ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#181 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 20:03

Lysy pisze:mam swoje zdanie na temat Śrutwy ale.....
Z racji tego że mieszkom w Gliwicach po szpilu z piastym wielu ludzi godało mi co takiego szpilera jak Śrutwa nie ma w II lidze.
Fakt. Niy ma, bo reszta takich gro abo w oldbojach abo łogony w niższych klasach

Krystian Szuster KS RUCH

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: AdiC » 7 lis 2005, o 20:32

Już widza że antyMario'w jest wiyncyj. Gerhat i Slavo zaczeli sie ścigać wto wiyncyj jadu na forum wypuści. I nawet występ na miara Ronaldo tych panów nie zadowoli. Jo sie ciesza że Mariusz pokozoł się z dobryj strony na Piascie i mom nadzieja że go zobacza w szpilach z Podbeskidziem i Polonią a swoją obecność Mariusz udokumentuje bramkami. Jeszcze roz wróca do tego co napisoł B. Kalus - póki co to starzy bramki strzelają a młodzi umiejętnościami im jeszcze ustępują. Zoboczcie wiela bramek mo Pepe abo młody Ecik. Mariusz im bala niy zabiyroł. Mogli sie wypracować i coś trefić. Aktualno forma Bizy to inno para kaloszy. Końcówka jesieni raczej nie jest udano w jego wykonaniu ale przypomnijcie sie co było rok tymu.... Faktycznie przerwa Krzyśkowi by się przydała.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Marek Nowak
Kontakt:

#183 Post autor: Marek Nowak » 7 lis 2005, o 20:32

gerhat pisze:No to teraz już wiemy czemu Petasz nie gro i jakie będą transfery na wiosna.
Glosy o tym kto rzadzi tym klubem nie sa chyba przesadzone.
Buta, Buta i jeszcze roz buta.
a jo mysla , ze Ty przesadzosz .Nie popuszczosz zodnego postu na temat Srutwy , zeby siac antysrutowa propagande na forum .
Moim zdaniem , powiedziol prowda - Petasz zagrol jeden przyzwoity mecz i juz on sam i niektorzy kibice robia go za gwiazde i mniejsza o to , ze przedtem i potem byl drzewo .

Panewniki
Kontakt:

#184 Post autor: Panewniki » 7 lis 2005, o 21:24

Co do MŚ to jo jest neutralny bo roz zagro dobry szpil,a roz bydzie marnowol akcja za akcja.Co nie zmienia oczywiscie faktu,ze modziki tyz powinni otrzymywac szansa ale dopoki Mario bydzie szczylol tory i "gryz" trowa to niech gro.To samo na temat Bizy :wink: pozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#185 Post autor: gerhat » 7 lis 2005, o 22:15

Marek Nowak pisze:
gerhat pisze:No to teraz już wiemy czemu Petasz nie gro i jakie będą transfery na wiosna.
Glosy o tym kto rzadzi tym klubem nie sa chyba przesadzone.
Buta, Buta i jeszcze roz buta.
a jo mysla , ze Ty przesadzosz .Nie popuszczosz zodnego postu na temat Srutwy , zeby siac antysrutowa propagande na forum .
Moim zdaniem , powiedziol prowda - Petasz zagrol jeden przyzwoity mecz i juz on sam i niektorzy kibice robia go za gwiazde i mniejsza o to , ze przedtem i potem byl drzewo .
Może ty byś zaczął pisać prowda. Poczytej sobie posty w tym temacie, kto ile pisze.
Kto tu sieje propaganda to bych mioł wątpliwości. Tej połówki meczu z Piastem żech mu pogratulowoł, to też propoaganda?
A ostatnio wypowiedź tyczy się nie bgry tylko gupot z jego wypowiedzi. Jak nosi brodw wyżej nosa to niech się liczy z krytyką.
Z krytyką podkreślam, a nie rzucaniem mięcha, bo na to nie reagujesz jakoś, a ja tu chyba mięchem na niego nie rzucam.
Trocha obiektywizmu nikomu ni zaszkodzi.

slavo
Kontakt:

#186 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 22:24

To weź i przipomnij mi w kerym to szpilu łostatnio Mario gryz trowa.

I przipomnijcie mi kery to z graczy a było i dziesiątki wiykszych, lepszych i słynniejszych łod naszego "gwiazdora" wypowiadoł się w takim tonie o Ruchu, kibicach i kolegach z drużyny !!!
Łon wos uważo za póldebili (patrz jego pełen pychy wywiad), a wy piszecie mu peany i usprawiedliwienia.
Łon wos mo w du*** i leje na wszystkie wasze uwagi, a wy udowocie że dyszcz leci.
Łon sie z wos śmieje, a wy kazdy argument rzeczowy próbujecie obalac słowami "nienawiść", "zawiść" itp.
Chcecie kibicujcie Srutwie, jo kibicują Ruchowi i ważno jest dla mnie przyszłość Ruchu, a nie samopoczucie tego bufona !
A przyszłość jest jasna - przyszłość to Pepe, Janoszka, Łudziński... co mogymy zyskać kisząć te blade jak kyjza gwiazdy, to może zagrają jeszcze dwa, trzi mecze w sezonie na przizwoitym poziomie ?? (roz ŁkS, dwa Korona, trzi pierwszy Pruszków ... o mały włos by zabrakło) ..... raz Świt, dwa ????? Szczakowianka ????
.... a potym spuszczom Ruch do trzeci ligi, modych wykupią inne kluby i bydziecie sie sentymentalnie wymieniać biletema z drugi ligi z trzema kolesiami z szatni na zdjęciu !!!

A jo sie pytom kto groł z Pruszkowem u siebie, kto groł te wszystkie blamaże, a jak mode zagrali bardzo dobry szpil z silniejszym liderem to najwiekszym problemem jest że w zwiycienskim meczu, bramki niy szczelili (tak dla przipomnienia wypracowali bramka Bonka).

Marx Joachim KS Ruch

Esiu.

#187 Post autor: Esiu. » 7 lis 2005, o 22:35

Co niekere sam nie rozumieją , ze to już nie lazi o to czy MŚ gro dobrze czy źle, na pieście calo pierwszo polowa szarpo, walczył i nawet mu wylaziło. Łazi o to, że On jest nietykalny, nienaruszalny i nieusuwalny !!!
Czy gro dobrze czy źle zawsze gro 90 minut, bo tak mu sie podobo, mimo że nie mo siły na lotanie przez 90 minut.
A jego wypowiedź z comTV pokazuje jak w Ruchu traktowani sąmlodzi zawodnicy. Po prostu są olewani, marnuje się ich talenty i nie daje pograć w szpilu.
A godka ze przyjdą nowi to już jest szczyt chamstwa a jednocześnie ukazanie jak nasz klub działa "długoterminowo".
je*** ich że mode chopcy siedzą na ławce i sie marnują, sie ino modla zeby w zimie nie przyszli Ci doświadczeni - Sibiki, Mosóry.
Ino zech sie wqrwił oglądając ta relacja :/

slavo
Kontakt:

#188 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 22:59

Dziynki Esiu.

Momy nojlepszego napastnika, trenera i skauta in one !!!
Może by go tak sprzedać do Chelsea ??? Spłaciliby my łod razu wszystkie długi !!

Doświadczeni ??? Galeja bo z Polonii wy***ią ?? Masternak ?? Bo w Podbeskidziu cienko przyndzie i Czereszewski bo grzeje ława Odrze !! (że tyż Fornalik sie go niy boi ??)

Damiano
Kontakt:

#189 Post autor: Damiano » 7 lis 2005, o 23:09

Pamiętejcie o jednym w kożdyj drużynie rządzo starzy. Powiym wom to na przykładzie taki Pepe wychodząc z autokaru na prośba masażysty coby mu wziął napoje łodpowiado że łon tu w piłka gro a nie nosi napoje. Wiycie co by się stało za czasów Mietka Szewczyka z takim Pepkiem? Na najbliższym tryningu niyzło kosa by dostoł. A myślicie że taki Ecik cześć by mógł powiedzieć Szewczykowi nie on by musioł mu godać dziyń dobry Panie Mietku. Pamiyntejcie, że drużyną zawsze rżadzą starzy a że Mario mo te lata to nią rządzi
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

slavo
Kontakt:

#190 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 23:17

Damiano pisze:Pamiętejcie o jednym w kożdyj drużynie rządzo starzy. Powiym wom to na przykładzie taki Pepe wychodząc z autokaru na prośba masażysty coby mu wziął napoje łodpowiado że łon tu w piłka gro a nie nosi napoje. Wiycie co by się stało za czasów Mietka Szewczyka z takim Pepkiem? Na najbliższym tryningu niyzło kosa by dostoł. A myślicie że taki Ecik cześć by mógł powiedzieć Szewczykowi nie on by musioł mu godać dziyń dobry Panie Mietku. Pamiyntejcie, że drużyną zawsze rżadzą starzy a że Mario mo te lata to nią rządzi
ja a przi okazji rządzi Fornalakiem, Zietkiem i Sliwińskim.... i wg ciebie to jest normalne !!!
dziynki niy mom wiyncy pytań ?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#191 Post autor: wolfik » 7 lis 2005, o 23:44

slavo pisze:T
Łon wos uważo za póldebili (patrz jego pełen pychy wywiad), a wy piszecie mu peany i usprawiedliwienia.
Łon wos mo w du*** i leje na wszystkie wasze uwagi, a wy udowocie że dyszcz leci.
Nie przeginajmy, Mario nigdy kibiców nie obraził, co akurat jest dziwne biorac pod uwage jego porywczosc i to co nieraz uslyszal. Co do jego stosunku do kibiców, kto zawsze przychodzil po meczu, przypomnijcie sobie chociazby jego zachowanie jak jakas chaja byla i policja chciala lac naszych kibiców i wiele innych mozna by wymieniac

W jednym ma calkowita racje, zaden inny zawodnik, który zrobil tyle dla swojej druzyny nie jest tak je***y przez swoich kibiców. Co jest niestety dla Ruchu charakterystyczne jak slusznie zauwazyl KK. Onanizujemy sie takim Petaszem, który zagral dwa dobre mecze i juz sie dupny gwiazdor zrobil, ba niektorzy tu chcieli powrotu Jikii, a najbardziej je***i sa ludzie, którzy naprawde sa niebiescy i co tu duzo mówic zrobili dla tego klubu duzo wiecej niz ci, którzy po nich jada. Naprawde smutne to jak w tym klubie traktujemy Fornalak, Srutwe, Wyrobka, swego czasu wcale nie tak dawno je***y na tym forum byl Edek Lorens. Tacy ludzie w innych klubach to bylyby zywe legendy noszone na rekach

A starajac sie ocenic w miare obiektywnie naszych napastników w tym sezonie, to wychodzi mi na to, ze najlepszy jest Srutwa:) Pepe jakis taki zagubiony, Łudzinski specjalnie sie nie wyroznia, Biza gra w kratke, moze gdyby Janoszka dostawal wiecej szans cos by pokazal, ale jak wchodzil w pierwszym skladzie to sobie specjalnie nie radzil, choc z Jaga mi sie podobal
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#192 Post autor: Raul22 » 7 lis 2005, o 23:45

po wypowiedzi Srutwy wydaje mi sie ze mozemy rozwiazac nasze grupy mlodziezowe, po co te chlopcy tu trenuja jak wszystko wskazuje na to ze tu grac nie beda bo przyjda nowi, doswiadczeni i tak bedzie zawsze, chyba ze od razu beda fenomenami i po 5 bramek strzelac dobrze w obonie grac pomocy czy bramce,mi to wyglada na zazdrosc ze petasz zagral dobry mecz ktos go pochwalil zaraz po nim pojechal w wywiadzie ze kibice chca mlodych zaraz o nich pedzial ze sie maja cieszyc jak graja po 10 min i ze nie beda grac za to ze sa mlodzi. Wstyd i zenada tak mowic o kolegach z druzyny i to kapitan ktory reprezentuje cala druzyne.

Ruch85
Kontakt:

#193 Post autor: Ruch85 » 7 lis 2005, o 23:53

nigdy nic na srutwy nie miolech mimo tego ze pysk mo niewypazony i czasami pi***oli glupoty ale dzis po obejzeniu relacji z meczu com tv jestem w szoku juz teraz wiemy kto ustala sklad ............. kiedys gral w RUCHU madej tez go wykonczyl...... tak jak teraz nie pozwala grac mlodym .....

DjMaciar
Kontakt:

#194 Post autor: DjMaciar » 7 lis 2005, o 23:56

Ruch85 pisze:nigdy nic na srutwy nie miolech mimo tego ze pysk mo niewypazony i czasami pi***oli glupoty ale dzis po obejzeniu relacji z meczu com tv jestem w szoku juz teraz wiemy kto ustala sklad ............. kiedys gral w RUCHU madej tez go wykonczyl...... tak jak teraz nie pozwala grac mlodym .....
Ja ino ze loni sie nie kryjom z tym co robiom a jak przypominom to biza z mariem strzelili nojwiecej bramek
jo pamientom ino sezon jak Srutwy wy***ali z Ruchu i jakos ta mlodziez nie strzelala tych bramek
i spadli my do II-ligi
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

slavo
Kontakt:

#195 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 23:58

Wolfik, to że ktoś mie w wywiadzie nie nazywo bezpośrednio chujym, to jeszcze niy oznaczo, że mie jeszcze niy obrażo.

"Zresztą jeśli mnie pamięć nie myli, to niemal w każdym meczu zagrał czy to Przemek Łudziński, czy też Piotrek Ćwielong. Chłopcy mieli zatem sporo czasu do wykazania się - odpowiada na zarzuty części kibiców doświadczony napastnik."

to zdanie to jawne robienie z nos idiotów co to zielonego pojęcia o fusbalu i ino do odpolanio rac sie nadowomy.
A reszta to naginanie faktów, ktoś tu dziś przitoczoł statystyki, gdyby ówczesny trener ocenioł Srutwy wg. tych kryteriów, kere łon nom dzisioj próbuje wciskac, to nasza gwiazda kończyła by własnie kariera w Szombierkach.

i powtórza jeszcze roz co żech dzisioj już napisoł. To Ruch jest potrzebny Srutwie nie Srutwa Ruchowi, ale jemu zalezy byście jak nojduży trwali w w naiwny wierze o jego niyzbędności.

Wolfik są jeszcze kibice co DOBRZE pamiętają Bąka, Warzchy, Gilewicza, Dąbrowskiego. Ruch istnioł bez inich, tak samo bydzie istnioł bez Srutwy.

I pamiyntejcie za 2 m-ce Srutwie rocznikowo piźnie 35 lot. Przyszłość to Srutwa ))))))

Zablokowany