piast-RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdyby wykorzystali te sytuacje z 1 połowy, to byłyby 3 punkty. Zmiany to nieporozumienie. Pytanie do Trzech Amigos - co jest ważniejsze, zwycięstwo drużyny, czy odfajkowanie kolejnego meczu? Aha, osoba, która już dawno nie była na meczu Ruchu i nie czyta forum zauważyła, że Mariusz ciągle ryczy po innych...
... a co do kibiców Piasta. Jeden z nich zachęcał starszych kibiców do dopingowania: "śpiewać je***e emeryty" :lol: :roll:
... a co do kibiców Piasta. Jeden z nich zachęcał starszych kibiców do dopingowania: "śpiewać je***e emeryty" :lol: :roll:
maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
-
- Kontakt:
Nie strzymie. Ch... ci do tego gdzie jestem zameldowany. Co do Darka Fornalaka, mieszka u Mariusza bo przez 13 miesiecy nie dostal ani zlotowki z Ruchu, musial sprzedac auto i dom, wiec ku*** troche przyzwoitosci chociaz, bo mnie to wypominanie ze mieszkaja razem juz wk... (pewnie sam mieszkasz u tesciow)brelok pisze:Szanowny K.K Przeczytałem Twą relację z meczu na stronie głównej i pozwolę ją sobie skomentować krótko. Czy Ty też jesteś zameldowany w tej samej słynnej kamienicy ?
Co do meczu. Swietna pierwsza polowa meczu. Kilka akcji z klepy, i zapachnialo pierwsza liga. Dawno nie gralismy tak ciekawie na wyjezdzie. Powinnimy prowadzic 2:0, 3:0 i grac w przewadze jednego zawodnika. Wtedy pewnie bysmy sie wszyscy podniecali jak to chlopcy nie zagrali. Niestety zabraklo tego czegos, zremisowalismy na boisku czolowej ekipy w lidze...
Co do opierdalania Fornalak, Srutwy i Bizaka.
Nie byles na meczu a juz jakies sugestie i przypuszczenia?Hassan pisze:Kuuurwa![]()
![]()
Szkoda jak to zas z powodu dziadków Ś,B to mnie hu* szczeli
Biza - fakt, najslabszy chop na boisku, mnostwo strat, zasluzyl na slowa krytyki
Fornalak - standart, nawet gdyby wykorzystali te okazje i wygrali 5:0, to nie bylaby zasluga trenera ;]
Srutwa - jedyny napastnik tego dnia, ktory nie gral jak ci**.
Zgadzam sie ze Biza powinien zejsc jako pierwszy. Mariusz powinien sobie odpoczac po 70-75 minutach, ale niestety, 19-letni Pepek ktory biegal byle dalej od pilki był dętka w 60 minucie meczu i on musial zejsc. Wchodzi Ludzinski i co? Nie wiem, moze 3 kontakty z pilka, a jak juz mial okazje wejsc w pole karne, strzelic, to zwalnia, leci do naroznika...gerhat pisze:tryner robi nom wszystkim chyba na zołość trzymiąc 90 min tych tetryków na bosiku
Nie wiem jak mozna byc tak nieobiektywnym? Mariusz rozegral na poczatku sezonu sporo slabiutkich, przecietnych meczow. Ale dzis byl jedna z najjasniejszych postaci, podobnie jak j... przez niektorych żabol Bonk, ktory ponoc nie biega po boisku i w ogole, to on w III lidze slaby byl przeciez :lol:
Onanizujcie sie dalej Petaszami, Ludzinskimi. Jebajcie dalej Srutwe, Fornalaka i Bize, czy to po zwyciestwie czy to po porazce, usprawiedliwiajcie nadal mlodych, bo przeciez starzy wciaz ich je***, nie pozwalaja grac, decyduja uklady... Slaska solidarnosc, ze ja cie nie pi***ole.
PS. Biza - na lawe
Mariusz - na 70 minut
Fornalak - na asystenta[/url]
Zgadzam sie z moim poprzednikiem. Srutwa moze strzelic bramke nawet pare a i tak krytka bedzie zawsze na niego tak samo odnosnie Bizackiego. Ale tak naprawde oni na razie wywiazuja sie ze swoich zadan w miare dobrze - na pewno nie zaslguja na taka krytyke z jaka sie spotykaja. Maja po cale 5 goli, jest to wynik dobry. Ruch moglby zajmowac wysoka pozycje, jednak reszta druzyny nie spisuje sie dobrze. Gdyby dzis obrona zagrala dobrze to bysmy mieli 3 punkty, bo Mario na szpicy uklul ale obrona musiala spierd,olic to co Mario dal, a i tak z zadna krytka obrona sie nie spotkala. Wiec co niektorzy opamietajcie sie, bo chociaz ze jest remis to wiekszosc piluje ryje ze to wina Mario ze to tylko 'remis'! A obrona to jest boska i nie do rozbicia niczym Chelsea Londyn.
PS: Wlodarczyk tez potrzebuje wiele setek ale bramki zodbywa - i takiej krytyki nie otrzymuje.
PS: Wlodarczyk tez potrzebuje wiele setek ale bramki zodbywa - i takiej krytyki nie otrzymuje.
Ostatnio zmieniony 6 lis 2005, o 00:48 przez Sruti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Smarzynski sobie pohasal w pierwszej polowie ze hej na skrzydle. Byl zmeczony, mial zolta kartke, dostal ostrzezenie od sedziego. Malo? (PS. Ogladalem prawie wszystkie mecze w tej rundzie i nie zaryzykowalbym wprowadzenia Foszmanczyka za Blazejewskiego).Esiu. pisze:A najbardziej pojebane jest to, że zmiany naszego trenera są do ch*ja irracjonalne, nietrafione i zbędne. Bo po ch** ściepywoł skrzydłowego (Smarzyńskiego) który wypracowoł chyba 3 z 4 setek, na środkowego pomocnika (Błażejewskiego), który za ch*** nie potrafi grać na boku bo jest środkowym pomocnikiem
Dziwne. Powyzej pisales ze Blazejewski jest srodkowym? Gralismy w oslabieniu, Piast atakowal, pachnialo bramka, wiec Kuczma wszedl za oddychajacego rekawami Bonka jako 4 obronca. Biza poszedl na lewe skrzydlo, w srodku Blazej, na prawym Myszor. W sumie dla mnie zmiany w miare byly. Tez zdjalbym Smarzego (druga zoltga wisiala w powietrzu), wprowadzil Kuczme (jak nie idzie wygrac, to trzeba zremisowac), z tym ze szybciej bym zrobil trzecia zmiane. Wpuscil Wawrzynczoka za bladego Bizonia.Esiu. pisze:O ściepywaniu Pepe nie byda godać bo wiadomo, że MAster MArio slyź nie może, bo szefa sie nie zmienio.
A ta zmiana w 87 minucie to już wogóle parodia. Bo po zejściu Pulkowskiego za czerwono kartka i Bonka zostali my bez środkowego pomocnika.
Panowie!!!!!!!!!!!!!!
Obiektywizm podpowiada że ten mecz należało wygrać, ale
panowie Ś i B nie schodzą z boiska bo nie tak się pdoba trenerowi.
To że mie wkur..... jak Śrutwa jeździł po modych to idzie jeszcze przeżyć, ale jak stary upa który siedzioł przed nami w pewnym momencie pedzioł "co ten śrutwa robi an jest jakiś nienormalny czemu on tak krzyczy" to już świadczy o tym kto jest kim w tej drużybie ,
Pozdro dla wszyskich niebieskich
Obiektywizm podpowiada że ten mecz należało wygrać, ale
panowie Ś i B nie schodzą z boiska bo nie tak się pdoba trenerowi.
To że mie wkur..... jak Śrutwa jeździł po modych to idzie jeszcze przeżyć, ale jak stary upa który siedzioł przed nami w pewnym momencie pedzioł "co ten śrutwa robi an jest jakiś nienormalny czemu on tak krzyczy" to już świadczy o tym kto jest kim w tej drużybie ,
Pozdro dla wszyskich niebieskich
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
heheh JeDi to jak sie nie myla to trenujesz razem z moim sasiademJEDI_V pisze:za tydziyn cza tych tetrykow odpowiednio prziwitac co by kufa wiedzieli ze loni niy som pympkiem swiata,co z tego ze srutwa zle niy zagrol jak zas na 10 100% wykozystol jedna,a biza to niych sie kur_wa weznie staro,psa i niych idzie polazic do parku a niy spacerki odpierdaloc na szpilu,za niego mog janoszka cos zrobic,a teroz jesce po prymio pudzie do okiynka za 1 pkt.Fornal jakby mio jaja jak wlecialowski to by sie do dymisje podol,jo mom dobrego trynera,jest z Ruchem zwionzany i trynuje w okrygowce IV Orzel Noklo,chop mo taki warszat ze lod poczuntku my som liderem i potrafiol z byle jakich grajkow dobrych zawodnikuf zrobic,i nojwazniejsze mo papiyra nawet na I liga(nazywo sie KWAP) i zniym by sie srutwa i biza po plecach niy klepali we szatni,pyrsk niybiescy

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KK mi siewydaje ze kibice poprostu chca zeby w tej druzynie nie rzadzil S i B i wiekszosc krytykow tych 2 panow denerwuje to ze sa oni nie tykalni niezaleznei czy graja slaby mecz czy bardzo slaby to trener i tak ich nie zmienia, zawsze wchodza w podstawowej 11 .....
przeca Fornal godol sam ze graja ci co maja najwieksza forma ale niestety nie tyczy sie to chyba wlasnie tych 2 panow SiB
NICH SRUTWA I BIZACKI GRAJA ALE JAK NIE MAJA SIL/FORMY TO LAWA i tego wlasnie chcemy ! a nie ze S zlazi w 86 minucie i oburzony ciepie opaska ! za takie cos powinna byc kara ze strony zarzodu na nastepny mecz do rezerw i po sprawie ...
pozdRawiam
przeca Fornal godol sam ze graja ci co maja najwieksza forma ale niestety nie tyczy sie to chyba wlasnie tych 2 panow SiB
NICH SRUTWA I BIZACKI GRAJA ALE JAK NIE MAJA SIL/FORMY TO LAWA i tego wlasnie chcemy ! a nie ze S zlazi w 86 minucie i oburzony ciepie opaska ! za takie cos powinna byc kara ze strony zarzodu na nastepny mecz do rezerw i po sprawie ...
pozdRawiam
DO TYCH CO SIE STAWIAJA ZA FORNALAKIEM MNIE I JAK ZAPEWNE WIEKSZOSCI KIBICOW NIE PRZESZKADZA ZE TRENEREM JEST FORNALAK ALE wk***i... TO ZE NIE SCIAGNIE SRUTWY PO 70 MINUTACH I BIZY KTORY WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I OTO MI SIE ROZCHODZI I ZAPEWNE PODOBNIE TAK MYSLA KIBICE ZE NIE DAJE SZANS POGRAC INNYM MLODYM WYSTARCZYLA JEDNA ZMIANA SRUTWY W 87 MINUCIE I KAZDY WIDZIAL RZUCAJAC OPASKE A POTEM SIE TLUMACZY ZE DO BIZACKIEGO RZUCAL :roll: A CZYTAJAC TAKIE WYPOWIEDZI NP. FORNALAKA ZE ON STAWIA NA TYCH CO SA W FORMIE TO NIE MAM PYTAN JAK BIZA JEST W FORMIE WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I BYL FORMIE A NP SRUTWA MOWI ZE NIECH KAZDY PRZYJDZIE NA TRENING I SOBIE ZOBACZY KTO JAK CIEZKO CWICZY I JA SIE NIE DZIWIE MLODYM ZE ONI NIE CHCA BIEGAC NIE WKLADAJA W TO WYSILKU BO ILE MOZNA SKORO ONI DAJA Z SIEBIE WSZYSTKO NA MAXA A JAK PRZYCHODZI DO MECZU TO FORNAL I TAK STAWIA NA SRUTWY I BIZACKIEO WIEC NIE DZIWIE SIE ZE MLODZI NA TRENINGU NIE DAWAJA Z SIEBIE WSZYSTKIEGO BO POCO ANI SIE NIE OGLADNIEMY JAK PEPEK WAWRZYNCZOK FOSZMANCZYK I JANOSZKA ODEJDA WTEDY BEDZIEMY SZUKAC PO 4 LIGOWYCH BOISKACH JAKIS NAPASTNIKOW POMOCNIKOW WEDLUK MNIE , A FORNAL NIE POZWOLI SOBEI NA TO ZEBY NA LAWCE SIEDZIAL JEGO KOLEGA BIZA ALBO SRUTWA A GRAL JAKIS 20 LATEK POZDRAWIAM P.S NIC NIE MAM DO BIZY I SRUTWY ZEBY MI ZARAS JAKIS NEI WYSKOCZYL Z TEKSTEM ZE COS ZLE PISZE NA SRUTWY I BIZY POZDRO
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Kuczma wszedl za oddychajacego rekawami Bonka jako 4 obronca"
To nie pierwszy szpil, gdy piłkarze Ruchu "oddychaja rękawami". Więc coś tu jest nie tak z przygotowaniem kondycyjnym. I te kilka bramek straconych w końcówkach meczy...
To nie pierwszy szpil, gdy piłkarze Ruchu "oddychaja rękawami". Więc coś tu jest nie tak z przygotowaniem kondycyjnym. I te kilka bramek straconych w końcówkach meczy...
Ostatnio zmieniony 6 lis 2005, o 10:25 przez Elmer, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem tak mniej wiecej na 2 treningach w tygodniu i nie umie tego zrozumiec po czym on poznaje ze ktos jest w formie czy lepszy na treningach, bowiem wszyscy prezentuja sie w miare rowno, niektorzy odstaja ale nie beda pisal nazwiskami, ale tak to w miare rowno wszyscy raz ten sie pomyli raz tamtem raz ten strzeli raz tamten.Blue''White pisze: A CZYTAJAC TAKIE WYPOWIEDZI NP. FORNALAKA ZE ON STAWIA NA TYCH CO SA W FORMIE TO NIE MAM PYTAN JAK BIZA JEST W FORMIE WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I BYL FORMIE A NP SRUTWA MOWI ZE NIECH KAZDY PRZYJDZIE NA TRENING I SOBIE ZOBACZY KTO JAK CIEZKO CWICZY I JA SIE NIE DZIWIE MLODYM ZE ONI NIE CHCA BIEGAC NIE WKLADAJA W TO WYSILKU BO ILE MOZNA SKORO ONI DAJA Z SIEBIE WSZYSTKO NA MAXA A JAK PRZYCHODZI DO MECZU TO FORNAL I TAK STAWIA NA SRUTWY I BIZACKIEO WIEC NIE DZIWIE SIE ZE MLODZI NA TRENINGU NIE DAWAJA Z SIEBIE WSZYSTKIEGO BO POCO ANI SIE NIE OGLADNIEMY JAK PEPEK WAWRZYNCZOK FOSZMANCZYK I JANOSZKA ODEJDA WTEDY BEDZIEMY SZUKAC PO 4 LIGOWYCH BOISKACH JAKIS NAPASTNIKOW POMOCNIKOW WEDLUK MNIE
-
- Kontakt:
a szkoda, że nie napiszesz nazwisk, chętnie bym poczytał kto na treningach prezentuje się najsłabiej. Za takie opinie tutaj nie biją 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1