RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
NIEBIESKI HANYS
Kontakt:

#226 Post autor: NIEBIESKI HANYS » 29 paź 2005, o 22:12

Super szpil, modzi pokozali że zespół Ruchu to nie tylko Ś i B ale cało moc leży w młodym pokoleniu, my kibice pokazaliś my sie jak kochamy i jak wspieramy nasy klub.
I chyba nikt nie zaprzecz że te spotkanie to najlepszy wystep Ruchu w tzm sezonie. Tak dalej trzymaj kochana drużyn.
Oprawa była chyba za***ista, chyba bo niy widzołch ji bo byłch w młynie :)
Na takie mecze chce sie przłazic, i jesce roz godom że oprawa zajebisto.

Pozdro do tych co tam byli. Pyrsk :super: :flaga: :niebiescy:
:flaga: [img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/baran.jpg[/img] :flaga:

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI

#227 Post autor: CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI » 29 paź 2005, o 22:21

Cieszy 1:0!Oprawa Zajebisto!Brak Śrutwy I Bizackiego Nom Pomogł!Chlopcy Grali Bardzo Ambitnie!Bravo Niebiescy!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#228 Post autor: Simone » 29 paź 2005, o 22:26

"W Chorzowie zawsze byli , sa i beda kibice " to najbardziej mi sie podobalo z wypowiedzi Myszora

Prawdziwy pogrzeb tego klubu bedzie jak nas zabraknie - co zreszta niemozliwe :wink: dlatego jestem przeciwny jakims strajkom polegajacym na niewchodzeniu lub nieprzychodzeniu na mecz Dobrze ze dzis tak sie nie stalo

Pepek
Kontakt:

#229 Post autor: Pepek » 29 paź 2005, o 22:26

jo ino powiem tyla
Jestech Dumny bo Niebieski

weRti

#230 Post autor: weRti » 29 paź 2005, o 22:29

Elmer pisze: Aha. Bramka Bonka była (właśnie widziałem na TVP 3)
Buda była:
Na tvp3 bylo widac wyraznie, bala pol metra za linia :D
Wszedzie na relacjach na zywo pisza, ze buda nieslusznie nieuznana(patrz sportowefakty)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#231 Post autor: radzion » 29 paź 2005, o 22:30

jesli chodzi o transparent o protescie to byla to przemyslana decyzja a kazdy kto tego nie potrafi zrozumiec albo ma nierowno pod sufitem albo jest kolega zygo i policji!

ciekawe ilu za was byloby szcescliwych z tego powodu ze dostalo zakaz stadionowy (dozywotni) tylko dlatego ze siedli sie 2 miejsca obok niz powinni!!pojebane! calo Polska to potrafi zrozumiec tylko niektorzy nie: //////
tu nie chodzi o to zeby sie soladiryzowac z sama legia ale zeby walczyc z pzpem ,walczyc o kibicow ,wlaczyc o swoje!!!
tu mocie foty z innych stadionow kaj sie przylaczyli do protestu:L
na pcozatke Widzew:
Obrazek

Arka Gdynia
Obrazek

Olimpia Elblag
Obrazek

Lech Poznan
Obrazek
zobaczcie ,inni kibice, inne kluby potrafia, jakos moga zrozumiec o co w tym wszystkim chodzi ale ze u nos sa..........to juz inno sprawa!jak chcecie lazic na mecze na kierych zamaist takich opraw bydzie 2 tysiace baranow za***rdalac w trabki to brawo!pieprzcie dalej

tak jak napisal spyru jesli pzpn i zygo wygraja na leggii to wygraja wszedzie i wtedy ku*** skoncza sie oprawy, skonczy sie doping skoncza sie wyjazdy! naprawde tego chcecie?chyba ja!ale kto to ku*** pisze!ludzie co nie wylaza z izby poza kibel!

tyla odnosnie tego tematu!
co do szpilu!to nie widziolch prawie nic oprocz uderzenia Bonka:)miodzio!!!

a opraw?Anie wiem boch ja robiol!zobejrza na fotach
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, o 22:37 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.

juan21

#232 Post autor: juan21 » 29 paź 2005, o 22:33

Jo ino bych chcioł zeby za tydzien Fornalak w szatni przedstawił swoja pierwszo 11 i w niej zabrakło by Bizona i Maria! Lorens to chyba tyz dzisiej widzioł jak mlodziki walczą. (ch** ze moze nie doleca do bali ale moze udo sie wywalczyc aut? róg? o to chodzi)Nie było wadzenia sie. Nie było non stop pretensji ze strony srutwy do sedziego, ni ebyło jebania Pepego który dzisiej doł z siebie wszystko i grol było widac na duzym luzie! Czekom na fotki z oprawy!
tak sie bawią tak sie bawią NIEBIESCY !

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#233 Post autor: Lutz » 29 paź 2005, o 22:39

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI pisze:Cieszy 1:0!Oprawa Zajebisto!Brak Śrutwy I Bizackiego Nom Pomogł!Chlopcy Grali Bardzo Ambitnie!Bravo Niebiescy!
Nu jakby niy było kiejby niy Mario i Biza to by my zaś niy wygrali - co to bydzie jak łoni sie stracom :lol: Teroz szkoda tych potraconych punktów z tymi "malućkimi". Ważne 3 pkt. I te "ultimatum" czy warunek jaki dostoł Fornalak tysh wykonoł. Wszystko je zaś OK :P

Gość

#234 Post autor: Gość » 29 paź 2005, o 22:46

wygralismy ok mlodzi brawo!!
dzisiej juz wiem ze Ruch sie rozpada nie tylko w we wlasnych strukturach ale i w swiadku kibicowskim. to juz nie ten sam RUch co byl D. zaczela nowa-stara wladza ktora mam w du***.

adicbec

#235 Post autor: adicbec » 29 paź 2005, o 22:48

ma ktos jakies filmiki z teog mecze albo nagrywal to co lecialo w TV

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#236 Post autor: Patton » 29 paź 2005, o 22:48

Buri - oczy sie coraz wiecej ludkom otwieraja. Ale co tam - bylo super... Znowu 10 ludzi mniej na Ruchu... I to jakich... ;(

Nemek, Kosta!! Zawsze z Wami!! Z moja ukochana flaga - Oberschlesien ;(

Co do meczu - mlodzi sie chcieli pokazac, reszta druzyny tez. Ciekawe dlaczego?? :-)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#237 Post autor: slavo » 29 paź 2005, o 22:49

Buri pisze:wygralismy ok mlodzi brawo!!
dzisiej juz wiem ze Ruch sie rozpada nie tylko w we wlasnych strukturach ale i w swiadku kibicowskim. to juz nie ten sam RUch co byl D. zaczela nowa-stara wladza ktora mam w du***.
niepowinieneś zmieniać dawkowania lekarstw samowolnie.

Weź lepiej poczyść to forum do tego dospelskiego ścierwa co się rozpisuje o jakichś czwartoligowych "sukcesach" w innym temacie (a imię tego scierwa Matiz-dospelarz)

Esiu.

#238 Post autor: Esiu. » 29 paź 2005, o 22:52

Nie wiem czy czytali żeście ta wypowiedź Fornalaka (Z oficjalnej)

"Chciałbym jedynie, by po sobotnim meczu okazało się, że to ja się myliłem, do tej pory nie wystawiając do wyjściowego składu tych graczy" - mówi Fornalak.

Mylił sie pan i może pan iść w pi***.

tomicher
Kontakt:

#239 Post autor: tomicher » 29 paź 2005, o 22:54

Esiu. pisze:"Chciałbym jedynie, by po sobotnim meczu okazało się, że to ja się myliłem, do tej pory nie wystawiając do wyjściowego składu tych graczy" - mówi Fornalak.

Mylił sie pan i może pan iść w pi***.
Obrazek

Esiu.

#240 Post autor: Esiu. » 29 paź 2005, o 22:57

Co do transparentu o legii, to bardziej chujowo wyjść nie mogło.
Popierom transparent, ino mega chujowo wyszło że naprzód powiesili fana Oberschlesien (nawet som żech ja wieszoł) a potem kazali ja ściągnąć i dać to ciulstwo o legii. Jakby nie szło wcześniej pomyśleć o tym że jak domy fany na całe płoty to placu nie bydzie na transparent.
Szkoda, bo przez takie niedopatrzenia sie wadzymy i zrażomy Sami do Siebie.

ODPOWIEDZ