piast-RUCH
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tez to czytalem do tego jeszcze pedzial ze u niego graja ci co sa w najwyzszej formie, i ze bierze pod uwage to z kim graja, teraz mnie zastanawia czemu Srutwa gral w podstawowym skladzie 4 mecze bez formy czy Bizacki, a inni w formie co pokazal mecz z Jaga siedzieli na lawce badz w rezerwach grali, zupelnie nie pokrywaja sie te jego wypowiedzi, jedno jest pewne mozemy sie spodziewac powrotu Srutwy do pierwszej 11 a i nie wiadomo czy nie Bizaka choc tu troche mniejsze szanse na to dajespyru pisze:- FornalakFilozofia o zwycięskim składzie nie trafia mi do przekonania. Nie ma przecież pewności, że z Mariuszem, czy "Bizakiem" też nie wygralibyśmy z Jagiellonią
:roll: No to tyle w temacie odmładzania składu![]()
- Simone
- Kontakt:
Tu juz nie chodzi o forme starszych panow , ale golym okiem widac ze Ś&B maja destrukcyjny wplyw na forme calej druzyny bo :
a) opierdzielaja wszystkich jak leci za nic po czym mlodzi sie pala i nic im nie wychodzi
b) dyskutuja ciagle z sedziami przez co regularnie oslabiaja zespol i dam glowe ze wkur ... ja reszte druzyny bo niwecza ich wysilek
c) niejako wywieraja presje aby w kazdej sytuacji grac na nich a nie szukac najlepszych rozwiazan
Tu lezy problem ...
a) opierdzielaja wszystkich jak leci za nic po czym mlodzi sie pala i nic im nie wychodzi
b) dyskutuja ciagle z sedziami przez co regularnie oslabiaja zespol i dam glowe ze wkur ... ja reszte druzyny bo niwecza ich wysilek
c) niejako wywieraja presje aby w kazdej sytuacji grac na nich a nie szukac najlepszych rozwiazan
Tu lezy problem ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedno jest pewne. Fornalak stoi pod murem. No bo wstawić ŚruBi MUSI, bo to niebiesko rodzina. Jak zdupiom mecz na Piaście czego im mimo wszysko nie życza, to mo przesrane podwójnie. Roz że nie grali modzi , a dwa że se musi chop mieszkanio szukać, bo jak nie wstawi Ś do następnego meczu to się Mario obrazi i go wyciepnie jak opaska kapitana.
Obejżymy czy mo chop jaja. Śrutwa z Bizakiem na ława i klaskać modym, bo było za co na Jadze. Mario do ligi oldbojów , tam tyż grajom za free.
Obejżymy czy mo chop jaja. Śrutwa z Bizakiem na ława i klaskać modym, bo było za co na Jadze. Mario do ligi oldbojów , tam tyż grajom za free.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to "trener" zaś pokazał swoje kompetencje.Filozofia o zwycięskim składzie nie trafia mi do przekonania. Nie ma przecież pewności, że z Mariuszem, czy "Bizakiem" też nie wygralibyśmy z Jagiellonią - Fornalak
Panie "trenerze" co do tego nie ma pewności, tylko OLBRZYMIE prawdopodobieństwo.
Natomiast jest pewnikiem, że BEZ NICH w składzie wygraliśmy ten mecz.
Oczywiście styl widzieli wszyscy, dziennikarze, kibice czy chociażby trener Nawałka... no ale geniusz myśli trenerskiej nie jest zdolny tego zauważyć.
Panie Klimek powierzanie temu panu druzyny II ligowej jest równoznaczne z powierzeniem małpie brzytwy. I to w dodatku małpie ślepej i głuchej na wszelkie argumenty.
Mam nadzieję, że panowie S i B pójdą po rozum do gowy i zastanowią się czy warto kończyć kariery pośród gwizdów kwitujących każdo próba zagrania.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daleko nie ma ale jakby nie było wyjazd to jest przeca nie grają na Cichej czy jako GospodarzeCHORZOWSKI_NAROD_SLASKI pisze:Fajnie Że Do Ciebie To Jest Wyjazd :lol: Ale Mosz Daleko Do Gliwic :lol:fazi_bangow pisze:Jo tysz jada doczekałem sie mojego 2 wyjazdu( jeszcze 3 dni) no i fajnie jakby my teraz wszyscy wleźli bo to była paranoja. Mom nadzieja że dużo nos pojedzie i że wygromy. pozdRo