RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Esiu.

#391 Post autor: Esiu. » 1 lis 2005, o 11:03

Qwa , łone nawe w szatni pokozali że nasze piosenki znają :)
A tak na poważnie to podobała mi sie wypowiedź Wojtka Myszora, jak opowiadoł o "bramie" Bonka nie pedzioł nic gupiego na syndziego, że jest cienki abo że gwizdoł przeciw nom. Stwierdził ino, że boczny nie zdążył zoboczyć i tela.
Ś&B by po ni od razu pojechali a w czasie szpilu pewnie by jeszcze po kartce dostali za "omawianie" tej sytuacji.

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#392 Post autor: wujotek » 1 lis 2005, o 11:28

Nareszcie coś dla oczu i dla ducha oraz jasny znak niebios, że Śrutwa i Bizacki powinni wchodzić jako zmiennicy :roll:

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#393 Post autor: Adrian.G » 1 lis 2005, o 13:02

wujotek pisze:Nareszcie coś dla oczu i dla ducha oraz jasny znak niebios, że Śrutwa i Bizacki powinni wchodzić jako zmiennicy :roll:
Oczywiście że powinni tylko na zmiany wchodzić. Na ostatnie 15-20 min.

Tak jak np. w Bayernie M.Scholl. Nie wydziwio że rozpoczyno mecz na ławce. Ma świadomość że był pierwszoplanową postacią ale jego czas mija (a szacunek kibiców pozostanie na zawsze) i bardziej się przydaje pod koniec meczu.

f@n

#394 Post autor: f@n » 1 lis 2005, o 13:33

Gucio w Atenach też grywał końcówki bo takie jest życie i tym samym nie obniżał poziomu gry drużyny
nie ma ludzi niezastąpionych (mamy młodych grajków) a szacunek i tak pozostanie
MARIUSZ ŚRUTWA KS RUCH!

TYLKO RUCH

Mariusz Śrutwa KS RUCH

orbiter
Kontakt:

#395 Post autor: orbiter » 1 lis 2005, o 15:04

Dobry, szybki mecz, ale przede wszystki "CHĘCI".Dawno juz takich Niebieskich nie widziałem.I młodziki tez potrafią. To taki miły(choć nie popadajmy w samozachwyt) prognostyk.Frekwencja - no cóz miejmy nadzieje , ze sie będzie z meczu na mecz poprawiać. Oprawy na meczu super :!:

pozdRo NU

p.s.niepotrzebne zamieszanie z transparentem, przeciez tyle miejsca było na prawo od "Zawiercia"...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#396 Post autor: Simone » 1 lis 2005, o 16:12

boje sie o kompromitacje z Piastem ... i wtedy czar prysnie . Obym sie mylil ale w tej rundzie bylo juz kilka pojedynczych wyskokow .

marzena

#397 Post autor: marzena » 1 lis 2005, o 23:03

oprawa na meczu byla SUPER! zawsze jak ide na mez jestem w mlynie i juz danwo nie bylo tam tak glosno! - kazdy spiewal! az milo bylo patrzec :]

pozdro :niebiescy:

siemianowiczanin
Kontakt:

#398 Post autor: siemianowiczanin » 1 lis 2005, o 23:06

wracając do poprzedniego wątku nie dejmy sie zwariować gorolom jo jes tu po roz pirwszy a juz zech sie skurwioł wczesni zech robiol w slonski firmie i mie zwolnili bo zech godoł po slonsku i takie som gorole nawet u siebie niy mozesz godac po swojymu dej im palec a łoni weznom cało rynka. Chodzi o to zeby przestac pobłazac gorolom bo łoni nos za pora lot zniszczom a po nos pozostanie ino pamieć jak dzisiej po umrzykach

BluR
Kontakt:

#399 Post autor: BluR » 2 lis 2005, o 07:14

Wczoraj w Champions Ligue grała drużyna z Bratysławy i grała fest ekstra. A widzieliście wiela modych chopców tam ciorało. To je film szkoleniowy dlo Fornalaka. Ta młodzież mo groć całe szpile.
Oprawa na Jadze godna Europejskich Pucharów. Głęboki ukłon dla NU.

marcyk
Kontakt:

#400 Post autor: marcyk » 2 lis 2005, o 10:04

Goscioo pisze:jo jest ciekawy kaj jest gerhat :D i jaki dodo komentarz do tego szpilu :>
pozdRo
a co tu komentowac, wyszlo na jego, moje i paru innych zdanie. Bez "B und S" mozna grac i wygrac mlodzierz pokazala ze jak chca to moga.

salas
Kontakt:

salas

#401 Post autor: salas » 2 lis 2005, o 12:38

jo sie az boja pomyslec bo bydzie jak pan b i s zagro z piastem!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#402 Post autor: gerhat » 2 lis 2005, o 12:53

marcyk pisze:
Goscioo pisze:jo jest ciekawy kaj jest gerhat :D i jaki dodo komentarz do tego szpilu :>
pozdRo
a co tu komentowac, wyszlo na jego, moje i paru innych zdanie. Bez "B und S" mozna grac i wygrac mlodzierz pokazala ze jak chca to moga.
marcyk kolejność pomyliłeś, wyszło na Twoje, moje i paru innych, wszak mnie sie zdarzyła chwila zwątpienia, ale Ty obstawałeś twardo przy swoim od samego początku 2-3 lata temu.
Głeboki szacunek za to.

marcyk
Kontakt:

#403 Post autor: marcyk » 2 lis 2005, o 13:03

gerhat pisze:

marcyk kolejność pomyliłeś, wyszło na Twoje, moje i paru innych, wszak mnie sie zdarzyła chwila zwątpienia, ale Ty obstawałeś twardo przy swoim od samego początku 2-3 lata temu.
Głeboki szacunek za to.
Dziynki gerhat za pamiec, zaczolem od Ciebie bo nieskromnie powiem zech zawsze byl skromny. Nalezalo Ci sie te pierwsze miejsce bos ostatnimi czasy wszystkie bluzgi bral na siebie.

blumen

#404 Post autor: blumen » 3 lis 2005, o 17:07

Ś i B siedzieli na trybunach i jeżeli dobrze patrzyli to z pewnością zobaczyli szybkiego i myślącego na boisku PEPE tego samego o którym - za grę w poprzednich meczach - kibice mówili że z niego już chyba nic nie będzie TAKI SŁABY . A wystarczyło by nikt na boisku po nim nie wrzeszczał i CO !!! I ZOBACZYLIŚMY PEPE TAKIEGO JAKIEGO CHCEMY ZAWSZE OGLĄDAĆ :D
Ś znowu gada jak to na treningach ciężko pracują - TERAZ ROZUMIEM DLACZEGO JAKO PIERWSZA Z TRENINGU DO SZATNI SCHODZI STARSZYZNA :oops: ONI NIE WYTRZYMUJĄ TYCH ŻENUJĄCYCH I SŁABYCH TRENINGÓW to co dopiero grać na FULL przez 90 min.
PS. są kibice którzy b.często przychodza na trening popatrzeć jak trenują - bo po tym można wyciągnąc wnioski - jaki będzie w ich wykonaniu następny mecz !
A PORÓWNUJĄC JAKIE TRENINGI SERWOWAŁ NASZYM NIEBIESKIM na początku lat 70
VICAN TO TO CO WY NAZYWACIE TRENINGIEM to wtedy nie mogłoby sie nazywac nawet
ROZGRZEWKĄ ! ALE WTEDY BYŁY WYNIKI I TO JAKIE !!! wtedy jakby ktoś odważył sie powiedzieć że nasz ukochany RUCH spadnie do drugiej ligi dostałby kopa w ryj !!!
TO BYŁO SCIENCE FICTION :D

KK
Kontakt:

#405 Post autor: KK » 3 lis 2005, o 17:59

blumen pisze:A PORÓWNUJĄC JAKIE TRENINGI SERWOWAŁ NASZYM NIEBIESKIM na początku lat 70
VICAN TO TO CO WY NAZYWACIE TRENINGIEM to wtedy nie mogłoby sie nazywac nawet
ROZGRZEWKĄ ! ALE WTEDY BYŁY WYNIKI I TO JAKIE !!! wtedy jakby ktoś odważył sie powiedzieć że nasz ukochany RUCH spadnie do drugiej ligi dostałby kopa w ryj !!!
TO BYŁO SCIENCE FICTION :D
Jak ty chcesz porownywac treningi z lat 70' do tych wspolczesnych? Pilka nozna jest aktualnie duzo szybsza i bardziej kontaktowa niz 30 lat temu, zmienily sie tez modele treningow. Nie slyszalem zeby w Anglii albo Hiszpanie biegali na treningach w olowianych kamizelkach. Chwala Vicanowi za to, ze wtedy te metody byly skuteczne. Co do Fornalaka i jego metod treningowych, to nie znam sie na tym, ale wiem co na temat zajec sadza pilkarze i zupelnie odbiega to od Twoich refleksji. Coz, mnie to tam powiewa jak dlugo i z jakim obciazeniem trenuja, byleby wyniki byly...

ODPOWIEDZ