SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja u nos w sklepiku napewno sa, ostatnio na spielu zech se kupowol, zech trocha wciety był i trocha przypału zech se narobił.
Jo do babki co sprzedowoło:
Poprosza smycz
Ona - Na komórke ?
Jo - Nie na telefon
A ona aha, i dała mi na klucze :lol: (taka jak chciałech ino zech był trocha wciety i nie wiedziołech co godom :lol: )
Jo do babki co sprzedowoło:
Poprosza smycz
Ona - Na komórke ?
Jo - Nie na telefon
A ona aha, i dała mi na klucze :lol: (taka jak chciałech ino zech był trocha wciety i nie wiedziołech co godom :lol: )
-
- Kontakt:
"simonsays",zgadzam się z Tobą.Powiem nawet więcej.Ja już chyba w sprawie tych meczowych\replik koszulek w których występują nasi kochani grajkowie dzwoniłem i pisałem maile z 10 razy do "COLO" lecz niestety jedyne czego się dowiedziałem to to iż znak Ruchu jest zastrzeżony i nie mogą mi zrobić takiej koszulki na zamówienie!!To bardzo dziwne ponieważ Puma,Diadora potrafiły zrobić za***iste koszulki\repliki meczowe które można było nabyć w sklepiku Ruchu w cenie 100 zeta.Wiem też iż meczową replikę "COLO" klubu Odra Opole w cenie 100 zeta też można nabyć a mojego ukochanego klubu NIY ch***!!Myśle że zostanie to wkrótce rozwiązane przy pomocy tej babki od marketingu...PozdRawiam seRdecznie!!

cześć!
Dzięki za wszystkie sugestie! Póki co, można się zaopatrywać w:
- Sayonara (Chorzów);
- Ruch i Sport (Chorzów i Mikołów)
- Sport But (Świętochłowice);
- Elsport (Świętochłowice).
to są punkty, z którymi Ruch współpracuje, jeżeli zobaczycie gadżety w innych miejscach nie kupujcie tam proszę i dajcie znać. Będziemy tępić nielegalną sprzedaż gadżetów!
bedziemy dalej rozszerzać tę sieć! podrzucajcie mi adresy!dzięki serdeczne za współpracę, wszak dla was to robimy!
Dzięki za wszystkie sugestie! Póki co, można się zaopatrywać w:
- Sayonara (Chorzów);
- Ruch i Sport (Chorzów i Mikołów)
- Sport But (Świętochłowice);
- Elsport (Świętochłowice).
to są punkty, z którymi Ruch współpracuje, jeżeli zobaczycie gadżety w innych miejscach nie kupujcie tam proszę i dajcie znać. Będziemy tępić nielegalną sprzedaż gadżetów!
bedziemy dalej rozszerzać tę sieć! podrzucajcie mi adresy!dzięki serdeczne za współpracę, wszak dla was to robimy!
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gadżety
Odnośnie gadżetów (temat jest mi bliski ) - piszę na temat reklamówek chorzowskiego RUCHU. Ostatnio zauważyłem, że mój kochany klub zdecydował się na wyprodukowanie reklamówek z logo RUCHu. Z jednej strony się cieszę, z drugiej jestem "trochę" zawiedzony... - już wyjaśniam o co mi chodzi:
1. jestem pracownikiem firmy (forma agencji reklamowej), która produkuje reklamówki z indywidualnym nadrukiem (mogą to być reklamówki RUCHu)
2. jakiś czas temu ( przed benefisem GUCIA) podjąłem rozmowy z P. Ziętkiem na temat wyprodukowania takich reklamówek
3. odpowiedź jaką usłyszałem to : " nie mamy pieniędzy", "nie ma teraz czasu żeby się tym zająć" itd.
4. jakie było moje zdziwienie ( czytaj ROZCZAROWANIE ) kiedy zobaczyłem reklamówki RUCHu - nie wiem gdzie można je nabyć - wykonane przez inną firmę
5. "mój problem" polega na tym , że wizualnie ta reklamówka NIE podoba mi się - SPÓJRZCIE na herb - jest moim zdaniem "delikatnie nie podobny" do tego jakim się posługuje RUCH
PODSUMOWANIE :
1. jestem w stanie podjąć rozmowy na temat wyprodukowania nowych rekalmówek z autentycznym logo RUCHu, na atrakcyjnych cenach ( jestem w stanie zrobić wszystko aby zrealizować je po kosztach ) - tak aby rekalmówka była atrakcyjnym gadżetem
2. jeżeli ktoś ma namiary na osobę, która jest odpowiedzialna za sferę marketingu w RUCHu - byłbym niezmiernie wdzięczny za kontakt - podaje numer telefonu pod, którym można się kontaktować 0501 34 98 99
Z góry dziękuje i pozdrawiam NIEBIESKĄ BRAĆ
1. jestem pracownikiem firmy (forma agencji reklamowej), która produkuje reklamówki z indywidualnym nadrukiem (mogą to być reklamówki RUCHu)
2. jakiś czas temu ( przed benefisem GUCIA) podjąłem rozmowy z P. Ziętkiem na temat wyprodukowania takich reklamówek
3. odpowiedź jaką usłyszałem to : " nie mamy pieniędzy", "nie ma teraz czasu żeby się tym zająć" itd.
4. jakie było moje zdziwienie ( czytaj ROZCZAROWANIE ) kiedy zobaczyłem reklamówki RUCHu - nie wiem gdzie można je nabyć - wykonane przez inną firmę
5. "mój problem" polega na tym , że wizualnie ta reklamówka NIE podoba mi się - SPÓJRZCIE na herb - jest moim zdaniem "delikatnie nie podobny" do tego jakim się posługuje RUCH
PODSUMOWANIE :
1. jestem w stanie podjąć rozmowy na temat wyprodukowania nowych rekalmówek z autentycznym logo RUCHu, na atrakcyjnych cenach ( jestem w stanie zrobić wszystko aby zrealizować je po kosztach ) - tak aby rekalmówka była atrakcyjnym gadżetem
2. jeżeli ktoś ma namiary na osobę, która jest odpowiedzialna za sferę marketingu w RUCHu - byłbym niezmiernie wdzięczny za kontakt - podaje numer telefonu pod, którym można się kontaktować 0501 34 98 99
Z góry dziękuje i pozdrawiam NIEBIESKĄ BRAĆ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Adamek90
- Kontakt: