piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
domin11hks
Kontakt:

#136 Post autor: domin11hks » 7 lis 2005, o 11:04

kule a moze ktos zdjecia z naszego sektora :D

Hassan

#137 Post autor: Hassan » 7 lis 2005, o 11:14

Ztego co czytałem relacje to zaś mnie Śrutwa wkurwił.Jak pepek mu zle podoł to by ponoc ze złosci słupka nie złomoł ale przy innej okazji gdy miał pepka na leprzej pozycji to sie posempił.sk***iel hu* że szczelił ta brama powinni go wy***ac z druzyny :evil:

Blue''White

#138 Post autor: Blue''White » 7 lis 2005, o 11:41

DOKLADNIE HASSAN A GDY CZYTOLEM WYPOWIEDZ SRUTWY ZE DECYDUJACYM MOMENTEM BYLO TO ZE SEDZIA NIE DOL CERWONEJ ZA FAUL NA BIZACKIM A MI SIE WYDAJE ZE DECYDUJACYM MOMENTEM BYLO TO, I TO ZE WLASNIE NIE PODOL DO PEPKA I BYLO BY 2:0 I INACZEJ ZAPEWNE MECZ BY SIE POTOCZYL ALE TRODNO POZDRO PEPE NIE DEJ SIE ku*** POMIATAC SZKODA ZE NIE GROSZ JUZ UNOS W PIATKACH NA KALINE NARA

fuhr
Kontakt:

#139 Post autor: fuhr » 7 lis 2005, o 11:58

wylacz capsa :!:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#140 Post autor: 19r20 » 7 lis 2005, o 13:08

kilka zdjęć
więcej na www.gorny.slask.prv.pl

Obrazek
radośc po bramce
Obrazek
1 pokaz piasta
Obrazek
flagi gliwic
Obrazek
2 pokaz piasta po 2 bramce dla nich
Obrazek
sektorówka pikników-napinaczy z piasta
Obrazek
podziękowania od naszych beznadziejnych kopaczy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#141 Post autor: rubin » 7 lis 2005, o 17:51

po obejrzeniu relacji w comTV.pl powiem jedno

MARIUSZ ŚRUTWA KS RUCH !!!

pozdRo

buziok

#142 Post autor: buziok » 7 lis 2005, o 20:59

WYJAZD SIE LICZY OD ŁODZI[/list]

bluefil
Kontakt:

#143 Post autor: bluefil » 8 lis 2005, o 09:30

Hassan ty lepiej idz na mecz, a nie komentuj po przeczytaniu sprawozdan i artykulow.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Hassan

#144 Post autor: Hassan » 8 lis 2005, o 10:04

bluefil pisze:Hassan ty lepiej idz na mecz, a nie komentuj po przeczytaniu sprawozdan i artykulow.
To jest forum dyskusyjne i nikt mi nie zabroni komentarzy a zwłaszcza ty.Mecz odpusciłem i nie bede sie tłumaczył czemu.Dlatego zaznaczyłem ze pisałem tego posta po przeczytaniu relacji.I nie wyskakuj mi ze mam jezdzic na mecze bo na tych na których miałem i mogłem byc to byłem.

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#145 Post autor: osik » 8 lis 2005, o 10:47

rubin pisze:po obejrzeniu relacji w comTV.pl powiem jedno

pozdRo

Fundusz Emerytalny Niebiesko Jesien

PABLO,S

#146 Post autor: PABLO,S » 8 lis 2005, o 11:36

rubin pisze:po obejrzeniu relacji w comTV.pl powiem jedno

pozdRo
Jo nie wiem czy to jest sarkazm, bo jo żech myśloł że ciulna po tej relacji na comTV jak Mario sie żalił. On myśli że jest nojbardziej poszkodowany w tej drużynie i do RUCHU zrobił chyba wiencyj od CIEŚLIKA. Kibice to hu** co sie na nim wyżywają jak on gro jak z nut. Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany", albo" niech se mówią co chcą, ja się i tak tym nie przejmuję" i jeszcze wiele innych złotych myśli. Potwierdził też że w RUCHU mode nie mają życia, a na zima szykują się wzmocnienia z doświadczonych graczy/może Mizia :D /. i żeby nie było zaś że jada na niego, ino wkurwio mnie jego brak obiektywizmu i zadarty nos.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#147 Post autor: radzion » 8 lis 2005, o 12:28

Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany",
no w sumie tu ale mo racja, a jak ktos sie z tym nie zgadzo to jest wybitnym kretynem i prostakiem!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#148 Post autor: Lutz » 8 lis 2005, o 12:31

radzion pisze:
Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany",
no w sumie tu ale mo racja, a jak ktos sie z tym nie zgadzo to jest wybitnym kretynem i prostakiem!
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
I o to w tym wszystkim chodzi .

bluefil
Kontakt:

#149 Post autor: bluefil » 8 lis 2005, o 13:00

Hassan chodzi o to, zebys nie konstruowal swoich komentarzy bazujac na tym co ktos napisal. To nie jest zupelnie obiektywne, a ty mowisz o czyms czego nie widziales. Bo wujek ciotki, brata babci powiedzial..........
Tyle w temacie.
Ja sie zgadzam z Lutzen z Bogdanem Kalusem i innymi. To juz nie jest kwestia, czy Mario ma grac czy nie (o tym decyduje trener), ale o troche szacunku dla tego pilkarza/czlowieka. Kto ma go szanowac jak nie my? Zabole, gieksiarze.......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#150 Post autor: L.G » 8 lis 2005, o 13:29

No dobra Bluefil. Hassan napisoł swoj komentarz po przeczytaniu relacji i czynisz mu z tego zarzut.
Natomiast osoby na kere sie Ty powołujesz tyż meczu niy widziały a im niy odmawiosz obiektywności.
Dziwne trocha, niy uważosz ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

ODPOWIEDZ