SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Paweł 19R20
Kontakt:

#31 Post autor: Paweł 19R20 » 5 paź 2005, o 20:51

Mom pytanko... Czy w tych smyczach jest tyn hok na telefon :?:

Nanik
Kontakt:

#32 Post autor: Nanik » 6 paź 2005, o 17:54

Paweł 19R20 pisze:Mom pytanko... Czy w tych smyczach jest tyn hok na telefon :?:
nie ma

Panewniki
Kontakt:

#33 Post autor: Panewniki » 6 paź 2005, o 17:59

Paweł 19R20 pisze:Mom pytanko... Czy w tych smyczach jest tyn hok na telefon :?:
W sklepiku na stadionie sa smycze na telefon :!: :)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Gość

#34 Post autor: Gość » 6 paź 2005, o 19:53

Ja u nos w sklepiku napewno sa, ostatnio na spielu zech se kupowol, zech trocha wciety był i trocha przypału zech se narobił.
Jo do babki co sprzedowoło:
Poprosza smycz
Ona - Na komórke ?
Jo - Nie na telefon
A ona aha, i dała mi na klucze :lol: (taka jak chciałech ino zech był trocha wciety i nie wiedziołech co godom :lol: )

Panewniki
Kontakt:

#35 Post autor: Panewniki » 6 paź 2005, o 20:18

To zes musiol byc fest wciety :lol: pozdRo PeRyn :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Luke

#36 Post autor: Luke » 12 paź 2005, o 20:22

"simonsays",zgadzam się z Tobą.Powiem nawet więcej.Ja już chyba w sprawie tych meczowych\replik koszulek w których występują nasi kochani grajkowie dzwoniłem i pisałem maile z 10 razy do "COLO" lecz niestety jedyne czego się dowiedziałem to to iż znak Ruchu jest zastrzeżony i nie mogą mi zrobić takiej koszulki na zamówienie!!To bardzo dziwne ponieważ Puma,Diadora potrafiły zrobić za***iste koszulki\repliki meczowe które można było nabyć w sklepiku Ruchu w cenie 100 zeta.Wiem też iż meczową replikę "COLO" klubu Odra Opole w cenie 100 zeta też można nabyć a mojego ukochanego klubu NIY ch***!!Myśle że zostanie to wkrótce rozwiązane przy pomocy tej babki od marketingu...PozdRawiam seRdecznie!! :wink: :wink:

B.Simon

#37 Post autor: B.Simon » 21 paź 2005, o 14:16

cześć!

Dzięki za wszystkie sugestie! Póki co, można się zaopatrywać w:
- Sayonara (Chorzów);
- Ruch i Sport (Chorzów i Mikołów)
- Sport But (Świętochłowice);
- Elsport (Świętochłowice).
to są punkty, z którymi Ruch współpracuje, jeżeli zobaczycie gadżety w innych miejscach nie kupujcie tam proszę i dajcie znać. Będziemy tępić nielegalną sprzedaż gadżetów!

bedziemy dalej rozszerzać tę sieć! podrzucajcie mi adresy!dzięki serdeczne za współpracę, wszak dla was to robimy!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#38 Post autor: Simone » 21 paź 2005, o 17:18

taka prosba do modow ... zrobcie pozadek z tym Janusem bo chlopak sie zbyt zaangazowal

A co do pani B.Simon to dobrze ze ktos z klubu tu zaglada , moze poslucha madrych ludzi :wink:

sebaro
Kontakt:

gadżety

#39 Post autor: sebaro » 23 paź 2005, o 23:56

Odnośnie gadżetów (temat jest mi bliski ) - piszę na temat reklamówek chorzowskiego RUCHU. Ostatnio zauważyłem, że mój kochany klub zdecydował się na wyprodukowanie reklamówek z logo RUCHu. Z jednej strony się cieszę, z drugiej jestem "trochę" zawiedzony... - już wyjaśniam o co mi chodzi:
1. jestem pracownikiem firmy (forma agencji reklamowej), która produkuje reklamówki z indywidualnym nadrukiem (mogą to być reklamówki RUCHu)
2. jakiś czas temu ( przed benefisem GUCIA) podjąłem rozmowy z P. Ziętkiem na temat wyprodukowania takich reklamówek
3. odpowiedź jaką usłyszałem to : " nie mamy pieniędzy", "nie ma teraz czasu żeby się tym zająć" itd.
4. jakie było moje zdziwienie ( czytaj ROZCZAROWANIE ) kiedy zobaczyłem reklamówki RUCHu - nie wiem gdzie można je nabyć - wykonane przez inną firmę
5. "mój problem" polega na tym , że wizualnie ta reklamówka NIE podoba mi się - SPÓJRZCIE na herb - jest moim zdaniem "delikatnie nie podobny" do tego jakim się posługuje RUCH
PODSUMOWANIE :
1. jestem w stanie podjąć rozmowy na temat wyprodukowania nowych rekalmówek z autentycznym logo RUCHu, na atrakcyjnych cenach ( jestem w stanie zrobić wszystko aby zrealizować je po kosztach ) - tak aby rekalmówka była atrakcyjnym gadżetem
2. jeżeli ktoś ma namiary na osobę, która jest odpowiedzialna za sferę marketingu w RUCHu - byłbym niezmiernie wdzięczny za kontakt - podaje numer telefonu pod, którym można się kontaktować 0501 34 98 99
Z góry dziękuje i pozdrawiam NIEBIESKĄ BRAĆ

Gajew
Kontakt:

#40 Post autor: Gajew » 24 paź 2005, o 16:38

A ja bym z miła chęcią kupił taka bluze jak maja nasi grajkowie na rozgrzewce tak niebieska na placach z ta dupna ERKAA !! :)

Agnieszka
Kontakt:

#41 Post autor: Agnieszka » 3 lis 2005, o 12:52

poprosze kogos kto mieszka blisko sklepu bądz to w Chorzowie , Swietochłowicach, czy Mikołowie o kontakt na priv,dzieki
Pieka(R)y Śląskie....jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Ruch Chorzów gra..

Awatar użytkownika
Adamek90
Kontakt:

#42 Post autor: Adamek90 » 5 lis 2005, o 10:30

Gajew pisze:A ja bym z miła chęcią kupił taka bluze jak maja nasi grajkowie na rozgrzewce tak niebieska na placach z ta dupna ERKAA !! :)
no ja tez i kilku kumpli tez...
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]

Bolf

#43 Post autor: Bolf » 19 lis 2005, o 21:50

a wiecie moze gdzie w mikolowie mozna kupic szalik mksu myszkow ?

ADMIN: Bolf po pierwsze nazwy 'Ruch' 'Myszkow' imiona 'Mariusz' itp pisz z duzej, jak nalezy. Po drugie przed wklejeniem posta sprawdz sobie go w wordzie bo musialem Twoje posty kasowac. Bez przesady z ta ortografia.

Widzewiak39

#44 Post autor: Widzewiak39 » 23 lis 2005, o 18:03

siemka wszytkim czy macie może opaski takie jak Widzew bo bym se zamówił jak by coś to kom 602677401 dzięx 8)

conir

#45 Post autor: conir » 2 sty 2006, o 14:09

Mam pytanko gdzie na Wolce jest sklep Ruchu?
Plz o szybka odpowiedź
--------
RUCH Chorzów FC Pieka/R\y Śląskie

ODPOWIEDZ