Ruch - Kujawiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
_CHULiGANERiA_

#166 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 16 paź 2005, o 11:21

Darek pisze:Nie koniecznie tez wczoraj wyszedłem bo mnie " wkurzyli " ale jestem na kazdym spilu i bede i nie bede sam ale grajki muszą zacząc grac i wygrywac bo inaczej to nic nie przyciagnie ludzi na szpil. Pozdrawiam

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Z RUCHEM TRZA BYĆ NA DOBRE I ZŁE :!:

łysybatoRy

#167 Post autor: łysybatoRy » 16 paź 2005, o 11:34

rumcajs_79 pisze:wszyscy sie uwzieli na MARIO I BIZE a kaj reszta zespolu wszyscy prawie grali do bani a ze nasz napad niemo formy to do hu** niech siedzi na ławie tylko ze tryner wystawio zawsze to samo!wiec skonczcie je*** ich bo to nie ich wina ze niemajom formy a muszom grac powazny tryner by ich poprostu nie wystawil chyba ze serio niema kogo dac do tego składu bo wszyscy kalyczom :evil:
Żodyn sie na nich nie uwzioł mie sie zdaje że to łone sie zawzieli i postawieli sie za cel żodnego nie dopuścić na swoje miejsce a pan F. jako głównodowodzący to akceptuje i to je cały feleR.A cało dRużyna gRo do żici bo WÓDZ je do żici cza być niestety gotowyna to że jak sie dalij nic nie zmieni to momy kapy łod kożdego!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: gerhat » 16 paź 2005, o 11:52

Radzion, jo się ciesza żeś nareszcie zoboczył to co jo wiem już łod downa.
Lutz, radza Ci przyjedź do Chorzowa na szpil, jak ich zoboczysz w akcji to tyż zmienisz zdanie.
Trener - szkoda słów, kożdo zrobiono zmiana to totalno zmiana ustawienia II lini, środkowy włazi za skrzydłowego, napastnik włazi na skrzydło, lewoskrzydłowy wlazi za prawoskrzydłowego, wszyscy czekali aż ściepnie flegmatyka i wstawi Janoszkę przy 1:2, ale on na złość nie robi tego. A potem złazi do szatni z rękami w kabzi i gową w kraglu. Wstyd i brak honoru.
Syndzia - faktycznie faule gwizdoł pod Kujawiaka, ale ich dwa pierwsze tory nie wynikały z przewagi liczebnej ale gapiostwa naszej obrony po stałych fargmentach. Spalony z I połowy pokazali w TVP3 i faktycznie syndzia mioł racja.
Kartki - nie wiem za co dostoł Łudziński, ale jedyn gościu przyszedł w przewie z kawiarynki i tam było godane, że Łudziński dostoł za pysk Śrutwy, bo syndzia to usłyszoł ino nie widzioł kto to z nich pedzioł, a że oba stoli przy micie, to doł pierwszemu z brzegu Łudzińskiemu.
Śrutwa - kto widzioł mecz to bez komentarzy, ale przy zejściu do tunelu swoje żech mu wygarnoł, w odpowiedzi usłyszołech "ku***, dość mom już tego burdelu" i to była najbardzij optymistyczno wiadomość dnia, bo chyba som zrozumioł że pora pedzieć DOŚĆ.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#169 Post autor: Lutz » 16 paź 2005, o 12:12

gerhat pisze:Radzion, jo się ciesza żeś nareszcie zoboczył to co jo wiem już łod downa.
Lutz, radza Ci przyjedź do Chorzowa na szpil, jak ich zoboczysz w akcji to tyż zmienisz zdanie.
Trener - szkoda słów, kożdo zrobiono zmiana to totalno zmiana ustawienia II lini, środkowy włazi za skrzydłowego, napastnik włazi na skrzydło, lewoskrzydłowy wlazi za prawoskrzydłowego, wszyscy czekali aż ściepnie flegmatyka i wstawi Janoszkę przy 1:2, ale on na złość nie robi tego. A potem złazi do szatni z rękami w kabzi i gową w kraglu. Wstyd i brak honoru.
Syndzia - faktycznie faule gwizdoł pod Kujawiaka, ale ich dwa pierwsze tory nie wynikały z przewagi liczebnej ale gapiostwa naszej obrony po stałych fargmentach. Spalony z I połowy pokazali w TVP3 i faktycznie syndzia mioł racja.
Kartki - nie wiem za co dostoł Łudziński, ale jedyn gościu przyszedł w przewie z kawiarynki i tam było godane, że Łudziński dostoł za pysk Śrutwy, bo syndzia to usłyszoł ino nie widzioł kto to z nich pedzioł, a że oba stoli przy micie, to doł pierwszemu z brzegu Łudzińskiemu.
Śrutwa - kto widzioł mecz to bez komentarzy, ale przy zejściu do tunelu swoje żech mu wygarnoł, w odpowiedzi usłyszołech "ku***, dość mom już tego burdelu" i to była najbardzij optymistyczno wiadomość dnia, bo chyba som zrozumioł że pora pedzieć DOŚĆ.
Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
Pora postów wyży żech tio napisoł , a Ty zaś swoje ehhhhhhhhhhh

Gerhat być ty poważniyjszy !!! I czytej to co jo napisoł , a niy wyciągejcie nieuzasadnionych wnisków i niy wmawiejcie mi tego co jo nigdy niy pedzioł. Jo już qwa niy wiym :?: mom wom to jeszcze wiynksze naszkryflać :?: Jakie zdanie mom zmienić ???????????????????? . Bo tego co w moim cytacie pisze niy zmienia bo i na jaki podstawie ?? Ze som slabi ?? Czy jo to kiedykolwiek negowoł ?? No dejcie pokój . Zaroz bydzie że tyn szpil wjebali my skuli mie. Dyć som piszesz że piyrsze dwa tory to wina obrońców - czyli wniosek: Srutwa + Bizak+Fornalak+obrońcy zj***li tyn szpil. Nu chyba że Bizak i Srutwa to obrońcy. Mie sie już richtig brzidnie powtarzać jedno i to samo w kółko - do świyntego pokoju - mocie recht :!: :!: Srutwa i Bizacki som przyczynom wszelkich plag jakie Ruch nachodzą :!: :!: :!: :!: :!: :!: A terozki dejcie mi pokój. PozdRawiom.

TomSky
Kontakt:

#170 Post autor: TomSky » 16 paź 2005, o 12:35

Śrutwa poruszający się z gracją parowozu wqrwił wczoraj chyba wszystkich swoich ostatnich zwolenników...

Wielkich zawodników poznaje sie po tym że sami wiedzą kiedy mają dość a ten łazi po placu i jak ino mo kole siebie innego chopa to sie obalo i pretensje do wszystkich że faulu nie było...

Wieczne pretensje do wszystkich i o wszystko tylko nie do siebie... Wyłazi z niego gorolskie pochodzenie...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: spyru » 16 paź 2005, o 12:41

To że gra 11 zawodników to jest fakt. Mnie denerwuje tylko to że jak ktoś zagra słabszy mecz to w następnym siada na ławie. Ta teoria dotyczy wszystkich poza...... no właśnie ..... B&Ś. I w tym momencie zaczynam sie zastanawiać kto tam rządzi. Klimek?? Ziętek?? Fornalak?? Czy może Śrutwa i Bizacki?
I jeszce jedno mi chodzi po głowie. Czy na sukcesie drużyny zależy wszystkim. Bo nasi "rodzinni niebiescy emeryci" w 1 lidze nie mają czego szukać. Czeka ich zakończenie kariery. A po co to komu? Lepiej pokopać jeszcze troche w 2 lidze :evil:

Tak tylko głośno myśle

rumcajs_79
Kontakt:

#172 Post autor: rumcajs_79 » 16 paź 2005, o 12:47

jak pojawiom sie osoby obiektywne i takie ktorym bedzie tylko zalezalo na wynikach to mysle ze te problemy zniknom razem z duetem B&S i paroma innymi kolesiamy tylko zanim to sie zmieni to moze byc juz zapozno!jo niesondza zeby wszyscy w tym klubie byli tacy slepi i niewidzieli tego co sie dzieje :?:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Robson
Kontakt:

#173 Post autor: Robson » 16 paź 2005, o 12:49

Świetny reportaż z wczorajszego meczu:

http://comtv.pl/index.php?inc=sport&xFi ... JAWIAK.flv

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#174 Post autor: Patton » 16 paź 2005, o 13:01

Panie i Panowie, tak nieoficjalnie - Mariusz podobno chce zakonczyc kariere.... Mysle, ze to dobre, bo swoje osiagnal, teraz juz wszyscy po nim jada, lacznie z sedziami. Mysle, ze to moze byc dobra decyzja. Slawko - nie obrazaj kibicow, bo swoim zachowaniem tylko sie osmieszasz. Sa ludzie, ktorzy maja Honor i wiedza, gdzie miejsce klubu - przez 2,5 roku sie nie odwrocili i tego nigdy nie zrobia. Poprostu maja dosyc tego chamstwa i partactwa na Ruchu, klubie ktory powinien byc gdzie indziej... I nie dziwie im sie, ze nie chca tego ogladac. Sam sie zastanawiam, czy jechac na Jage, ale... Wiadomo, jak to ze mna ;) PozdRawiam goRaco w to zimne swieto!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: gerhat » 16 paź 2005, o 13:10

Rzeczywiście relacja super.
W sprawie kartki Nowak potwierdzil to co pisłaem wcześniej
Wychodzi na to że Śrutwa zarobił gembom dwie czerwone.

Patton - ty też potwierdzosz moje wcześniejsze słowa
400 - starczy, na 500 nie bydymy czekać. Order, puchar, kwiotki, grabcia i dzienkujemy. O jakieś ze 2 lata za późno.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#176 Post autor: spyru » 16 paź 2005, o 13:14

Patton jakoś mi sie nie chce w to wierzyć. To tak samo jakbyś powiedział że na Jage nie przyjdziesz. A jak sam napisałeś przyjdziesz bo Ci frustracja przejdzie. Przynajmniej częściowo. Tak samo jak i mi.
P.S. Wszystkiego niebieskiego

f@n

#177 Post autor: f@n » 16 paź 2005, o 13:23

ja to prawda Mario chce zakończyć kariere ale ku*** mać po tym sezonie.
wynika z tego że będzie grał i że nie ma co mysleć o awansie i o rozwoju drużyny tylko bedzie tak jak do tej pory!!!
bedzie grał razem z Bizackim i bedzie trzymał miejsce z przodu a trenerzy będą ustawiać drużyne pod niego i tak PEPE będzie grał na prawej pomocy gdzie to nie jest jego pozycja,Fose najlepiej sciepać bo szczeniak PEPE szczeniak i tak w kółko.

dzisiej widziałem Maria w tv jak był na spotkaniu z Tuskiem witał sie z nim nawet i bajerował,może to kolejny etap jego kariery?
naprawde jesli mu zależy na Ruchu to powinien myśleć trzeźwo a nie traktować klubu i drużyny jak swojej osobistej FIRMY bo ani nie świeci juź przykładem ani nie ma formy

TYLKO RUCH

snajper

#178 Post autor: snajper » 16 paź 2005, o 13:28

Robson pisze:Świetny reportaż z wczorajszego meczu:

http://comtv.pl/index.php?inc=sport&xFi ... JAWIAK.flv
niechce mi sie odtwarzać ten film :(

ishateR

#179 Post autor: ishateR » 16 paź 2005, o 13:28

fuhr
Kontakt:

#180 Post autor: fuhr » 16 paź 2005, o 13:42

coz - zas zwalona sobota...