piast-RUCH
-
- Kontakt:
DOKLADNIE HASSAN A GDY CZYTOLEM WYPOWIEDZ SRUTWY ZE DECYDUJACYM MOMENTEM BYLO TO ZE SEDZIA NIE DOL CERWONEJ ZA FAUL NA BIZACKIM A MI SIE WYDAJE ZE DECYDUJACYM MOMENTEM BYLO TO, I TO ZE WLASNIE NIE PODOL DO PEPKA I BYLO BY 2:0 I INACZEJ ZAPEWNE MECZ BY SIE POTOCZYL ALE TRODNO POZDRO PEPE NIE DEJ SIE ku*** POMIATAC SZKODA ZE NIE GROSZ JUZ UNOS W PIATKACH NA KALINE NARA
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
kilka zdjęć
więcej na www.gorny.slask.prv.pl

radośc po bramce

1 pokaz piasta

flagi gliwic

2 pokaz piasta po 2 bramce dla nich

sektorówka pikników-napinaczy z piasta

podziękowania od naszych beznadziejnych kopaczy
więcej na www.gorny.slask.prv.pl

radośc po bramce

1 pokaz piasta

flagi gliwic

2 pokaz piasta po 2 bramce dla nich

sektorówka pikników-napinaczy z piasta

podziękowania od naszych beznadziejnych kopaczy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jest forum dyskusyjne i nikt mi nie zabroni komentarzy a zwłaszcza ty.Mecz odpusciłem i nie bede sie tłumaczył czemu.Dlatego zaznaczyłem ze pisałem tego posta po przeczytaniu relacji.I nie wyskakuj mi ze mam jezdzic na mecze bo na tych na których miałem i mogłem byc to byłem.bluefil pisze:Hassan ty lepiej idz na mecz, a nie komentuj po przeczytaniu sprawozdan i artykulow.
- osik
- Kontakt:
Jo nie wiem czy to jest sarkazm, bo jo żech myśloł że ciulna po tej relacji na comTV jak Mario sie żalił. On myśli że jest nojbardziej poszkodowany w tej drużynie i do RUCHU zrobił chyba wiencyj od CIEŚLIKA. Kibice to hu** co sie na nim wyżywają jak on gro jak z nut. Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany", albo" niech se mówią co chcą, ja się i tak tym nie przejmuję" i jeszcze wiele innych złotych myśli. Potwierdził też że w RUCHU mode nie mają życia, a na zima szykują się wzmocnienia z doświadczonych graczy/może Miziarubin pisze:po obejrzeniu relacji w comTV.pl powiem jedno
MARIUSZ ŚRUTWA KS RUCH !!!
pozdRo

- radzion
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:radzion pisze:no w sumie tu ale mo racja, a jak ktos sie z tym nie zgadzo to jest wybitnym kretynem i prostakiem!Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany",

I o to w tym wszystkim chodzi .
-
- Kontakt:
Hassan chodzi o to, zebys nie konstruowal swoich komentarzy bazujac na tym co ktos napisal. To nie jest zupelnie obiektywne, a ty mowisz o czyms czego nie widziales. Bo wujek ciotki, brata babci powiedzial..........
Tyle w temacie.
Ja sie zgadzam z Lutzen z Bogdanem Kalusem i innymi. To juz nie jest kwestia, czy Mario ma grac czy nie (o tym decyduje trener), ale o troche szacunku dla tego pilkarza/czlowieka. Kto ma go szanowac jak nie my? Zabole, gieksiarze.......
Tyle w temacie.
Ja sie zgadzam z Lutzen z Bogdanem Kalusem i innymi. To juz nie jest kwestia, czy Mario ma grac czy nie (o tym decyduje trener), ale o troche szacunku dla tego pilkarza/czlowieka. Kto ma go szanowac jak nie my? Zabole, gieksiarze.......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- L.G
- Kontakt: