CO JEST Z PETASZEM ???
CO JEST Z PETASZEM ???
bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
- 19r20
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: CO JEST Z PETASZEM ???
Gadałem kiedys z pepkiem i gadał mi ze ponoc zasymulowoł choroba zeby jechac do Warszawy (Chyba zeby popic z kumplami gorolami) a jak sie potem okazało wcale go tam nie było.No i Fornalak odesłał go do rezerwkuba fans pisze:bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
\Hassan pisze:Gadałem kiedys z pepkiem i gadał mi ze ponoc zasymulowoł choroba zeby jechac do Warszawy (Chyba zeby popic z kumplami gorolami) a jak sie potem okazało wcale go tam nie było.No i Fornalak odesłał go do rezerwkuba fans pisze:bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
Hassan dasz sobie reke uciac za te info???
Jak nie to czasem "milczenie jest zlotem"....
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Ale jak Mario jest je***y i Bizak to wszystko jest OK - nie mam więcej pytańAndRe pisze:Luke ciekawe jak Ty bys sie czul jakby Ci ktos obrabial dupe z infa ktore uslyszal na bazarze od przekupki.
to jest zgroza
ps. Pepek to tylko przyklad nie gniewoj sie na mnie pozdrawiam

-
- Kontakt:
hyh jakby niektore osoby z forum pisaly wszystko co wiedza to by sie dzialo...
obstaje przy swoim "milczenie w niektorych przypadkach jest zlotem"
Petasz - dobrze sie zapowiadajacy zawodnik a jak popelnil blad to jak pisal Lukas jak bedzie madry to go wyprostuje
Wprawdzie sie ostatnio rzadko udzielam na forum, ale widze opinie o Bizaku i Srutwie.
Sa je***i za swoja gre i za to ze non stop sa w pierwszej jedenasce.
A trzeba byc nowo narodzonym zeby nie wiedziec ze Mario i Bizak rzadza w szatni....
Wiecej pisac nie bede i nie chce. Mam do nich duzy szacunek co nie zmienia faktu ze ich czas sie powoli konczy lub skonczyl.Podobnie jak wiekszosci ludzi z "niebieskiej rodzinki"
obstaje przy swoim "milczenie w niektorych przypadkach jest zlotem"
Petasz - dobrze sie zapowiadajacy zawodnik a jak popelnil blad to jak pisal Lukas jak bedzie madry to go wyprostuje
Wprawdzie sie ostatnio rzadko udzielam na forum, ale widze opinie o Bizaku i Srutwie.
Sa je***i za swoja gre i za to ze non stop sa w pierwszej jedenasce.
A trzeba byc nowo narodzonym zeby nie wiedziec ze Mario i Bizak rzadza w szatni....
Wiecej pisac nie bede i nie chce. Mam do nich duzy szacunek co nie zmienia faktu ze ich czas sie powoli konczy lub skonczyl.Podobnie jak wiekszosci ludzi z "niebieskiej rodzinki"
My name is prince and i'm funky
Pepek to miałem na mysli Ćwielonga.I tylko powiedziałem to co od niego usłyszałem.Pozdro.AndRe pisze:\Hassan pisze:Gadałem kiedys z pepkiem i gadał mi ze ponoc zasymulowoł choroba zeby jechac do Warszawy (Chyba zeby popic z kumplami gorolami) a jak sie potem okazało wcale go tam nie było.No i Fornalak odesłał go do rezerwkuba fans pisze:bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
Hassan dasz sobie reke uciac za te info???
Jak nie to czasem "milczenie jest zlotem"....
-
- Kontakt:
Do kadry meczowej na spotkanie z Piastem nie został włączony również Piotr Petasz, który wciąż przebywa na karnym "zesłaniu" w rezerwach. - Piotrek zagrał na początku kilka dobrych meczów, ale czasem są wyższe cele. Na razie Petasz nie pokazał i nie zrobił nic by do składu wrócić - powiedział krótko trener Fornalak.
-
- Kontakt:
Do kadry meczowej na spotkanie z Piastem nie został włączony również Piotr Petasz, który wciąż przebywa na karnym "zesłaniu" w rezerwach. - Piotrek zagrał na początku kilka dobrych meczów, ale czasem są wyższe cele. Na razie Petasz nie pokazał i nie zrobił nic by do składu wrócić - powiedział krótko trener Fornalak.