Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???
Z dzisiejszego PS:
Czy jest pan zainteresowany objeciem posady trenera Ruchu Chorzow? Panska znajomosc z wlascicielem klubu Mariuszem Klimkiem ma tu niebagatelne znaczenie.
Marek Wcecialowski:Obaj jestesmy wychowankami Stadionu Slaskiego i nie bede ukrywal, ze jestesmy dobrymi znajomymi. Z Mariuszem rozmawialem o Ruchu, ale dopoki nie ma konkretu, czyli podpisanej umowy, nie mozna niczego przesadzac. Oczywiscie, chcialbym wrocic do pracy, ale rynek jest trudny. Prowadze rozmowy, ale nie ma jeszcze faktow. Mysle tez o stazu zagranicznym, by otrzymac licencje trenerska.
Czy jest pan zainteresowany objeciem posady trenera Ruchu Chorzow? Panska znajomosc z wlascicielem klubu Mariuszem Klimkiem ma tu niebagatelne znaczenie.
Marek Wcecialowski:Obaj jestesmy wychowankami Stadionu Slaskiego i nie bede ukrywal, ze jestesmy dobrymi znajomymi. Z Mariuszem rozmawialem o Ruchu, ale dopoki nie ma konkretu, czyli podpisanej umowy, nie mozna niczego przesadzac. Oczywiscie, chcialbym wrocic do pracy, ale rynek jest trudny. Prowadze rozmowy, ale nie ma jeszcze faktow. Mysle tez o stazu zagranicznym, by otrzymac licencje trenerska.
-
wg mnie Wlecial jako trener w zabrzu pokazal dosc duzo (ku mojemu zaskoczeniu)kibic1920 pisze:Z dzisiejszego PS:
jednak problem jest jeden - czy bedzie w ruchu sie umial postawic niebieskiej rodzinie, obiektywnie spojrzec na dawnych kolegow z boiska itp itd bo u nas na pewno potrzebny jest ktos z silna reka...
Powiec mi kaj ty mosz tych naszych zdolnych wychowankow???? bo jo ina znom dwóch baszczu i goraViro pisze:jezeli mowiy o 17 latkach w 1 druzynie to wystarczy zobaczyc na Banik Ostrava , ktory zbudowal swoja potege na mlodziezy i wychowankach!!! glowny nacisk postawili na szkolenie mlodziezy na tym zbijaja kase i osiagaja wyniki
nastepny przyklad Legia i stopniowe wprowadzanie mlodych
tylko u nas maja do tego jajies opry a nasi wychowankowie sa znani graja w ronych klubach a my pozbywalismy sie ich za grosze lub w dziwnych okolicznosciach
jesli chodzi o naszych mlodych to jedynymi godnymi mlodymi to sa janoszka i babiarz, bo cwielong na swoj wiek juz je ograny w 2 lidze, jesli chodzi o wawrzynczoka to niestety ale chlop nimo szybkosci a foszmanczyk powinien zostac wypozyczony bo narazie jest za slaby na 1 sklad
najwiekszy potencjal to mo petasz ale cos czuja ze on kariery nie zrobi bo typ raczej imprezowicza:) zreszta mom nadzieja ze sie myla
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba nie, tylko że na tej sali to możemy sobie tylko pogadać. A na sali przy ul. Cichej wszystko sie możę zdażyć.Czy jest na sali jeszcze ktoś, kto chciołby dać szansa naszymu trenerowi ?
To mnie po prostu rozwaliło na łopatki. Jeżeli wspólnie dojdą do wniosku.....trener Fornalak nie wyklucza odejścia z Cichej, jeśli zajdzie taka potrzeba - Jeżeli wspólnie dojdziemy do wniosku, że lepiej będzie jeżeli ja odejdę, to podam się do dymisji – powiedział szkoleniowiec „Niebieskich” po niedzielnym spotkaniu z Polonią.
HONORU - BRAK

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widziałem na meczu Wleciała, nie wiem czy był Edek, ale mom nadzieja że się temu przyglądo i w swoim czasie zaberze głos.
Wspólnie, oznacza: Klimek, Fornalak, Srutwa, Biza, Bartos, czyli nieofciajlna rada nadzorcza, potocznie zwana Rodziną.
Nie muszą się naradzać, efekt jest do przewidzenia. Zamiast trenera wydupią Petasza
Wspólnie, oznacza: Klimek, Fornalak, Srutwa, Biza, Bartos, czyli nieofciajlna rada nadzorcza, potocznie zwana Rodziną.
Nie muszą się naradzać, efekt jest do przewidzenia. Zamiast trenera wydupią Petasza

- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:-) Zamiast trenera wydupią Petasza :-)
Gerhat niestety coroz częścij Ci przyznaja racja. Albo sie starzeja, albo mi sie wzrok poprawio.
W takich nastrojach my downo niy kończyli rundy. Wstyd, gorycz porażki, bezsilność...... byle do wiosny. Oby bez Formala.
Gerhat niestety coroz częścij Ci przyznaja racja. Albo sie starzeja, albo mi sie wzrok poprawio.
W takich nastrojach my downo niy kończyli rundy. Wstyd, gorycz porażki, bezsilność...... byle do wiosny. Oby bez Formala.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
Mnie juz w tym klubie nic nie zdziwi!W normalnym profesjonalnym klubie w zaistnialej sytuacji trener podaje sie do dymisji zaraz po meczu(jak ma za grosz honoru) lub na drugi dzien albo zwalnia go zarzad za takie gowno.A u nos cisza wszystko jest ok poprostu wpadka-plakac sie chce istno mafia,co sezon ta sama sytuacja juz sie rzygac od tego chce.Co wy robicie z Ruchem?ch** w dupe Niebieskiej rodzinie!!! ale my mozemy tylko pisac... a zreszta co to do jak Fornal bedzie usuniety,przeciez przyjdzie nastepny z Niebieskiej rodzinki -Wlecial i bedzie dalej to samo.
Tak mi sie wydaje ze jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest zrobienie czegos przez kibicow rozgonic te towazystwo i tyle,ale jakos nawet w to nie wieze!
Tak mi sie wydaje ze jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest zrobienie czegos przez kibicow rozgonic te towazystwo i tyle,ale jakos nawet w to nie wieze!
Ostatnio zmieniony 21 lis 2005, o 11:53 przez COBRA, łącznie zmieniany 2 razy.
A jo znowu gdzieś czytołek w wywiadzie z Marx'em że jego nie interesuje trenowanie Ruchu w II lidze.Moim skromnym zdaniem jeśli się nie wy***rdoli całego składu(no powiedzmy 99%)to ŻADEN trener nam nie pomożejuan21 pisze:D_T_G jo słyszoł. Podbno Joachim Marx powiedział ze jakby tylko dostał propozycje to napewno by powaznie to przemyslał i chetnie by wrocił. Jest obecnie we francji chyba. No ale to tylko takie gdybanie ze..podobno....