Ruch odra 0-1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Chuliganeria

Ruch odra 0-1

#1 Post autor: Chuliganeria » 5 kwie 2003, o 21:24

szkoda 3 pkt. no ale moze powalczymy w katowicach

Gość

#2 Post autor: Gość » 5 kwie 2003, o 21:38

nic tylko zmarzlem na tym meczu . odra nic specjalnego nie pokazala my tez . no i ten pedalski sedzia zamiasta sedziowac powinien isc na kasjerka do auchana !!! a na gieksie bedzie ciezko , ale mam nadzieje ze wygramy

Tomasz_W

#3 Post autor: Tomasz_W » 5 kwie 2003, o 21:38

K... pierdoleniec sedzia ! Karny z kapelusza, kilka kontrowersyjnych spalonych, moze ze 2 karne dla nas (nieobiektywny jestem na pewno)...
K... slabiutki mecz, slaby Ruch, Odra jeszcze slabsza....

Zjebany weekend, ale moze juz nasi kopacze poprawia mi humor we wtorek - a historia sie powtarza - na jesien gieksiarze tez byli lidrem....

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: NIEBIESKI_ » 5 kwie 2003, o 21:39

ku*** tyle sytuacji i nic z tego niewynikło niechce mi się komentować tego meczu tylko sie tam wqrwiłem i wymarzłem ! i wątpie żeby nasi kopacze wygrali na gieksie ! :cry:

AndRe
Kontakt:

#5 Post autor: AndRe » 5 kwie 2003, o 22:06

Oprocz tego ze maxymalnie pizdzialo nic o tym meczu nie mozna powiedziec.
Mecz nudny (moze poza ostatnimi 5 minutami) , praca sedziego bez komentarza 8) .

Gdyby nie zmiana to nawet nie wiedzialbym ze dzis gral Wiechowski :wink:

Ps.
Wie ktos czemu nie gral Nowak??????

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Adi-Żory » 5 kwie 2003, o 22:08

ku*** szkoda ze chocioż jednej sytuacji nasi nie wykorzystali.
Jesli tak dali bydzie to mogymy walczyc w barazach (osobiscie tego niebiera pod uwaga).
Na Gieksie tyz bydzie ciezko wygrac,no ale na jesyn GKS tezbyl liderym i dostol.Bądzmy dobrej myśli.
Pozdro.

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: NIEBIESKI_ » 5 kwie 2003, o 22:19

A jeszcze jedno chciałem napisać w tym temacie ale zapomniałem :lol:
Myśle i napewno wielu z Was też ! żeby przyciągnąć większą ilość kibiców niż było to na meczu z odrą na mecz z Polonią W. powinien być darmowy wstęp dla wszystkich !! I tu Prosiłbym o odpowiedź Pana Jacka Bloka czy jest to możliwe czy da się wykonać czy stać na takie coś klub?!?!

Dzyn

#8 Post autor: Dzyn » 5 kwie 2003, o 22:23

Fajna pizdziawa, odra szlo ograc i to wysoko :( szkoda punktow, a dopingu juz nie wspominam :?

Gość

#9 Post autor: Gość » 5 kwie 2003, o 22:25

szkoda ze przegrali. Mieli wiecej okazji od Odry. Ciagle brak wykonczenia akcji. Sluszny by byl remis w tym meczu. odra grala jednak z przewaga 1 zawodnika caly mecz- sędzia. Do tego wszystkiego pizdzialo jak cholera.
Podsumowywujac dzien zmarnowany, kasa stracona i profesjonal poszedl sie je***. ALE WE WTOREK GKS.

Tomasz_W

#10 Post autor: Tomasz_W » 5 kwie 2003, o 22:39

Foty juz na strone wrzucilem.
Zapraszam.

Ide pic z rozpaczy... :(

bolo23

#11 Post autor: bolo23 » 5 kwie 2003, o 22:39

paranoja - "zespół na paraolimpiade" to najlagodniejsze okreslenie ich gry, ktore slyszalem. Ludzie! - najgrozniejszą akcją Ruchu byl strzał obrońcy ODry w poprzeczke... To mowi samo za siebie.
Oni chyba chcieli wejsc z tym balem do bramki - zeby podawac bedac sam na sam z bramkarzem...
Po tym meczu zrezygnowalem z wyjazdu na dospel i przychodzenia do konca rundy na Cichą, by ogladac tych paralitykow.
Qrde - zimno jak na lodowcu, wiało jak w Arktyce... Przeziebienie mur-beton.
Swoją drogą duzo nas bylo... ledwo sobie miejsce znalazlem :lol:

stan01

#12 Post autor: stan01 » 5 kwie 2003, o 22:55

Kochany MLYNIE! Jestescie zalosni, tak samo zalosni i denni jak niestety NIEBIESCY. Ok. 40 basztardów z Wodzislawia Was zalatwilo w dopingu,, tak mi sie przynajmniej wydaje, nie liczac ostatnich minut. Mecz conajmniej do zremisowania, ale niestety, trzeba grac przez 90 min., i nie nalezy zwalac winy na "sedziego".
Pozdrowienia od kibica z 45 letnim stazem na Cichej.
:D

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#13 Post autor: vahanara » 5 kwie 2003, o 23:27

trener Ruchu, Piotr Mandrysz: "Przychodzi nam dzisiaj przełknąć gorycz porażki. Z przebiegu gry chyba na nią nie zasłużyliśmy, ale kiedy nie wykorzystuje się takich sytuacji do zdobycia goli, trudno myśleć o zwycięstwie. Mecz niewątpliwie +ustawiła+ bramka zdobyta przez Odrę z rzutu karnego. Uczulałem moich zawodników, że przy wślizgu w polu karnym trzeba mieć absolutną pewność, że trafi się w piłkę. Z postawy w pierwszej połowie i z zaangażowania w drugiej możemy być zadowoleni".

Facet jest żałosny. Zadowolony z postawy... Już po górniku pisałem że Mandrysz ich niczego nie uczy a jego taktyka to totalna obrona i wybijanie piłek. Matuszek wybijający piłkę do przodu i może coś wpadnie... Nie widziałem osobiście meczu z Kszo ale po obejżeniu pozostałych stwierdzam że Ruch jest niprzeciętnie słaby. Nasze gwiazdy nie potrafią wykonać dwóch celnych podań że o strzale nie wspomne. Wiechowski dziś przeszedł sam siebie. Oj cięzko będzie, ciężko...
Pozdro

stan01

#14 Post autor: stan01 » 5 kwie 2003, o 23:35

vahanara pisze:trener Ruchu, Piotr Mandrysz: "Przychodzi nam dzisiaj przełknąć gorycz porażki. Z przebiegu gry chyba na nią nie zasłużyliśmy, ale kiedy nie wykorzystuje się takich sytuacji do zdobycia goli, trudno myśleć o zwycięstwie. Mecz niewątpliwie +ustawiła+ bramka zdobyta przez Odrę z rzutu karnego. Uczulałem moich zawodników, że przy wślizgu w polu karnym trzeba mieć absolutną pewność, że trafi się w piłkę. Z postawy w pierwszej połowie i z zaangażowania w drugiej możemy być zadowoleni".

Facet jest żałosny. Zadowolony z postawy... Już po górniku pisałem że Mandrysz ich niczego nie uczy a jego taktyka to totalna obrona i wybijanie piłek. Matuszek wybijający piłkę do przodu i może coś wpadnie... Nie widziałem osobiście meczu z Kszo ale po obejżeniu pozostałych stwierdzam że Ruch jest niprzeciętnie słaby. Nasze gwiazdy nie potrafią wykonać dwóch celnych podań że o strzale nie wspomne. Wiechowski dziś przeszedł sam siebie. Oj cięzko będzie, ciężko...
Pozdro
Niestety, ale zgadzam sie z Toba w 100%. Nic dodac nic ujac !

Dugi

#15 Post autor: Dugi » 6 kwie 2003, o 09:24

O tym ze Mandrysz nic nie zdziala pisalem juz dawno , zaraz po jego przyjsciu do klubu. Jest zalosny , zero koncepcji , pomyslu tylko glupie gadanie o dobrej postawie. Dobra postawa to zwyciestwo. :!: A jesli chodzi o frekwencje i doping. Po co ludzie maja przychodzic na Ruch - podajcie choc trzy atrakcje z wczorajszego meczu ( kiedys Gieksa byla dla kibicow Ruchu tylko tlem w dopingu , teraz sa dla nas niedoscignionym wzorem ) no chyba ze ewentualnosc oberwania kamieniem w leb to atrakcja. Nie ma wsrod kibicow dobrego dowodcy i organizatora - a Ci co mysla ze dowodza to sa do dupy :!:

ODPOWIEDZ