.Srutwa zarzada zaleglosci itd.
Czy wlasnie to nie jest ten spaw, spaw do lawki trenerskiej? Spaw p.Srutwy? Chodzi o naturalnie o zaleglosci placowe.
Zietkowi jest na reke wlasnie taki czlowiek trener bo nie rzada pieniedzy, ktore mu sie naleza. Dlatego jest nadal trenerem.
Przy dobrych zmyslach dawno by taki trener szukal juz nowego klubu. Ale nie w Ruchu, Rodzina Niebieska fajnista wymowka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do relacji w ComTV:
- przy pierwszej bramie dla Poloni widać jak Bartoś kryje na radar i wykonuje jakieś ekwilibrystyki dobiegając do podającego
- przy drugiej bramie Bartos odpuszcza całkowicie skrzydłowego, są w jednej linni, a skrzydłowy na 10 m uzyskuje 5m przewagi nad Bartosem, po czym Bartos próbuje gonić Rozmusa ale dobiega po oddaniu strzału do bramy. Odpuscił podającego i nie dobiegł do strzelca, dwa błedy w tej akcji.
- co do nieuznanej bramki, to relacja niewiele nam wyjasnia, albowiem kamera jest spóźniona i w momencie kiedy pokazuje Śrutwę ten jest przed obrońcą, ale piłka jest już w locie. Jak było w momencie podania trudno wnioskować. Tego nie dowiemy się już nigdy.
- faul przy czerwonej - nic nie widać
- faul w pierwszej połowie - też ch... widać, to nie C+, obrońca wybił Śrutwie ta piłka, ale czy go przy okazji nie faulowoł, na podstawie relacji się tego nie stwierdzi.
Najlepszy jest wywiad z Pepe. Roney wypisz wymaluj. Skoromny, pozytywnie nastawiony synek, chocią zwidac ze też przeżywo porażka.
- przy pierwszej bramie dla Poloni widać jak Bartoś kryje na radar i wykonuje jakieś ekwilibrystyki dobiegając do podającego
- przy drugiej bramie Bartos odpuszcza całkowicie skrzydłowego, są w jednej linni, a skrzydłowy na 10 m uzyskuje 5m przewagi nad Bartosem, po czym Bartos próbuje gonić Rozmusa ale dobiega po oddaniu strzału do bramy. Odpuscił podającego i nie dobiegł do strzelca, dwa błedy w tej akcji.
- co do nieuznanej bramki, to relacja niewiele nam wyjasnia, albowiem kamera jest spóźniona i w momencie kiedy pokazuje Śrutwę ten jest przed obrońcą, ale piłka jest już w locie. Jak było w momencie podania trudno wnioskować. Tego nie dowiemy się już nigdy.
- faul przy czerwonej - nic nie widać
- faul w pierwszej połowie - też ch... widać, to nie C+, obrońca wybił Śrutwie ta piłka, ale czy go przy okazji nie faulowoł, na podstawie relacji się tego nie stwierdzi.
Najlepszy jest wywiad z Pepe. Roney wypisz wymaluj. Skoromny, pozytywnie nastawiony synek, chocią zwidac ze też przeżywo porażka.
-
- Kontakt:
Tak Gerhat nie dowiemy sie juz czy byl spalony czy nie ,czy byl faul albo go nie bylo...
Mecz zesmy przegrali i tylko to sie liczy...Wstyd i tyle!Widzieliscie jak sie kopacze poloni cieszyli,choc sa slabsi udowodnieli nam wielkiemu klubowi z Cichej ze moga nam do***ac.
Zreszta teraz kazdy sie cieszy tylko nie my.
A bartos to napewno kajs zabalowol i nie miol sily lotac.
Pepe tyz mi sie podobol.Mam nadzieje ze jeszcze pokaze na co go stac!
Mecz zesmy przegrali i tylko to sie liczy...Wstyd i tyle!Widzieliscie jak sie kopacze poloni cieszyli,choc sa slabsi udowodnieli nam wielkiemu klubowi z Cichej ze moga nam do***ac.
Zreszta teraz kazdy sie cieszy tylko nie my.
A bartos to napewno kajs zabalowol i nie miol sily lotac.
Pepe tyz mi sie podobol.Mam nadzieje ze jeszcze pokaze na co go stac!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]