Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Po ilu meczach wyleci "trener" F.

zarząd zdąrzy się obudzić jeszcze przed pierwszą kolejką
4
2%
po trzech pierwszych wtopach
14
6%
po pięciu wtopach
20
9%
po przepieprzonej jesieni
83
35%
po spadku do III ligi
26
11%
nigdy
20
9%
jutro kupi go Barca
67
29%

Liczba głosów: 234

Wiadomość
Autor
kibic1920

#226 Post autor: kibic1920 » 16 lis 2005, o 21:32

Z dzisiejszego PS:

Czy jest pan zainteresowany objeciem posady trenera Ruchu Chorzow? Panska znajomosc z wlascicielem klubu Mariuszem Klimkiem ma tu niebagatelne znaczenie.
Marek Wcecialowski:Obaj jestesmy wychowankami Stadionu Slaskiego i nie bede ukrywal, ze jestesmy dobrymi znajomymi. Z Mariuszem rozmawialem o Ruchu, ale dopoki nie ma konkretu, czyli podpisanej umowy, nie mozna niczego przesadzac. Oczywiscie, chcialbym wrocic do pracy, ale rynek jest trudny. Prowadze rozmowy, ale nie ma jeszcze faktow. Mysle tez o stazu zagranicznym, by otrzymac licencje trenerska.

kolend

#227 Post autor: kolend » 17 lis 2005, o 11:23

kibic1920 pisze:Z dzisiejszego PS:

Czy jest pan zainteresowany objeciem posady trenera Ruchu Chorzow? Panska znajomosc z wlascicielem klubu Mariuszem Klimkiem ma tu niebagatelne znaczenie.
Marek Wcecialowski:Obaj jestesmy wychowankami Stadionu Slaskiego i nie bede ukrywal, ze jestesmy dobrymi znajomymi. Z Mariuszem rozmawialem o Ruchu, ale dopoki nie ma konkretu, czyli podpisanej umowy, nie mozna niczego przesadzac. Oczywiscie, chcialbym wrocic do pracy, ale rynek jest trudny. Prowadze rozmowy, ale nie ma jeszcze faktow. Mysle tez o stazu zagranicznym, by otrzymac licencje trenerska.
wg mnie Wlecial jako trener w zabrzu pokazal dosc duzo (ku mojemu zaskoczeniu)
jednak problem jest jeden - czy bedzie w ruchu sie umial postawic niebieskiej rodzinie, obiektywnie spojrzec na dawnych kolegow z boiska itp itd bo u nas na pewno potrzebny jest ktos z silna reka...

D_T_G

#228 Post autor: D_T_G » 20 lis 2005, o 21:21

A spotkaliście się już z plotką o tym, że Joachim Marx wrac do Polski i możliwe, że do Ruchu? Bo mnie to szczerze mówiąc piekielnie zaskoczyło, i słyszałem o tym tylko z jednego źródła...

EDIT: Upps dwa posty, proszę skasować poprzedni i ten tekst od EDIT. End Of Edit

prezes22

#229 Post autor: prezes22 » 20 lis 2005, o 21:29

Viro pisze:jezeli mowiy o 17 latkach w 1 druzynie to wystarczy zobaczyc na Banik Ostrava , ktory zbudowal swoja potege na mlodziezy i wychowankach!!! glowny nacisk postawili na szkolenie mlodziezy na tym zbijaja kase i osiagaja wyniki
nastepny przyklad Legia i stopniowe wprowadzanie mlodych
tylko u nas maja do tego jajies opry a nasi wychowankowie sa znani graja w ronych klubach a my pozbywalismy sie ich za grosze lub w dziwnych okolicznosciach
Powiec mi kaj ty mosz tych naszych zdolnych wychowankow???? bo jo ina znom dwóch baszczu i gora

jesli chodzi o naszych mlodych to jedynymi godnymi mlodymi to sa janoszka i babiarz, bo cwielong na swoj wiek juz je ograny w 2 lidze, jesli chodzi o wawrzynczoka to niestety ale chlop nimo szybkosci a foszmanczyk powinien zostac wypozyczony bo narazie jest za slaby na 1 sklad

najwiekszy potencjal to mo petasz ale cos czuja ze on kariery nie zrobi bo typ raczej imprezowicza:) zreszta mom nadzieja ze sie myla

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: gerhat » 21 lis 2005, o 08:31

jest poniedziałek godz. 8.30
FORNALAK - kaj jest dymisja, mosz honor?????

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#231 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 09:07

Czy jest na sali jeszcze ktoś, kto chciołby dać szansa naszymu trenerowi ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#232 Post autor: Slawko » 21 lis 2005, o 10:23

Powiedzmy ze Fornal odejdzie... ewentualni kandydaci to Wlecial albo Lorens wiec wszystko zostaje w niebieskiej rodzinie....
Co nie zmienia faktu ze z trojga zlego wole Edka.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#233 Post autor: spyru » 21 lis 2005, o 10:36

Czy jest na sali jeszcze ktoś, kto chciołby dać szansa naszymu trenerowi ?
Chyba nie, tylko że na tej sali to możemy sobie tylko pogadać. A na sali przy ul. Cichej wszystko sie możę zdażyć.
trener Fornalak nie wyklucza odejścia z Cichej, jeśli zajdzie taka potrzeba - Jeżeli wspólnie dojdziemy do wniosku, że lepiej będzie jeżeli ja odejdę, to podam się do dymisji – powiedział szkoleniowiec „Niebieskich” po niedzielnym spotkaniu z Polonią.
To mnie po prostu rozwaliło na łopatki. Jeżeli wspólnie dojdą do wniosku.....
HONORU - BRAK :evil:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: gerhat » 21 lis 2005, o 10:57

Widziałem na meczu Wleciała, nie wiem czy był Edek, ale mom nadzieja że się temu przyglądo i w swoim czasie zaberze głos.

Wspólnie, oznacza: Klimek, Fornalak, Srutwa, Biza, Bartos, czyli nieofciajlna rada nadzorcza, potocznie zwana Rodziną.
Nie muszą się naradzać, efekt jest do przewidzenia. Zamiast trenera wydupią Petasza :)

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: AdiC » 21 lis 2005, o 11:31

:-) Zamiast trenera wydupią Petasza :-)
Gerhat niestety coroz częścij Ci przyznaja racja. Albo sie starzeja, albo mi sie wzrok poprawio.
W takich nastrojach my downo niy kończyli rundy. Wstyd, gorycz porażki, bezsilność...... byle do wiosny. Oby bez Formala.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

juan21

#236 Post autor: juan21 » 21 lis 2005, o 11:35

D_T_G jo słyszoł. Podbno Joachim Marx powiedział ze jakby tylko dostał propozycje to napewno by powaznie to przemyslał i chetnie by wrocił. Jest obecnie we francji chyba. No ale to tylko takie gdybanie ze..podobno....

COBRA

#237 Post autor: COBRA » 21 lis 2005, o 11:45

Mnie juz w tym klubie nic nie zdziwi!W normalnym profesjonalnym klubie w zaistnialej sytuacji trener podaje sie do dymisji zaraz po meczu(jak ma za grosz honoru) lub na drugi dzien albo zwalnia go zarzad za takie gowno.A u nos cisza wszystko jest ok poprostu wpadka-plakac sie chce istno mafia,co sezon ta sama sytuacja juz sie rzygac od tego chce.Co wy robicie z Ruchem?ch** w dupe Niebieskiej rodzinie!!! ale my mozemy tylko pisac... a zreszta co to do jak Fornal bedzie usuniety,przeciez przyjdzie nastepny z Niebieskiej rodzinki -Wlecial i bedzie dalej to samo.
Tak mi sie wydaje ze jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest zrobienie czegos przez kibicow rozgonic te towazystwo i tyle,ale jakos nawet w to nie wieze!
Ostatnio zmieniony 21 lis 2005, o 11:53 przez COBRA, łącznie zmieniany 2 razy.

Luke

#238 Post autor: Luke » 21 lis 2005, o 11:49

juan21 pisze:D_T_G jo słyszoł. Podbno Joachim Marx powiedział ze jakby tylko dostał propozycje to napewno by powaznie to przemyslał i chetnie by wrocił. Jest obecnie we francji chyba. No ale to tylko takie gdybanie ze..podobno....
A jo znowu gdzieś czytołek w wywiadzie z Marx'em że jego nie interesuje trenowanie Ruchu w II lidze.Moim skromnym zdaniem jeśli się nie wy***rdoli całego składu(no powiedzmy 99%)to ŻADEN trener nam nie pomoże :!: "Z gówna bicza się nie ukrynci".

jaru

#239 Post autor: jaru » 21 lis 2005, o 13:58

Jesli się nic nie zmieni to bydzie jadna wielka dupa, jak jest zresztą obecnie.
Pokładać nadzieje że będzie trener taki jak my chcemy, chop nic z tego.
Trzeba cierpliwie czekać, aż wielka rodzina obmyśli nowe antidotum, ale boja sie że bydzie tako samo mizeria.

OBY NIE :twisted:

19_BLUE_20

#240 Post autor: 19_BLUE_20 » 21 lis 2005, o 14:17

OBY NIE bo jak zwalimy wiosnę to się zrzygam :rzygi: :rzygi2: więc :shoot: :fuck: fornalaka RAUS!!![/quote]

ODPOWIEDZ