CO JEST Z PETASZEM ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kuba fans

CO JEST Z PETASZEM ???

#1 Post autor: kuba fans » 4 lis 2005, o 15:22

bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#2 Post autor: 19r20 » 4 lis 2005, o 15:54

no włąsnie co z nim jest
niech powie coś konkternego ktoś co coś wie a nie przypuszcza tylko...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 4 lis 2005, o 16:09

To sa sprawy wewnatrz druzyny, bardzo latwo cos napisac niepotwierdzonego i oczernic zawodnika czy trenerow. Zostal karnie przesuniety do rezerw, trener mowi ze nie zrobil nic by do druzyny wrocic. Pozostaje miec nadzieje ze w koncu sie dogadaja i Peti zima nie wyfrunie... pozdRo

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: MkF » 4 lis 2005, o 16:22

Lukas Michalski pisze:Pozostaje miec nadzieje ze w koncu sie dogadaja i Peti zima nie wyfrunie... pozdRo
no dokładnie... po prostu trocha mu do gowy woda udezyła zagroł 2-3 mecze dobrze i potem jak widzielmy Fornal go sciagoł po 1 połowie albo siedzioł na ławie :wink: ale co by nie było jest dobry :D

Hassan

Re: CO JEST Z PETASZEM ???

#5 Post autor: Hassan » 4 lis 2005, o 16:33

kuba fans pisze:bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
Gadałem kiedys z pepkiem i gadał mi ze ponoc zasymulowoł choroba zeby jechac do Warszawy (Chyba zeby popic z kumplami gorolami) a jak sie potem okazało wcale go tam nie było.No i Fornalak odesłał go do rezerw

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#6 Post autor: Simone » 4 lis 2005, o 17:21

tak jak ktos juz pisal ... nie wypisujmy tutaj swoich plotkarskich teorii , jak zawinil mam nadzieje ze zmadrzeje i wroci . Bo z niego jak wszyscy wiemy moga byc ludzie a skorzysta na tym RUCH

AndRe
Kontakt:

#7 Post autor: AndRe » 4 lis 2005, o 17:55

Hassan pisze:
kuba fans pisze:bardzo podoba mi sie ten zawodnik petasz . jego lewa noga jest super tylko mam pytanie co zrobił ze musi pauzowac . czy juz woda sodowa mu odbiła . zycze szybkiego powrotu do składu i wyjesnienia całej sytuacji. pamietajcie wszyscy jestesmy jednaoscia KS RUCH Chorzów .
Gadałem kiedys z pepkiem i gadał mi ze ponoc zasymulowoł choroba zeby jechac do Warszawy (Chyba zeby popic z kumplami gorolami) a jak sie potem okazało wcale go tam nie było.No i Fornalak odesłał go do rezerw
\

Hassan dasz sobie reke uciac za te info???

Jak nie to czasem "milczenie jest zlotem"....
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Luke

#8 Post autor: Luke » 4 lis 2005, o 18:32

Forum jest po to aby dyskutować!Nikt mi nie wmówi że jego cała piłkarska kariera w Ruchu będzie zależała od tego co i kto tu napisze... :roll: :roll: Zgroza...

AndRe
Kontakt:

#9 Post autor: AndRe » 4 lis 2005, o 18:57

Luke ciekawe jak Ty bys sie czul jakby Ci ktos obrabial dupe z infa ktore uslyszal na bazarze od przekupki.

to jest zgroza

ps. Pepek to tylko przyklad nie gniewoj sie na mnie pozdrawiam

Luke

#10 Post autor: Luke » 4 lis 2005, o 19:03

AndRe pisze:Luke ciekawe jak Ty bys sie czul jakby Ci ktos obrabial dupe z infa ktore uslyszal na bazarze od przekupki.

to jest zgroza

ps. Pepek to tylko przyklad nie gniewoj sie na mnie pozdrawiam
Ale jak Mario jest je***y i Bizak to wszystko jest OK - nie mam więcej pytań :!: :!: BEZ ODBIORU.PS.Piłkarze są jakby nie było osobami publicznymi i powinny takie "infa od przekupki" im koło dupy wisieć!Gdy jest się osobą publiczną to takie plotki będą(niestety)...

AndRe
Kontakt:

#11 Post autor: AndRe » 4 lis 2005, o 19:16

hyh jakby niektore osoby z forum pisaly wszystko co wiedza to by sie dzialo...

obstaje przy swoim "milczenie w niektorych przypadkach jest zlotem"

Petasz - dobrze sie zapowiadajacy zawodnik a jak popelnil blad to jak pisal Lukas jak bedzie madry to go wyprostuje

Wprawdzie sie ostatnio rzadko udzielam na forum, ale widze opinie o Bizaku i Srutwie.
Sa je***i za swoja gre i za to ze non stop sa w pierwszej jedenasce.

A trzeba byc nowo narodzonym zeby nie wiedziec ze Mario i Bizak rzadza w szatni....

Wiecej pisac nie bede i nie chce. Mam do nich duzy szacunek co nie zmienia faktu ze ich czas sie powoli konczy lub skonczyl.Podobnie jak wiekszosci ludzi z "niebieskiej rodzinki"

Hassan

#12 Post autor: Hassan » 4 lis 2005, o 19:57

AndRe pisze:
Hassan pisze:
\

Hassan dasz sobie reke uciac za te info???

Jak nie to czasem "milczenie jest zlotem"....
Pepek to miałem na mysli Ćwielonga.I tylko powiedziałem to co od niego usłyszałem.Pozdro.

Tomus
Kontakt:

#13 Post autor: Tomus » 4 lis 2005, o 20:31

Do kadry meczowej na spotkanie z Piastem nie został włączony również Piotr Petasz, który wciąż przebywa na karnym "zesłaniu" w rezerwach. - Piotrek zagrał na początku kilka dobrych meczów, ale czasem są wyższe cele. Na razie Petasz nie pokazał i nie zrobił nic by do składu wrócić - powiedział krótko trener Fornalak.

Tomus
Kontakt:

#14 Post autor: Tomus » 4 lis 2005, o 20:32

Do kadry meczowej na spotkanie z Piastem nie został włączony również Piotr Petasz, który wciąż przebywa na karnym "zesłaniu" w rezerwach. - Piotrek zagrał na początku kilka dobrych meczów, ale czasem są wyższe cele. Na razie Petasz nie pokazał i nie zrobił nic by do składu wrócić - powiedział krótko trener Fornalak.

SODA

#15 Post autor: SODA » 4 lis 2005, o 20:46

w pilke aniolki nie grają

ODPOWIEDZ