Polonia Bytom - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Pieniondz

#181 Post autor: Pieniondz » 21 lis 2005, o 10:47

Byłem, widziałem i :evil: .....gra wyrównana, Polonia ambitniejsza, od nas dośc sporo chłopa, doping Polonii nienajgorszy

Agnieszka
Kontakt:

#182 Post autor: Agnieszka » 21 lis 2005, o 10:52

bluefil pisze:A ten koles co z bani dostal to koszulke sciagnal, ze bylo widac eRke na klacie wytatuowana? Ciekawe, bo bylo dosc chlodno. Ja stalem nad 19R20 i jeszcze jakimis chlopakami od nas, ktorzy jakos niechetnie machali balonikami. Jeden to tak ledwo ledwo nadmuchal ten balonik. Az mi sie smiac chcialo:)
stałam nie daleko tego goscia, jak na moje oko to był jakis wypity koles , który najprawdopodobniej przyszedł z kumplami z poloni, chyba z szombierek, i kumplom sie języki rozwiązały ze niby ma eRke wydziarana, i ktos tam rzucił hasło zeby go rozebrac, ale babka z ochrony stała blisko i zawołała reszte i go wyprowadzili. :!:
Pieka(R)y Śląskie....jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Ruch Chorzów gra..

jaru

#183 Post autor: jaru » 21 lis 2005, o 12:53

19r20 tyn w czornej copce i niebieskiej jakli to mój bracik, szkoda że nie zrobiłeś więcej zdjęc w tamty kierunku nos tam był trzech, przed nami stał starszy gości z dwoma łebkami, jak śrutwa sztrzelił chopc łapy mieli w górze.

Braćik sie zagotowoł jak te szele zapolili, ale co można było zrobić.
Musieli my blisko stać koło siebie szkoda że my sie nie zgodali.

Pozdro i szcuneczek z fotki

bluefil
Kontakt:

#184 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:10

Agnieszka pisze:
bluefil pisze:A ten koles co z bani dostal to koszulke sciagnal, ze bylo widac eRke na klacie wytatuowana? Ciekawe, bo bylo dosc chlodno. Ja stalem nad 19R20 i jeszcze jakimis chlopakami od nas, ktorzy jakos niechetnie machali balonikami. Jeden to tak ledwo ledwo nadmuchal ten balonik. Az mi sie smiac chcialo:)
stałam nie daleko tego goscia, jak na moje oko to był jakis wypity koles , który najprawdopodobniej przyszedł z kumplami z poloni, chyba z szombierek, i kumplom sie języki rozwiązały ze niby ma eRke wydziarana, i ktos tam rzucił hasło zeby go rozebrac, ale babka z ochrony stała blisko i zawołała reszte i go wyprowadzili. :!:
Tak to jest jak sie ma kumpli z polonii i chodzi sie z nimi na szpile:) Dobrze, ze mu sie nic nie stalo.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

bluefil
Kontakt:

#185 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:11

jaru pisze:19r20 tyn w czornej copce i niebieskiej jakli to mój bracik, szkoda że nie zrobiłeś więcej zdjęc w tamty kierunku nos tam był trzech, przed nami stał starszy gości z dwoma łebkami, jak śrutwa sztrzelił chopc łapy mieli w górze.

Braćik sie zagotowoł jak te szele zapolili, ale co można było zrobić.
Musieli my blisko stać koło siebie szkoda że my sie nie zgodali.

Pozdro i szcuneczek z fotki
Tez tam stalem. Juz powyzej krzeselek, pod murkiem. Ciekawe ile Ruchu bylo, moze nawet kilka stowek:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#186 Post autor: 19r20 » 21 lis 2005, o 14:17

zdjęć jest ze 40 ale nie bede wszystkich dawał na strone bo to się mija z celem
chyba że ktoś chce to wyśle zdjecia z trybun można się odszukać
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

kiko133
Kontakt:

#187 Post autor: kiko133 » 21 lis 2005, o 15:50

19r20 jakbyś mogł to prześlij mi reszte zdjeć

jaru

#188 Post autor: jaru » 21 lis 2005, o 16:15

19r20 jeśli możesz to przeslij mi te fotki zgóry dziekuje i pozdrawiam.
[email protected].

kiko133
Kontakt:

#189 Post autor: kiko133 » 21 lis 2005, o 16:30

aha i jakbyś mogł to przeslij mi na [email protected]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#190 Post autor: spyru » 21 lis 2005, o 16:58

kolend

#191 Post autor: kolend » 21 lis 2005, o 18:45

Tracimy bramki po błędach indywidualnych. Zachowujemy się jak św. Mikołaj i rozdajemy prezenty. Dwóch, trzech piłkarzy nie pasuje do tej drużyny - mówił kapitan "niebieskich".

jeden to bizacki, drugi srutwa, trzeci bartos... :D

Osiedlok

#192 Post autor: Osiedlok » 21 lis 2005, o 20:18

kolend pisze:Tracimy bramki po błędach indywidualnych. Zachowujemy się jak św. Mikołaj i rozdajemy prezenty. Dwóch, trzech piłkarzy nie pasuje do tej drużyny - mówił kapitan "niebieskich".

jeden to bizacki, drugi srutwa, trzeci bartos... :D

Czy cos nalezalo by dodac do wyzej wymienionej wypowiedzi?
Wiele sie czyta w tymze forum o p.Srutwie, ze on stara ustawiac sklad na mecz. Dlaczego? Jest od tego? A teraz kogo sie pozbyc z Ruchu. Cos tu nie tak.
Jednego sie obawiam: Odejscie trenera z Ruchu moze zrobic wiele zla. Przyklad p.Madrysza. Farnalino zarzada zaleglosci,p.M.Srutwa zarzada zaleglosci itd.
Czy wlasnie to nie jest ten spaw, spaw do lawki trenerskiej? Spaw p.Srutwy? Chodzi o naturalnie o zaleglosci placowe.
Zietkowi jest na reke wlasnie taki czlowiek trener bo nie rzada pieniedzy, ktore mu sie naleza. Dlatego jest nadal trenerem.
Przy dobrych zmyslach dawno by taki trener szukal juz nowego klubu. Ale nie w Ruchu, Rodzina Niebieska fajnista wymowka.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: gerhat » 21 lis 2005, o 20:46

Lukas w relacji z meczu na głownej jest jedna mała nieścisłość.
Przy nieuznanej bramce Śrutwy dośrodkowywał z prawej Biza a nie Bartos. Było to jedyne dobre zagranie Bizy w meczu, bo z lewej flanki w piwerwszej połowie jego centry były się pożal się boże, a w drugiej połowie nie było wcale.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: gerhat » 21 lis 2005, o 21:38

Co do relacji w ComTV:
- przy pierwszej bramie dla Poloni widać jak Bartoś kryje na radar i wykonuje jakieś ekwilibrystyki dobiegając do podającego
- przy drugiej bramie Bartos odpuszcza całkowicie skrzydłowego, są w jednej linni, a skrzydłowy na 10 m uzyskuje 5m przewagi nad Bartosem, po czym Bartos próbuje gonić Rozmusa ale dobiega po oddaniu strzału do bramy. Odpuscił podającego i nie dobiegł do strzelca, dwa błedy w tej akcji.
- co do nieuznanej bramki, to relacja niewiele nam wyjasnia, albowiem kamera jest spóźniona i w momencie kiedy pokazuje Śrutwę ten jest przed obrońcą, ale piłka jest już w locie. Jak było w momencie podania trudno wnioskować. Tego nie dowiemy się już nigdy.
- faul przy czerwonej - nic nie widać
- faul w pierwszej połowie - też ch... widać, to nie C+, obrońca wybił Śrutwie ta piłka, ale czy go przy okazji nie faulowoł, na podstawie relacji się tego nie stwierdzi.

Najlepszy jest wywiad z Pepe. Roney wypisz wymaluj. Skoromny, pozytywnie nastawiony synek, chocią zwidac ze też przeżywo porażka.

HBSiwy
Kontakt:

#195 Post autor: HBSiwy » 21 lis 2005, o 21:56

Tak Gerhat nie dowiemy sie juz czy byl spalony czy nie ,czy byl faul albo go nie bylo...
Mecz zesmy przegrali i tylko to sie liczy...Wstyd i tyle!Widzieliscie jak sie kopacze poloni cieszyli,choc sa slabsi udowodnieli nam wielkiemu klubowi z Cichej ze moga nam do***ac.
Zreszta teraz kazdy sie cieszy tylko nie my.
A bartos to napewno kajs zabalowol i nie miol sily lotac.
Pepe tyz mi sie podobol.Mam nadzieje ze jeszcze pokaze na co go stac!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

ODPOWIEDZ