jesli chodzi o transparent o protescie to byla to przemyslana decyzja a kazdy kto tego nie potrafi zrozumiec albo ma nierowno pod sufitem albo jest kolega zygo i policji!
ciekawe ilu za was byloby szcescliwych z tego powodu ze dostalo zakaz stadionowy (dozywotni) tylko dlatego ze siedli sie 2 miejsca obok niz powinni!!pojebane! calo Polska to potrafi zrozumiec tylko niektorzy nie: //////
tu nie chodzi o to zeby sie soladiryzowac z sama legia ale zeby walczyc z pzpem ,walczyc o kibicow ,wlaczyc o swoje!!!
tu mocie foty z innych stadionow kaj sie przylaczyli do protestu:L
na pcozatke Widzew:
Arka Gdynia
Olimpia Elblag
Lech Poznan

zobaczcie ,inni kibice, inne kluby potrafia, jakos moga zrozumiec o co w tym wszystkim chodzi ale ze u nos sa..........to juz inno sprawa!jak chcecie lazic na mecze na kierych zamaist takich opraw bydzie 2 tysiace baranow za***rdalac w trabki to brawo!pieprzcie dalej
tak jak napisal spyru jesli pzpn i zygo wygraja na leggii to wygraja wszedzie i wtedy ku*** skoncza sie oprawy, skonczy sie doping skoncza sie wyjazdy! naprawde tego chcecie?chyba ja!ale kto to ku*** pisze!ludzie co nie wylaza z izby poza kibel!
tyla odnosnie tego tematu!
co do szpilu!to nie widziolch prawie nic oprocz uderzenia Bonka:)miodzio!!!
a opraw?Anie wiem boch ja robiol!zobejrza na fotach