- nie pamiętom abyś pisoł o wystąpieniu ze Stowarzyszenia KS Ruch Chorzów, g woli ścisłości byłeś nie tylko członkiem Stowarzyszenia ale również Członkiem Zarządu tego Stowarzyszenia a to delikatno różnica. Członek Zarządu nie występuje tylko składo rezygnacja i jest odwoływany. O tym też nigdzie nie czytałem ale przyjmuja do wiadomości że tak jest, a ta nieścisłość w twojej odpowiedzi to zwykła omyłka.
- nie znam aktu notarilanego SSA, ale z informacji prasowych można się było dowiedzieć że Stowarzyszenie KS Ruch w zamian za udziały dało spółce miejsce w lidze, logo i zawodników I drużyny. Być może jest inaczej, moze jest drugie dno i SSA przejeła to nie za udziały ale za działy czy cokolwiek, faktem jest ekipa Mleczki zasiado na trybunie głownej na miejscach przeznaczonych dla oficjeli klubu
- ze Sklepowiczem to nie porównanie ale pytanie, bo z czasów SS Niebiescy mom jak najlepsze zdanie o Tobie, jeżeli jesteś urażony to sorki
- efekty - jeżeli czułeś się przedstawicielem NU w Zarządzie i tylko z tą grupą się identyfikujesz to dla tej grupy sa to wymierne efekty, dla reszty albo nie starczyło czasu albo jest to jak napisałeś 0
Nie wiem czy mosz obecnie jakieś funkcje czy to tylko hobby bo nie rozumia tekstu :
Może informacja jest dla wybranych albo dla tych co pytają inaczej. Jo pytom publicznie bo nie czuja się wybrany, ale przy nadażającej się okazji na szpilu spróbuja się dowiedzieć. Nie musisz udzielać dalszych odpowiedzi, bo dzięki dzisiejszej informacji o wystąpieniu ze Stowrzyszenia czuj się zwolniony z odpowiedzi na mocy mandatu udzielonego w głosowaniu przezemnie. O tym nie wiedziałem dlatego publicznie pytałem.Ci co sie interesujom i łażom na szpile i chcom sie dowiedzieć to sie dowiadujom
ps
jak będziesz chcioł coś wyjaśnić albo dalej wyprowadzać mnie z błedu to juz na priv, i nie z obowiązku ale z chęci, jeżeli takowe mosz