piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#1 Post autor: Pavlique » 1 lis 2005, o 21:04

Lysy Pozdro wielki
Jo tyz teroski je z Gleiwitz i na szpil póda - możno się spotkomy
Wiwa NIYBIESKI Gliwice!!!!!
A co do wyniku majom chopy trowa gryźć - to wtedy bydzie dobrze
I'm a man who walks alone

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: gerhat » 1 lis 2005, o 21:34

Lysy, widza Cię na meczu.
I nie ma to tamto :)

adas73

#3 Post autor: adas73 » 1 lis 2005, o 22:15

WYBIYROM SIE TYZ DO GLIWIC I MOM NADZIEJA ZE FORNAL NIY WYSTOWI W PIYRWSZYM SKŁODZIE Ś&B! CHCIOŁBYCH WIDZIEC ŁOD PIYRWSZYCH MINUTY MODYCH CHOPCOW I ZE BYDOM PROWA GRYZLI ZA NOSZ RUCH .STOWIOM 3-1 DO NOS POZDRO :!: :P

fazi_bangow
Kontakt:

#4 Post autor: fazi_bangow » 1 lis 2005, o 22:43

Jo tysz jada doczekałem sie mojego 2 wyjazdu :P ( jeszcze 3 dni) no i fajnie jakby my teraz wszyscy wleźli bo to była paranoja. Mom nadzieja że dużo nos pojedzie i że wygromy. pozdRo :)

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI

#5 Post autor: CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI » 2 lis 2005, o 07:27

fazi_bangow pisze:Jo tysz jada doczekałem sie mojego 2 wyjazdu :P ( jeszcze 3 dni) no i fajnie jakby my teraz wszyscy wleźli bo to była paranoja. Mom nadzieja że dużo nos pojedzie i że wygromy. pozdRo :)
Fajnie Że Do Ciebie To Jest Wyjazd :lol: Ale Mosz Daleko Do Gliwic :lol:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: spyru » 2 lis 2005, o 11:05

Filozofia o zwycięskim składzie nie trafia mi do przekonania. Nie ma przecież pewności, że z Mariuszem, czy "Bizakiem" też nie wygralibyśmy z Jagiellonią
- Fornalak
:roll: No to tyle w temacie odmładzania składu :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: Raul22 » 2 lis 2005, o 11:21

spyru pisze:
Filozofia o zwycięskim składzie nie trafia mi do przekonania. Nie ma przecież pewności, że z Mariuszem, czy "Bizakiem" też nie wygralibyśmy z Jagiellonią
- Fornalak
:roll: No to tyle w temacie odmładzania składu :evil: :evil:
tez to czytalem do tego jeszcze pedzial ze u niego graja ci co sa w najwyzszej formie, i ze bierze pod uwage to z kim graja, teraz mnie zastanawia czemu Srutwa gral w podstawowym skladzie 4 mecze bez formy czy Bizacki, a inni w formie co pokazal mecz z Jaga siedzieli na lawce badz w rezerwach grali, zupelnie nie pokrywaja sie te jego wypowiedzi, jedno jest pewne mozemy sie spodziewac powrotu Srutwy do pierwszej 11 a i nie wiadomo czy nie Bizaka choc tu troche mniejsze szanse na to daje

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#8 Post autor: Simone » 2 lis 2005, o 11:34

Tu juz nie chodzi o forme starszych panow , ale golym okiem widac ze Ś&B maja destrukcyjny wplyw na forme calej druzyny bo :

a) opierdzielaja wszystkich jak leci za nic po czym mlodzi sie pala i nic im nie wychodzi

b) dyskutuja ciagle z sedziami przez co regularnie oslabiaja zespol i dam glowe ze wkur ... ja reszte druzyny bo niwecza ich wysilek

c) niejako wywieraja presje aby w kazdej sytuacji grac na nich a nie szukac najlepszych rozwiazan

Tu lezy problem ...

marcyk
Kontakt:

#9 Post autor: marcyk » 2 lis 2005, o 13:06

Simone 100% racji i PIWO u mnie.

BluR
Kontakt:

#10 Post autor: BluR » 2 lis 2005, o 14:46

Jedno jest pewne. Fornalak stoi pod murem. No bo wstawić ŚruBi MUSI, bo to niebiesko rodzina. Jak zdupiom mecz na Piaście czego im mimo wszysko nie życza, to mo przesrane podwójnie. Roz że nie grali modzi , a dwa że se musi chop mieszkanio szukać, bo jak nie wstawi Ś do następnego meczu to się Mario obrazi i go wyciepnie jak opaska kapitana.
Obejżymy czy mo chop jaja. Śrutwa z Bizakiem na ława i klaskać modym, bo było za co na Jadze. Mario do ligi oldbojów , tam tyż grajom za free.

GALEON
Kontakt:

#11 Post autor: GALEON » 2 lis 2005, o 17:04

Wygrać w Gliwicach będzie bardzo ciężko (niezależnie kto zagra w ataku).Przed meczem remis wziąłbym w ciemno!

slavo
Kontakt:

#12 Post autor: slavo » 2 lis 2005, o 17:58

Filozofia o zwycięskim składzie nie trafia mi do przekonania. Nie ma przecież pewności, że z Mariuszem, czy "Bizakiem" też nie wygralibyśmy z Jagiellonią - Fornalak
No to "trener" zaś pokazał swoje kompetencje.
Panie "trenerze" co do tego nie ma pewności, tylko OLBRZYMIE prawdopodobieństwo.
Natomiast jest pewnikiem, że BEZ NICH w składzie wygraliśmy ten mecz.
Oczywiście styl widzieli wszyscy, dziennikarze, kibice czy chociażby trener Nawałka... no ale geniusz myśli trenerskiej nie jest zdolny tego zauważyć.
Panie Klimek powierzanie temu panu druzyny II ligowej jest równoznaczne z powierzeniem małpie brzytwy. I to w dodatku małpie ślepej i głuchej na wszelkie argumenty.

Mam nadzieję, że panowie S i B pójdą po rozum do gowy i zastanowią się czy warto kończyć kariery pośród gwizdów kwitujących każdo próba zagrania.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: Slawko » 2 lis 2005, o 19:04

Ta wypowiedzia Pan F. juz do konca mnie przekonal jaki z niego jest "trener"....... ja pier...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Ozor » 2 lis 2005, o 21:50

Koledzy,kolesie itd nie istotna forma ,nie istotne wyniki to co sie liczy to układy ,tu tak byc muśi .A co na to wszystko pan Lorens? zgadza sie na ten kabartet bo jesli tak to u mnie cały szacunek do niego nabrany przez lata bierze w łeb.

fazi_bangow
Kontakt:

#15 Post autor: fazi_bangow » 2 lis 2005, o 22:01

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI pisze:
fazi_bangow pisze:Jo tysz jada doczekałem sie mojego 2 wyjazdu :P ( jeszcze 3 dni) no i fajnie jakby my teraz wszyscy wleźli bo to była paranoja. Mom nadzieja że dużo nos pojedzie i że wygromy. pozdRo :)
Fajnie Że Do Ciebie To Jest Wyjazd :lol: Ale Mosz Daleko Do Gliwic :lol:
Daleko nie ma ale jakby nie było wyjazd to jest przeca nie grają na Cichej czy jako Gospodarze :D

ODPOWIEDZ