piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
brelok

#106 Post autor: brelok » 5 lis 2005, o 23:19

Szanowny K.K
Przeczytałem Twą relację z meczu na stronie głównej i pozwolę ją sobie skomentować krótko.

Czy Ty też jesteś zameldowany w tej samej słynnej kamienicy ?

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: kobrrra » 5 lis 2005, o 23:31

Gdyby wykorzystali te sytuacje z 1 połowy, to byłyby 3 punkty. Zmiany to nieporozumienie. Pytanie do Trzech Amigos - co jest ważniejsze, zwycięstwo drużyny, czy odfajkowanie kolejnego meczu? Aha, osoba, która już dawno nie była na meczu Ruchu i nie czyta forum zauważyła, że Mariusz ciągle ryczy po innych...

... a co do kibiców Piasta. Jeden z nich zachęcał starszych kibiców do dopingowania: "śpiewać je***e emeryty" :lol: :roll:
maszeRuj albo Giń

COYD!

KK
Kontakt:

#108 Post autor: KK » 6 lis 2005, o 00:35

brelok pisze:Szanowny K.K Przeczytałem Twą relację z meczu na stronie głównej i pozwolę ją sobie skomentować krótko. Czy Ty też jesteś zameldowany w tej samej słynnej kamienicy ?
Nie strzymie. Ch... ci do tego gdzie jestem zameldowany. Co do Darka Fornalaka, mieszka u Mariusza bo przez 13 miesiecy nie dostal ani zlotowki z Ruchu, musial sprzedac auto i dom, wiec ku*** troche przyzwoitosci chociaz, bo mnie to wypominanie ze mieszkaja razem juz wk... (pewnie sam mieszkasz u tesciow)

Co do meczu. Swietna pierwsza polowa meczu. Kilka akcji z klepy, i zapachnialo pierwsza liga. Dawno nie gralismy tak ciekawie na wyjezdzie. Powinnimy prowadzic 2:0, 3:0 i grac w przewadze jednego zawodnika. Wtedy pewnie bysmy sie wszyscy podniecali jak to chlopcy nie zagrali. Niestety zabraklo tego czegos, zremisowalismy na boisku czolowej ekipy w lidze...

Co do opierdalania Fornalak, Srutwy i Bizaka.
Hassan pisze:Kuuurwa :!: :!: :!: Szkoda jak to zas z powodu dziadków Ś,B to mnie hu* szczeli
Nie byles na meczu a juz jakies sugestie i przypuszczenia?

Biza - fakt, najslabszy chop na boisku, mnostwo strat, zasluzyl na slowa krytyki
Fornalak - standart, nawet gdyby wykorzystali te okazje i wygrali 5:0, to nie bylaby zasluga trenera ;]
Srutwa - jedyny napastnik tego dnia, ktory nie gral jak ci**.
gerhat pisze:tryner robi nom wszystkim chyba na zołość trzymiąc 90 min tych tetryków na bosiku
Zgadzam sie ze Biza powinien zejsc jako pierwszy. Mariusz powinien sobie odpoczac po 70-75 minutach, ale niestety, 19-letni Pepek ktory biegal byle dalej od pilki był dętka w 60 minucie meczu i on musial zejsc. Wchodzi Ludzinski i co? Nie wiem, moze 3 kontakty z pilka, a jak juz mial okazje wejsc w pole karne, strzelic, to zwalnia, leci do naroznika...

Nie wiem jak mozna byc tak nieobiektywnym? Mariusz rozegral na poczatku sezonu sporo slabiutkich, przecietnych meczow. Ale dzis byl jedna z najjasniejszych postaci, podobnie jak j... przez niektorych żabol Bonk, ktory ponoc nie biega po boisku i w ogole, to on w III lidze slaby byl przeciez :lol:

Onanizujcie sie dalej Petaszami, Ludzinskimi. Jebajcie dalej Srutwe, Fornalaka i Bize, czy to po zwyciestwie czy to po porazce, usprawiedliwiajcie nadal mlodych, bo przeciez starzy wciaz ich je***, nie pozwalaja grac, decyduja uklady... Slaska solidarnosc, ze ja cie nie pi***ole.

PS. Biza - na lawe
Mariusz - na 70 minut
Fornalak - na asystenta[/url]

Sruti

#109 Post autor: Sruti » 6 lis 2005, o 00:44

Zgadzam sie z moim poprzednikiem. Srutwa moze strzelic bramke nawet pare a i tak krytka bedzie zawsze na niego tak samo odnosnie Bizackiego. Ale tak naprawde oni na razie wywiazuja sie ze swoich zadan w miare dobrze - na pewno nie zaslguja na taka krytyke z jaka sie spotykaja. Maja po cale 5 goli, jest to wynik dobry. Ruch moglby zajmowac wysoka pozycje, jednak reszta druzyny nie spisuje sie dobrze. Gdyby dzis obrona zagrala dobrze to bysmy mieli 3 punkty, bo Mario na szpicy uklul ale obrona musiala spierd,olic to co Mario dal, a i tak z zadna krytka obrona sie nie spotkala. Wiec co niektorzy opamietajcie sie, bo chociaz ze jest remis to wiekszosc piluje ryje ze to wina Mario ze to tylko 'remis'! A obrona to jest boska i nie do rozbicia niczym Chelsea Londyn.

PS: Wlodarczyk tez potrzebuje wiele setek ale bramki zodbywa - i takiej krytyki nie otrzymuje.
Ostatnio zmieniony 6 lis 2005, o 00:48 przez Sruti, łącznie zmieniany 1 raz.

KK
Kontakt:

#110 Post autor: KK » 6 lis 2005, o 00:47

Esiu. pisze:A najbardziej pojebane jest to, że zmiany naszego trenera są do ch*ja irracjonalne, nietrafione i zbędne. Bo po ch** ściepywoł skrzydłowego (Smarzyńskiego) który wypracowoł chyba 3 z 4 setek, na środkowego pomocnika (Błażejewskiego), który za ch*** nie potrafi grać na boku bo jest środkowym pomocnikiem :|
Smarzynski sobie pohasal w pierwszej polowie ze hej na skrzydle. Byl zmeczony, mial zolta kartke, dostal ostrzezenie od sedziego. Malo? (PS. Ogladalem prawie wszystkie mecze w tej rundzie i nie zaryzykowalbym wprowadzenia Foszmanczyka za Blazejewskiego).
Esiu. pisze:O ściepywaniu Pepe nie byda godać bo wiadomo, że MAster MArio slyź nie może, bo szefa sie nie zmienio.
A ta zmiana w 87 minucie to już wogóle parodia. Bo po zejściu Pulkowskiego za czerwono kartka i Bonka zostali my bez środkowego pomocnika.
Dziwne. Powyzej pisales ze Blazejewski jest srodkowym? Gralismy w oslabieniu, Piast atakowal, pachnialo bramka, wiec Kuczma wszedl za oddychajacego rekawami Bonka jako 4 obronca. Biza poszedl na lewe skrzydlo, w srodku Blazej, na prawym Myszor. W sumie dla mnie zmiany w miare byly. Tez zdjalbym Smarzego (druga zoltga wisiala w powietrzu), wprowadzil Kuczme (jak nie idzie wygrac, to trzeba zremisowac), z tym ze szybciej bym zrobil trzecia zmiane. Wpuscil Wawrzynczoka za bladego Bizonia.

jaru

#111 Post autor: jaru » 6 lis 2005, o 07:53

Panowie!!!!!!!!!!!!!!

Obiektywizm podpowiada że ten mecz należało wygrać, ale
panowie Ś i B nie schodzą z boiska bo nie tak się pdoba trenerowi.

To że mie wkur..... jak Śrutwa jeździł po modych to idzie jeszcze przeżyć, ale jak stary upa który siedzioł przed nami w pewnym momencie pedzioł "co ten śrutwa robi an jest jakiś nienormalny czemu on tak krzyczy" to już świadczy o tym kto jest kim w tej drużybie ,
Pozdro dla wszyskich niebieskich

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: Goscioo » 6 lis 2005, o 08:43

JEDI_V pisze:za tydziyn cza tych tetrykow odpowiednio prziwitac co by kufa wiedzieli ze loni niy som pympkiem swiata,co z tego ze srutwa zle niy zagrol jak zas na 10 100% wykozystol jedna,a biza to niych sie kur_wa weznie staro,psa i niych idzie polazic do parku a niy spacerki odpierdaloc na szpilu,za niego mog janoszka cos zrobic,a teroz jesce po prymio pudzie do okiynka za 1 pkt.Fornal jakby mio jaja jak wlecialowski to by sie do dymisje podol,jo mom dobrego trynera,jest z Ruchem zwionzany i trynuje w okrygowce IV Orzel Noklo,chop mo taki warszat ze lod poczuntku my som liderem i potrafiol z byle jakich grajkow dobrych zawodnikuf zrobic,i nojwazniejsze mo papiyra nawet na I liga(nazywo sie KWAP) i zniym by sie srutwa i biza po plecach niy klepali we szatni,pyrsk niybiescy
heheh JeDi to jak sie nie myla to trenujesz razem z moim sasiadem :D i kilkoma kumplami z bylej druzyny ....... pozdRawiam :D

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: Goscioo » 6 lis 2005, o 08:53

KK mi siewydaje ze kibice poprostu chca zeby w tej druzynie nie rzadzil S i B i wiekszosc krytykow tych 2 panow denerwuje to ze sa oni nie tykalni niezaleznei czy graja slaby mecz czy bardzo slaby to trener i tak ich nie zmienia, zawsze wchodza w podstawowej 11 .....
przeca Fornal godol sam ze graja ci co maja najwieksza forma ale niestety nie tyczy sie to chyba wlasnie tych 2 panow SiB

NICH SRUTWA I BIZACKI GRAJA ALE JAK NIE MAJA SIL/FORMY TO LAWA i tego wlasnie chcemy ! a nie ze S zlazi w 86 minucie i oburzony ciepie opaska ! za takie cos powinna byc kara ze strony zarzodu na nastepny mecz do rezerw i po sprawie ...
pozdRawiam

Blue''White

#114 Post autor: Blue''White » 6 lis 2005, o 09:34

Srutwa do rezerw :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tego jescze nie napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blue''White

#115 Post autor: Blue''White » 6 lis 2005, o 09:54

DO TYCH CO SIE STAWIAJA ZA FORNALAKIEM MNIE I JAK ZAPEWNE WIEKSZOSCI KIBICOW NIE PRZESZKADZA ZE TRENEREM JEST FORNALAK ALE wk***i... TO ZE NIE SCIAGNIE SRUTWY PO 70 MINUTACH I BIZY KTORY WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I OTO MI SIE ROZCHODZI I ZAPEWNE PODOBNIE TAK MYSLA KIBICE ZE NIE DAJE SZANS POGRAC INNYM MLODYM WYSTARCZYLA JEDNA ZMIANA SRUTWY W 87 MINUCIE I KAZDY WIDZIAL RZUCAJAC OPASKE A POTEM SIE TLUMACZY ZE DO BIZACKIEGO RZUCAL :roll: A CZYTAJAC TAKIE WYPOWIEDZI NP. FORNALAKA ZE ON STAWIA NA TYCH CO SA W FORMIE TO NIE MAM PYTAN JAK BIZA JEST W FORMIE WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I BYL FORMIE A NP SRUTWA MOWI ZE NIECH KAZDY PRZYJDZIE NA TRENING I SOBIE ZOBACZY KTO JAK CIEZKO CWICZY I JA SIE NIE DZIWIE MLODYM ZE ONI NIE CHCA BIEGAC NIE WKLADAJA W TO WYSILKU BO ILE MOZNA SKORO ONI DAJA Z SIEBIE WSZYSTKO NA MAXA A JAK PRZYCHODZI DO MECZU TO FORNAL I TAK STAWIA NA SRUTWY I BIZACKIEO WIEC NIE DZIWIE SIE ZE MLODZI NA TRENINGU NIE DAWAJA Z SIEBIE WSZYSTKIEGO BO POCO ANI SIE NIE OGLADNIEMY JAK PEPEK WAWRZYNCZOK FOSZMANCZYK I JANOSZKA ODEJDA WTEDY BEDZIEMY SZUKAC PO 4 LIGOWYCH BOISKACH JAKIS NAPASTNIKOW POMOCNIKOW WEDLUK MNIE , A FORNAL NIE POZWOLI SOBEI NA TO ZEBY NA LAWCE SIEDZIAL JEGO KOLEGA BIZA ALBO SRUTWA A GRAL JAKIS 20 LATEK POZDRAWIAM P.S NIC NIE MAM DO BIZY I SRUTWY ZEBY MI ZARAS JAKIS NEI WYSKOCZYL Z TEKSTEM ZE COS ZLE PISZE NA SRUTWY I BIZY POZDRO

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#116 Post autor: wujotek » 6 lis 2005, o 10:05

Chyba najlepszy mecz na wyjeździe, dobrze że stworzyli tyle sytuacji przynajmniej jest o czym pisać. Jeżeli utrzymają ten poziom to powinni zdobyć 6pkt do końca rundy...

Elmer
Kontakt:

#117 Post autor: Elmer » 6 lis 2005, o 10:22

"Kuczma wszedl za oddychajacego rekawami Bonka jako 4 obronca"

To nie pierwszy szpil, gdy piłkarze Ruchu "oddychaja rękawami". Więc coś tu jest nie tak z przygotowaniem kondycyjnym. I te kilka bramek straconych w końcówkach meczy...
Ostatnio zmieniony 6 lis 2005, o 10:25 przez Elmer, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Esiu.

#118 Post autor: Esiu. » 6 lis 2005, o 10:24

DO KK. Wiem że Błażejewski jest środkowym pomocnikiem , tylko po zmianie Bonka on dalej lotoł po skrzydle a w środku była dupno dziura !!!!!!

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: Raul22 » 6 lis 2005, o 10:26

Blue''White pisze: A CZYTAJAC TAKIE WYPOWIEDZI NP. FORNALAKA ZE ON STAWIA NA TYCH CO SA W FORMIE TO NIE MAM PYTAN JAK BIZA JEST W FORMIE WCZORAJ NIC NIE POKAZAL I BYL FORMIE A NP SRUTWA MOWI ZE NIECH KAZDY PRZYJDZIE NA TRENING I SOBIE ZOBACZY KTO JAK CIEZKO CWICZY I JA SIE NIE DZIWIE MLODYM ZE ONI NIE CHCA BIEGAC NIE WKLADAJA W TO WYSILKU BO ILE MOZNA SKORO ONI DAJA Z SIEBIE WSZYSTKO NA MAXA A JAK PRZYCHODZI DO MECZU TO FORNAL I TAK STAWIA NA SRUTWY I BIZACKIEO WIEC NIE DZIWIE SIE ZE MLODZI NA TRENINGU NIE DAWAJA Z SIEBIE WSZYSTKIEGO BO POCO ANI SIE NIE OGLADNIEMY JAK PEPEK WAWRZYNCZOK FOSZMANCZYK I JANOSZKA ODEJDA WTEDY BEDZIEMY SZUKAC PO 4 LIGOWYCH BOISKACH JAKIS NAPASTNIKOW POMOCNIKOW WEDLUK MNIE
Jestem tak mniej wiecej na 2 treningach w tygodniu i nie umie tego zrozumiec po czym on poznaje ze ktos jest w formie czy lepszy na treningach, bowiem wszyscy prezentuja sie w miare rowno, niektorzy odstaja ale nie beda pisal nazwiskami, ale tak to w miare rowno wszyscy raz ten sie pomyli raz tamtem raz ten strzeli raz tamten.

Elmer
Kontakt:

#120 Post autor: Elmer » 6 lis 2005, o 10:30

a szkoda, że nie napiszesz nazwisk, chętnie bym poczytał kto na treningach prezentuje się najsłabiej. Za takie opinie tutaj nie biją :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ