Ruch odra 0-1
K... pierdoleniec sedzia ! Karny z kapelusza, kilka kontrowersyjnych spalonych, moze ze 2 karne dla nas (nieobiektywny jestem na pewno)...
K... slabiutki mecz, slaby Ruch, Odra jeszcze slabsza....
Zjebany weekend, ale moze juz nasi kopacze poprawia mi humor we wtorek - a historia sie powtarza - na jesien gieksiarze tez byli lidrem....
K... slabiutki mecz, slaby Ruch, Odra jeszcze slabsza....
Zjebany weekend, ale moze juz nasi kopacze poprawia mi humor we wtorek - a historia sie powtarza - na jesien gieksiarze tez byli lidrem....
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jeszcze jedno chciałem napisać w tym temacie ale zapomniałem :lol:
Myśle i napewno wielu z Was też ! żeby przyciągnąć większą ilość kibiców niż było to na meczu z odrą na mecz z Polonią W. powinien być darmowy wstęp dla wszystkich !! I tu Prosiłbym o odpowiedź Pana Jacka Bloka czy jest to możliwe czy da się wykonać czy stać na takie coś klub?!?!
Myśle i napewno wielu z Was też ! żeby przyciągnąć większą ilość kibiców niż było to na meczu z odrą na mecz z Polonią W. powinien być darmowy wstęp dla wszystkich !! I tu Prosiłbym o odpowiedź Pana Jacka Bloka czy jest to możliwe czy da się wykonać czy stać na takie coś klub?!?!
szkoda ze przegrali. Mieli wiecej okazji od Odry. Ciagle brak wykonczenia akcji. Sluszny by byl remis w tym meczu. odra grala jednak z przewaga 1 zawodnika caly mecz- sędzia. Do tego wszystkiego pizdzialo jak cholera.
Podsumowywujac dzien zmarnowany, kasa stracona i profesjonal poszedl sie je***. ALE WE WTOREK GKS.
Podsumowywujac dzien zmarnowany, kasa stracona i profesjonal poszedl sie je***. ALE WE WTOREK GKS.
paranoja - "zespół na paraolimpiade" to najlagodniejsze okreslenie ich gry, ktore slyszalem. Ludzie! - najgrozniejszą akcją Ruchu byl strzał obrońcy ODry w poprzeczke... To mowi samo za siebie.
Oni chyba chcieli wejsc z tym balem do bramki - zeby podawac bedac sam na sam z bramkarzem...
Po tym meczu zrezygnowalem z wyjazdu na dospel i przychodzenia do konca rundy na Cichą, by ogladac tych paralitykow.
Qrde - zimno jak na lodowcu, wiało jak w Arktyce... Przeziebienie mur-beton.
Swoją drogą duzo nas bylo... ledwo sobie miejsce znalazlem :lol:
Oni chyba chcieli wejsc z tym balem do bramki - zeby podawac bedac sam na sam z bramkarzem...
Po tym meczu zrezygnowalem z wyjazdu na dospel i przychodzenia do konca rundy na Cichą, by ogladac tych paralitykow.
Qrde - zimno jak na lodowcu, wiało jak w Arktyce... Przeziebienie mur-beton.
Swoją drogą duzo nas bylo... ledwo sobie miejsce znalazlem :lol:
Kochany MLYNIE! Jestescie zalosni, tak samo zalosni i denni jak niestety NIEBIESCY. Ok. 40 basztardów z Wodzislawia Was zalatwilo w dopingu,, tak mi sie przynajmniej wydaje, nie liczac ostatnich minut. Mecz conajmniej do zremisowania, ale niestety, trzeba grac przez 90 min., i nie nalezy zwalac winy na "sedziego".
Pozdrowienia od kibica z 45 letnim stazem na Cichej.

Pozdrowienia od kibica z 45 letnim stazem na Cichej.

- vahanara
- Kontakt:
trener Ruchu, Piotr Mandrysz: "Przychodzi nam dzisiaj przełknąć gorycz porażki. Z przebiegu gry chyba na nią nie zasłużyliśmy, ale kiedy nie wykorzystuje się takich sytuacji do zdobycia goli, trudno myśleć o zwycięstwie. Mecz niewątpliwie +ustawiła+ bramka zdobyta przez Odrę z rzutu karnego. Uczulałem moich zawodników, że przy wślizgu w polu karnym trzeba mieć absolutną pewność, że trafi się w piłkę. Z postawy w pierwszej połowie i z zaangażowania w drugiej możemy być zadowoleni".
Facet jest żałosny. Zadowolony z postawy... Już po górniku pisałem że Mandrysz ich niczego nie uczy a jego taktyka to totalna obrona i wybijanie piłek. Matuszek wybijający piłkę do przodu i może coś wpadnie... Nie widziałem osobiście meczu z Kszo ale po obejżeniu pozostałych stwierdzam że Ruch jest niprzeciętnie słaby. Nasze gwiazdy nie potrafią wykonać dwóch celnych podań że o strzale nie wspomne. Wiechowski dziś przeszedł sam siebie. Oj cięzko będzie, ciężko...
Pozdro
Facet jest żałosny. Zadowolony z postawy... Już po górniku pisałem że Mandrysz ich niczego nie uczy a jego taktyka to totalna obrona i wybijanie piłek. Matuszek wybijający piłkę do przodu i może coś wpadnie... Nie widziałem osobiście meczu z Kszo ale po obejżeniu pozostałych stwierdzam że Ruch jest niprzeciętnie słaby. Nasze gwiazdy nie potrafią wykonać dwóch celnych podań że o strzale nie wspomne. Wiechowski dziś przeszedł sam siebie. Oj cięzko będzie, ciężko...
Pozdro
Niestety, ale zgadzam sie z Toba w 100%. Nic dodac nic ujac !vahanara pisze:trener Ruchu, Piotr Mandrysz: "Przychodzi nam dzisiaj przełknąć gorycz porażki. Z przebiegu gry chyba na nią nie zasłużyliśmy, ale kiedy nie wykorzystuje się takich sytuacji do zdobycia goli, trudno myśleć o zwycięstwie. Mecz niewątpliwie +ustawiła+ bramka zdobyta przez Odrę z rzutu karnego. Uczulałem moich zawodników, że przy wślizgu w polu karnym trzeba mieć absolutną pewność, że trafi się w piłkę. Z postawy w pierwszej połowie i z zaangażowania w drugiej możemy być zadowoleni".
Pozdro
O tym ze Mandrysz nic nie zdziala pisalem juz dawno , zaraz po jego przyjsciu do klubu. Jest zalosny , zero koncepcji , pomyslu tylko glupie gadanie o dobrej postawie. Dobra postawa to zwyciestwo.
A jesli chodzi o frekwencje i doping. Po co ludzie maja przychodzic na Ruch - podajcie choc trzy atrakcje z wczorajszego meczu ( kiedys Gieksa byla dla kibicow Ruchu tylko tlem w dopingu , teraz sa dla nas niedoscignionym wzorem ) no chyba ze ewentualnosc oberwania kamieniem w leb to atrakcja. Nie ma wsrod kibicow dobrego dowodcy i organizatora - a Ci co mysla ze dowodza to sa do dupy